Eline emeğine sağlık kardeş, Akşama eve gidince dil paketi yamasını kurup çocukları sevindireyim. (inşallah bendeki ver 1.2 ve ya 1.3)
mükemmel sorunsuz bir ayama olmuş bence...kariyeri tekrardan oynarken çok zevk aldım...nforcer emeğine sağlık kardeş...tek kelime ile süper...
Arkadaşım sana ne kadar teşekkür etsek azdır. Gerçekten yoğun bir çalışma ve zaman meselesi bu tür çalışmaları yapmak. Ayrıca şu ana kadar çevirisi yapılmış oyunlardan binlerce kat daha kaliteli. Bu tür paylaşımları paylaştığın için sana sonsuz teşekkürler. Bu arada söyle bi sorunum var kendi ekibimden bir sürücüyü işten çıkarmak istediğim zaman oyun beni dışarı atıyor yani kapanıyor. Acaba sizdede böyle bir sorun varmı.
quote:
Orjinalden alıntı: taner_06
Arkadaşım sana ne kadar teşekkür etsek azdır. Gerçekten yoğun bir çalışma ve zaman meselesi bu tür çalışmaları yapmak. Ayrıca şu ana kadar çevirisi yapılmış oyunlardan binlerce kat daha kaliteli. Bu tür paylaşımları paylaştığın için sana sonsuz teşekkürler. Bu arada söyle bi sorunum var kendi ekibimden bir sürücüyü işten çıkarmak istediğim zaman oyun beni dışarı atıyor yani kapanıyor. Acaba sizdede böyle bir sorun varmı.
1.4 yamasını yükleyin, geçer.
Eline emeğine sağlık gerçektende güzel bir çalışma olmuş
SAĞOL İYİ İŞ
yama + sağlam bir link i tekrar alabilirmiyiz. tşk ler
bravo
Ellerin dert görmesin..
quote:
Orjinalden alıntı: Bukalemun
yama + sağlam bir link i tekrar alabilirmiyiz. tşk ler
İlk sayfadaki adresler halâ sağlam, henüz denedim.
Ben bunu nasıl farketmemişim ya? Şu anda kendi bilgisayarımda değilim eve gidince hemen indiririm,inşallah linkler ölmemiştir.
Yamayı hazırlayan arakadaşa çok teşekkür ederim. Keşke elinden gelen herkes sizin gibi faydalı çalışmalar yapsa.
eywl hoca saol güzel paylaşim
Arkadaşım biraz geç yazıyorum ama hakikaten çok güzel yapılmış.Ellerine sağlık.Müthişsin.Çok beğendim.İnşallah Türkçeleştirmeyi düşündüğün başka oyunlarda vaardır.
Evet, var ama onları çevirmeye zaman bulamıyorum maalesef.
eemeğine sossuz teşekkürler ediyorum indirdim dosyayı ama rar dosyası bozulmuş kurma imhanım olmadı elinde çalışır halde olan bir arkadaş tekrardan upload edebilirse çok sevinirim...
harika olmuş süper ya ellerine sağlık
ellerine sağlık gerçekten harika olmuş
Bravo helal olsun
çok teşekkürler.bu yama mükemmel ötesi olmuş.sanki oyunda türkçe desteği varmış gibi.umarım prostreet içinde hazırlarsın.