Şimdi Ara

Çıldırmamak elde değil !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ttnet 1mb limitsiz aboneliğim var.yaklaşık bir haftadır modemi açtıktan 5 dakika sonra bağlantı kesiliyor.modem üzerindeki adsl ve internet ışığı normal şekilde yanıyor.
    modeme reset attık çare olmadı.ayarları defalarca gözden geçirdik(en ince detayına kadar) olmuyor.kesinti bazen 5. dakikada değil 20. dakikada oluyor.modemi açıp kapıyoruz süreç başa dönüyor.müşteri hizmetlerini aradık modemi açın kapayın gibi basit çözümler sundular.splitter arızalı olabilir dedik yenisin taktık yine değişen bir şey yok.başka modem bağladık onda da aynı durum.telefon hattını kontrol ettik herşey normal telefonda parazit vs yok.evde iki bilgisayar var biri kablosuz diğeri ethernet üzerinden bağlanıyor.fikri olan?



  • kardesım benzer sorunlar yasadım ..sız para oduyorsunuz ınternet ıcın ..telefonda sıze yardım edeceklerıne gelsın baksınlar .. sızın yazdıklarınızı okuyunca ben burada sınırlenıyorum dusunun artık ..acın telefon gıydırın bıraz.. bu ılk ızledıgınız yol olsun ...ıkıncısıne gelınce sızın ınternetınız ttnet dısında bırde bulundugunuz semtte santrale baglıdır ..ttnet bu ısı cozemesse santralın numarasını ogrenın ..orayı arayın onlarda aynı ttnet gıbı sızın modemınızı ve baglantınızı gorebılıyor ..onlar sıze yardımcı olsunlar ..santraldekı calsısanlar pek nazla tuzla ugrasmazlar yetkılerı nedenıyle ..ama ttnet musterı hızmetlerı sıze bu hızmetı vermek zorunda gerekırse gelıp evınızde sıze tesısatı degıstırın dıgecek kadar ınceleme yapmak zorunda bunu unutmayın ... teknık olarak sızın yapabılecegınız bısı yok..olsa bıle sıze duzen ısı yok.. yıne tekrarlıyorum sız para douyorsunuzz ttnet sızın memnunıyetınız ıcın yukumludur bu kadar basıt.. hıc durmayın 24 saat calsıyorlar arayın ve cozum ısteyın ....




  • Aynısını bende yaşadım siz kibar konuştuğunuzda genelde geçiştiriler adaptörü sökün 30 sn bekleyin diyorlardı bana acak işe yaramıyordu... 2. aramamda yine aynı adam çıktı karşıma bu sefer kayıt altına alınıyor sözünü dinlemeden başladım herife bağırmaya bu sorunu çözeceksiniz dedim adam ama efendim falan gibi konuşmaya başladı dahada öfkelenince adam ekip gönderdi 30 dk içinde gelip düzelttiler. Benim taktiği uygula kibarlığında bir sınırı var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.