Şimdi Ara

Cila yapmak için Dremel kullanmayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracımda çok fazla yabancı boya var. Mavi, dolmuş sarısı, taksi sarısı, gri, siyah.

Pasta cila aldım marketten ancak 3 cm'lik yeri temizlemek için bile 10 dakika uğraştım.

Dremel'in şu uçlarını kullansam sizce doğru olur mu?

Ya da o işimi görmezse şunlar da var. Alttakiler boyanın kendisine zarar verir mi? Sanki wax'la beraber kullanılırsa zarar vermezmiş gibi geliyor

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• dremel boya yakar

bildiğim kadarıyla yüksek devirde çalışıyo
  • Alt resimdeki ucu kullanırsan boyayı saniyede kazırsın

Dremel bu iş için uygun değil. Polisaj makinesi olacak ama elle daha iyi olur, makine her yere temas edemiyor sonuçta.

Ekleme: Cilayla işin yok pasta olacak. Metalik boya ise çok sertinden olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin053 -- 18 Kasım 2015; 1:44:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsin053

Alt resimdeki ucu kullanırsan boyayı saniyede kazırsın

Dremel bu iş için uygun değil. Polisaj makinesi olacak ama elle daha iyi olur, makine her yere temas edemiyor sonuçta.

Bu ürünü aldım hocam doğru mu? Carrefour'dan aldım 30 tl'ye.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

dremel boya yakar

Devir düşükten yükseğe 1-10 arası ayarlanabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

dremel boya yakar

Devir düşükten yükseğe 1-10 arası ayarlanabiliyor.

devir ayarlanıyosa yapılır
  • o kadar küçük uçlarla aracı bir haftada cila yaparsın. Eline al süngeri yedir iyicene bir kaç dakika bekle sonra mikrafibver bezle sil. Pasta atmana gerek yok eğer aracında lekeler yoksa. Sadece parlasın diyorsan sadece cila at aksi halde boya tabakan incelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

quote:

Orijinalden alıntı: tahsin053

Alt resimdeki ucu kullanırsan boyayı saniyede kazırsın

Bu ürünü aldım hocam doğru mu? Carrefour'dan aldım 30 tl'ye.

Bununla tabii uğraşırsınız :) Polisaj macunu almanız gerekir. Sadece adı pasta onların, likit de olabliyor. Likit hem daha güvenli hem de elle uygulamaya bence daha müsait. ÇBS Belco mesela, ucuz ama kaliteli. Likit, küçük boy bulursanız sizin için en iyi olur.

Bpya konunusunda Türkçe'de her şey birbirne girmiştir. Eskiden bu konuda tercüme yapmıştım. "Polish" aramanız lazım.

• 50 Tl ye peluşlu cila makinaları var koçtaşta bauhausta.
  • Benimde dremelim var acik net soyluyorum sakin oyle bir seye kalkismayin aldiginiz turttle wax urunu guzel bir urun amator ama eglenceli bir urun
    Arabayi yikayin kurulayin bolca mikrofiber beziniz olsun
    Turttle waxi kaporta uzerinde bolca degil findik findik mikrarinca kullanarak sungerle yayin ve biraz ovalayin araci bu sekilde tamamlayin ilk yaptiginiz yerden sona dogru silmeye baslayin mikrofiber bezle
    Benim tavsiyem bu islemler bittikten sonra 2-3 saat bekleyip arabayi yikayip iyice kurulamaniz :)
    BIRDEN ARAC UZERINDE KI CIZIKLERI ALIP PARLATMANIZ PROF MAKINELER ILE BENCE HATA OLUR USTA OLMAK ICIN ONCE CIRAK OLMAK GEREKIR SIZ BU SEKILDE LEVEL 1 DEN BASLAMIS OLACAKSINIZ HAYIRLISI OLSUN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen cila almissin, isine yaramaz. pasta alman lazim ve onunla silmen lazim lekeli bolgeleri araba temizken. aldigin pastanin talimatlarini iyi oku. cilayi pastadan sonra boyayi korumak icin kullanacaksin.
    Ayrica "kil" olayinida bir arastir lekeyi temizleyeblir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.