Şimdi Ara

Çikolata siparişi(Görsel zevki yeter :D)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır düşünüyorum kahvenin yanında yemelik böyle kaliteli çikolatalar falan.Bakınayım dedm bu site çıktı karşıma.Daha önce burdan sipariş eden yada fikri olan var mı önerisi falan.
    http://www.cikolatasepeti.com/default.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boidae -- 6 Temmuz 2011; 4:46:29 >

• harika site vallahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: runforestRUN

harika site vallahi

Aynen.Acaba siparişte sorun çıkar mı onu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

quote:

harika site vallahi

sorun çıkacağını sanmam ama yabancı çikolataların içeriği yazmıyor.Ne malum domuz yağı falan olur.. Çikolata diye marketten aldıklarım artık miğdemi bulandırmaya başladı açıkçası
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

quote:

harika site vallahi

sorun çıkacağını sanmam ama yabancı çikolataların içeriği yazmıyor.Ne malum domuz yağı falan olur.. Çikolata diye marketten aldıklarım artık miğdemi bulandırmaya başladı açıkçası

Yok ya zannetmem tepki alırlardı.Kaliteli bi siteye benziyor.
  • çok pahalı çikolatalar
  • Canım çekti ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O siteden Urfa'ya çikolata yollamıştım. Kargo şirketi adresi bulamayıp çikolatayı geri yollamıştı. Ben adamlara ulaşmadan onlar bana ulaşıp vereceğim yeni bir adrese yeniden hazırlanacak çikolatalarınızı gönderebiliriz dediler. Ekstra ücretin lafı bile geçmedi. Vallahi şaşırdım kaldım. Müşteri memnuniyeti konusunda çok iyiler. Tavsiye ederim. Çok kişiye o siteden çikolata yolladım ama hiç tatmak nasip olmadı. Ama aldığım duyumlara göre çikolatalar çok lezzetli ve kutuları da çok şıkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

O siteden Urfa'ya çikolata yollamıştım. Kargo şirketi adresi bulamayıp çikolatayı geri yollamıştı. Ben adamlara ulaşmadan onlar bana ulaşıp vereceğim yeni bir adrese yeniden hazırlanacak çikolatalarınızı gönderebiliriz dediler. Ekstra ücretin lafı bile geçmedi. Vallahi şaşırdım kaldım. Müşteri memnuniyeti konusunda çok iyiler. Tavsiye ederim. Çok kişiye o siteden çikolata yolladım ama hiç tatmak nasip olmadı. Ama aldığım duyumlara göre çikolatalar çok lezzetli ve kutuları da çok şıkmış.

O zaman şüphem kalmadı en kısa zamanda sipariş edcğm sağolasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.