Şimdi Ara

ÇILDIRIYORUM!!BİR TÜRLÜ BULAMADIĞIM FİLM klonlamak ile ilgili film (black mirror değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • film şöyle :

    Bir adam var, evli bir karısı var. işi yazı, kitap senaryo ile ilgili bir şey yapıyor böyle bir şey.

    Ama hayatından mutsuz işinde çöküşte evliliği de iyi gitmiyor. Sonra bir sabah iş yerin de iş arkadaşını çok mutlu yenilenmiş halde görüyor. Merak ediyor ve bunu nasıl yaptığını soruyor. Arkadaşı da ona bir masaj salonundan bahsediyor bir spa salonu. Kartı arkadaşından alıyor ve gidiyor. Masaj salonunda iki çekik gözlü adam işletiyor. İçlerinden birisinin küçük bir kızı var oyuncağı falan var hatta unicorn. Neyse adamımıza bu çekik gözlüler bir kağıt imzalatıyor tüm mesuliyet kişye aittir diye. Nryse işte masaya yatıyor ve ekran kararıyor uyandığında kahramanımız kendini yenilenmiş çok daha iyi bir şekilde hissederek uyanıyor. Daha sağlıklı daha zeki her şey çok daha iyi karısı ile arası iyi işinde daha iyi.

    Sonra anlaşıyor ki bu çekik gözlü abiler meğer kahramanımızı klonlamış ve bilincini yeni versiyonuna aktarmış. Eski bedeni de şehirden uzakta bir yere gömmüşler. bunu yapan tüm insanların bilinci aktarıldığı için daha önce bunu yapan hiç kimse de farkında değil çünkü bilinç aktarımı da yapıyorlar.

    fakat bu sefer klonladıkları bu abimizin eski bedeni ölmemiş, gömüldüğü yerden çıkıyor ve çıplak bir halde.Evine gidiyor ve görüyor ki kendisinden bir tane daha var. Her ikisi de sanıyor ki gerçek kişi kendisi. Gerçek kişinin kim olduğunu ise yara izinden anlıyorlar. Çünkü klonlanan kişi de sadece iyi hücreler olduğu için asıl orjinaldeki yara izi geçmemiş oluyor. Bir ara birbiriyle kavga ediyorlar balta ve silah ile. En son artık baktılar bu böyle olmuyor masaj salonuna gidiyorlar ve meseleyi çözmeleri için ama artık geri dönüşü yok. Adamım kendinden bir tane daha ve böyle devam etmeleri gerekiyor. bir ara adam karısının da klonun yaptırmaya çalışıyor ama orayı tam hatırlamıyorum.

    Velhasıl kelam adam ve onun klonu ve karısı her şeyi kabullenip eni bir hayata başlıyorlar.

    Black mirror değil baktım ya da gözden kaçırmış olabilrim, ingilzce artattım yok, twitter dan baktım rotten tomatoes de yok whatsnamemovie de arattım youtube da baktım. pek çok isim ile aradım ancak bulamadım.

    Film yüksek ihitimalle ingiliz yapımı çünkü araba direksiyonu sol taraftaydı.ricky gervais filmi de değil.

    EVET her şeyi hatırlayıp da ismini bir türlü hatırlayamıyorum gerçekten, kendime çok küfür ettim ancak bulamadıkça çıldırıyorum. Bu filmi izlemiş bir allahn kulu varsa çok sevineceğim. Filmin adı kısaydı self kelimesi falan da vardı içinde galina emin değilim. Cast çok meşhur insanlardan oluşmuyordu oyle bir şansım oldaydı bulabilrdim galiba ama yok. Böyle bilen duyan varsa beni bu azaptan birisi kurtarsın








  • Aradığın bir dizi, o kadar uzadıya yazmışsın ancak ne aradığını ifade edemesende, detaylarından tanıdım.


    Living with yourself. İyi seyirler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.