Şimdi Ara

Cila önerisi yapabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendim pamuk ile elle yapmak için pasta aldım.

https://www.n11.com/urun/sintas-ince-polish-pasta-450-g-7650799?magaza=autobay

Peşine birde cila lazımmış uygun fiyatlı ne tavsiye edersiniz. Videodaki cilayı bulamadım.

araç 2009 model beyaz renk.

Bu video ilham verdi bana.

EROL USTAyoutube
    merabalar arkdaşlar bu videomda el ile pasta uygulamasını yaptık araç sahipleri amatör olarak yapmak isterse uygulayabilir benim kullandığım ince el pastası çizikler birazdaha fazla ise bir tık kalın pasta kullanabilir pasta vurmadan önce aracı yıkayın ve durulayın pasta ve cila yaptıktan sonra araç otomatik yıkamaya girmeyin fırça ile yikamayin kanalıma abone olup destek verirseniz sevinirim teşekkür ederim
    https://www.youtube.com/watch?v=dlUiqcWpQDM&list=LL&index=1&t=188s&ab_channel=EROLUSTA

• Elle yapılan pasta kesinlikle sonuç vermiyor. Ben kaç defa denedim yok. Makina olması şart. Yüzeyi iyice ısıtıyor ve yüksek dönen rpm kat almayı başarıyor. Ona göre de ped lazım lazım

Cilayı ama elle yapabilirsiniz sorun yok. Cilada hiçbir markayı aramayın kafanız karışmasın. Şu ürünü alın piyasada çizikleri görülemeyecek kadar azaltan ve derin parlaklık veren başka cila görmedim. Dalında çok başarılı bir üründür.

10 defaya kadar uygulayabilirsiniz komple araca. Ben 2022 sonbaharında almıştım daha hala %30 luk bi kısmı duruyor 5-6 defa uygulamıştım 4 ayda bir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• soft99 olmaz dersen herhangi bir turtle wax cila olur . onu hızlı cila ile de desteklersen daha uzun ömürlü olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.