Şimdi Ara

Çıldırmak üzereyim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaş neden her aldığım şeyden şikayetçi oluyorum?Hayatımda hiç bir yerde çalışmamıştım.Her şeyi kolay sanıyordum.Açıktan liseyi bitirmeye(Yaş 17) çalışıyorum.Kendi terim ile 2 ay asgari ücret ile konfeksiyonda çalıştım.Sonra işten çıktım.Konsol aldım ve aldığıma da pişman oldum.PC varken neden aldığımı bilmiyorum.Ben sadece online oyunlarını severim.Bütün exc oyunlarını oynadım tabi takas yaparak.Takas yapmakta masraflı hemde baya bir masraflı.Bütün exc oyunları oynadığıma göre konsolu oyunlarla birlikte satmayı düşünüyorum.Valla şu konsolu satma konusunda takıldım ya.Her neyse kalan bu parayı saklasam ne olur yada konsolu satmak iyi bir fikir mi?Bir abi tavsiyesi verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 23 Haziran 2012; 23:48:18 >

• eğer oyun oynamayı seven biriysen kesinlikle satma konsolunu sonra çok ararsın pişman olursun, zaten önümüzdeki yıllarda the last of us, beyond two sould, gow ascension gibi mükemmel oyunlar gelecek, işte o zaman çıldırırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.