Şimdi Ara

Çıldırmamak elde değil (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sahibinden.com'dan 1 adet euro/dolar araç satış ilanı gösterir misiniz? alın size en güzel kaynak Çıldırmamak elde değil 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 1 Haziran 2022; 11:4:22 >
  • Araba alış satış işinizi 2-3 yıl erteleyin mümkünse. Sadece fiyatları incelemek bile insanı sinir strese sokuyor. Gerçekten değmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arif kullanıcısına yanıt

Doğru diyorsunuz hocam, kaldırmışlar ama dediğim gibi 2019 da euro üstünden ilanı açıp aracı vermiştim.

O zaman ya her gün ilanın fiyatını güncelleyeceğiz ya da 11.000 TL yazacak ama açıklamada 11.000 euro'dur yazıp her gün döviz kurunu incelemek zorunda kalmayacağım. Bakalım:)

• 1.gününde şikayet eder, ilanı kaldırtırlar, düzeltmenizi isterler Çıldırmamak elde değil  bence 11.000€ TL karşılığını yazıp, açıklama kısmına 11.000€'dur yazabilirsinizÇıldırmamak elde değil 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 1 Haziran 2022; 18:0:7 >
  • Rüyamda benzinin 10 TL olduğunu 2018'de görmüştüm, geçen sene de Dolar 50 lia olmuştu rüyamda.

50,00 yazıyordu bantta.

Türk Lirasını Koruma Kanunu şeklinde bir kanun olduğu bu yüzden TL olarak yazılabiliyor diye biliyorum ilanlarda. Bazı lüks araç satan galerilerin ilanlarında bu şekilde açıklama oluyor. Fiyat TL olarak yazılmıştır güncel fiyat için arayın.

Bana sorarsanız şuan sarı sitede 100 ilan varsa bunun sadece 10-15 adeti gerçekten aracını satmak isteyenler. Yoksa cidden satacak adam 242bin yazdığı ilana 240bin teklif edilince satar. Adamı arıyorsun 240bin olur derseniz gelip alayım adam diyor olmaz abi. Cidden satacak adam 2-3bin hesabı yapmaz.

Kendi çevremden de biliyorum bizim bi tanıdık aracı alalı daha bir hafta oldu ilana koymuş. Neden ilana koydun diyoruz aldığımız cevap "öylesine koydum alan olursa satarım." Aracın piyasası 165bin bizimki yazmış 190bin. 185e veririm diyor bir de pişkin pişkin. Serbest piyasa isteyen istediği fiyata satar ama bu ikinci el satış sitelerine emlaktakine benzer bir düzenleme gelmeden, ücretsiz ilanların kaldırılıp sadece haftalık ücretle açıldığı bir ortam oluşmadan bu iş düzelmez. Millet her sabah uyanıyor elini yüzünü yıkıyor ilanı +10bin yazıyor. Geçen ay 240a sat dediğim adamın ilanı halen duruyor 293bin yazmış. Sarı sitede cidden satılacak olan araçlar en fazla 3-4 güne satılıyor gerisi boş işler.

Bu piyasada araç alana da satana da Allah yardım etsin.

• 2015 model golfün var hala model yükseltme derdindesiniz. Böyle sizin gibi lüx meraklısı insanlar yüzünden ülke bu halde zaten. Hiç demezsiniz ama gelir adaleti olsun da asgari ücretli de araba alabilsin maaşı yetsin. Hep ben hep ben diye diye. Ülkenin içine sıçtınız. İnşallah mazot benzin 35 40tl olur da bu yaz arabalarınıza camdan bakarsınız artık.

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

7 yaşında aracın model yükseltilme isteğinde nasıl bir abeslik görüp bunları yazacak duruma düştünüz ki? Allah yardımcınız olsun

• InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Çıldırmamak elde değil

Çıldırmamak elde değil
    Çıldırmamak elde değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 2 Haziran 2022; 13:37:12 >

Sokakta 2015 golf ten çok daha eski veran döküntü araba dolu olduğu için olabilir mi? Tamam 2015 model araba 7 yaşında oluyor nispeten eskimeye başlamış ama birde sokakta diğer araçlara baktığın zaman gayette 2015 model golfün hala yeter olduğunu anlayabilirsin. Ha ben böyle düşünüyorum bir başkası farklı düşünür satar para ekler 2018 golf alır falan aracını yeniler. Bu da doğrudan bireysel ekonomi hatta daha çok ülkenin ekonomisi etkili olur. Ülkemiz bu haldeyken ve çok daha kötü günlerin geleceği kesinken 2015 model golfümü beğenmiyorum diyene de ben abes gözle bakarım.

