Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 cil Satılık Temiz 13.3 Apple 2.13 GHZ Core 2 Duo Macbook Satın Al 9 Mayıs 2013 17:29 1 1 cil Satılık Temiz 13.3 Apple 2.13 GHZ Core 2 Duo Macbook Sadece İstanbul içi elden teslim yapılacaktır Genel Özellikleri Beyaz Mac OS X 10.7 Snow Leopard Yüklü Intel Core 2 Duo 2.16 GHz 2 GB DDR2 SDRAM (supports up to 2 GB) 120 GB Serial ATA hard drive Orjinal bataryası bilgisayarı kullanmamaktan öldü amerikadan siparişle yeni batarya aldım bir aylık sadece ve hemen hemen 5 saat kadar gidiyor.Bataryanın rengi biraz daha koyu olduğunu belirteyim ancak altını göstermediğiniz sürece kullanımda belli olmuyor. tuş takımında ve kapağında herhangi bir çizik bulunmamakta sadece bilgisayarın altında hafif kullanım izleri mevcut. Şarj cihazı orjinaldir. Yanında orjinal işletim sistemi ve ayrıca snow leopardın dvd versiyonu verilecektir. Bilgisayarla birlikte fotoğrafdaki case logic çanta da dahildir. Fiyat : 900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TR Garantili Apple Ipad Air 3 Wifi 64GB -- Apple Pencil 1.Nesil Garantili MONSTER ABRA A5 V15.2 512gb SSD+256GB SSD Satılık Veya Notebook İle Takaslık Masaüstü Orjinal Win 7 Prof. cil Satılık Temiz 13.3 Apple 2.13 GHZ Core 2 Duo Macbook
900 ytl alttaki linkte var mesajımın takas düşünmüyorum malesef ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TR Garantili Apple Ipad Air 3 Wifi 64GB -- Apple Pencil 1.Nesil Garantili MONSTER ABRA A5 V15.2 512gb SSD+256GB SSD Satılık Veya Notebook İle Takaslık Masaüstü Orjinal Win 7 Prof. cil Satılık Temiz 13.3 Apple 2.13 GHZ Core 2 Duo Macbook
çok mu yüksek fiyat :S ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TR Garantili Apple Ipad Air 3 Wifi 64GB -- Apple Pencil 1.Nesil Garantili MONSTER ABRA A5 V15.2 512gb SSD+256GB SSD Satılık Veya Notebook İle Takaslık Masaüstü Orjinal Win 7 Prof. cil Satılık Temiz 13.3 Apple 2.13 GHZ Core 2 Duo Macbook