• milletçe ac gözlüyüz aç.. Siyasilerden sıradan vatandaşa kadar.

Makama arabalarımız ve sayıları, ne olduğumuzun göstergesi

bir tane daha olsun. yeni model olsun, 2 sene geçmeden telefon değiştir.

evde ayakkabı var , yarı maaş fiyatına git bir tane daha al.

Borca gir, kredi çek. sürekli borç öde.

Var işte araban, telefonun, ayakkabın, şart mı amiral gemisi telefon, sıfır veya 3 yaşında araba.

Değiştirmek isteyince de satışa koy.

Sanırsın dünyanın 7 harikasından birini satıyor Burnundan kıl aldırmıyor

Benzerine bakıyor. eş dost "ucuza vermişsin " demesinler diye hep kafasında kuruyor kuruyor, tavandan yazıyorlar rakamları

Gir forum ilanlarına bak. ne satılırsa satılsın her ilanda "efsane, muhteşem, sorunsuz " bilen bilir" başlıkları gırla gidiyor.

Haa bir de yorum yazanı da şikayet ediyorlarmış forum sahipleri de hemen banlıyormuş.

Üstelik ilan formatında "her türlü yoruma " açıktır da yazıyor.

2009 dan beri aynı araba var. Telefon 2020 , bozuluncaya kadar devam

Fazla gelen parayı çevir altına dövize kötü günler için sakla. Çıldıracak bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 2 Haziran 2022; 23:38:35 >

• Bu konuyu açalı 1 hafta olmuş ve hala fiyatlar yükseliyor. Hergün 20 bin ekliyoruz. Bende golfü 450 yaptım. Bütün sarı site olarak hergün ekliyoruz bakalım bu arabaları kim alacak. Kafayı yedik ya !

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bennett.antony B kullanıcısına yanıt

senin ne yaptığının bir önemi yok ki.sen arabaya para yatırmaya devam ettikçe zaten çarkı çevirmeye devam edeceksin.

bak bende b6 passat 2.0 tdi var.

istesem şuan ararım bayiyi kapıma yenisini indirirler,itle köpekle uğraşmam.

ama almıyorum.arabamda naviden Bluetooth una kadar hersey var,neden çarkı besleyeyim?

burada fiyatlara isyan edenlerin yüzde 60i al satci,yüzde 40i da kendini alman milletiyle falan bir tutacak kadar balatayı yakmış tipler

ticari ahlaksızlık 50 seneden beri gelenek olmuş bu memlekette,hemde her alanda.

senin yapacağın şey mümkün olduğu kadar sisteme az para kaptırmak

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

senin ne yaptığının bir önemi yok ki.sen arabaya para yatırmaya devam ettikçe zaten çarkı çevirmeye devam edeceksin.

bak bende b6 passat 2.0 tdi var.

istesem şuan ararım bayiyi kapıma yenisini indirirler,itle köpekle uğraşmam.

ama almıyorum.arabamda naviden Bluetooth una kadar hersey var,neden çarkı besleyeyim?

burada fiyatlara isyan edenlerin yüzde 60i al satci,yüzde 40i da kendini alman milletiyle falan bir tutacak kadar balatayı yakmış tipler

ticari ahlaksızlık 50 seneden beri gelenek olmuş bu memlekette,hemde her alanda.

senin yapacağın şey mümkün olduğu kadar sisteme az para kaptırmak

Bu hangi filmin senaryosu

Arkadaşın kafa güzel. Muhatap olmaya gerek yok

• yenerz kullanıcısına yanıt
    Özel değilse hangi üretime girdiniz acaba?

• arabama 450 istiyom 650ye model yükselttim arabam sekil önümden çekil hanemize ho filmi

tanıdık geliyor mu?

• yenerz kullanıcısına yanıt

üretim falan boş iş . 2 yıl önce parasıyla örnek mamül ürettiremedim. herkes çakal-tokatçı . hemen 10 bin yapalım 100 bin yapalım diye başlıyorlar. en güzeli al-sat faizcilik ve memurluk .

• Birader öyle bir yazmışsın ki arabanı satmazsan sana bişey yapacaklar, bu neyin hırsıdır bırak artıran artırsın bin arabana geç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.