Şimdi Ara

çikolata kadar karşı konulmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk defa bi reklamdan etkilendim ama almadan önce size bi sorayım dedim . kullananlar için şu axe dark tempation 'un kokusu gercekten de çikolata kadar karşı konulmaz mı ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-087264E79 -- 28 Şubat 2009; 12:01:43 >

• bikaç saat dayansa tamamda durmuyo işte
  • sux
  • Ben gerçekten hayran oldum.Kimileri "çikolota kokusundan dolayı mutlu oluyor insan" diyordu, aynı bende koklamaya doyamıyorum, hoş oluyorum kokladıkça.Sanırım dayanıp dayanmaması ise insanın tenine göre değişen bir şey çünkü ben okula sabah 7:30'da giderken sıkıyorum geldiğimde hala kokusunu hissedebiliyorum.Doğal olarak azalıyor ama tamamen gitmiyor.
  • ben hiç beğenmedim
    vice çok daha güzel
  • Bence çok güzel ama sonuçta bi deodorant. Fiyatı da ucuz alıp deneyebilirsin. Kalıcılık bekleme bence.
  • deodorantı kötü onun.kokusu güzel ama hemen uçuyo.parfümü güzel bence.tavsiye ederim

bu arada çok mu seviyosun çikolatayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3ündende aldım hakkatten memnunum bide uçucu olmasa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALONSO_06

deodorantı kötü onun.kokusu güzel ama hemen uçuyo.parfümü güzel bence.tavsiye ederim

bu arada çok mu seviyosun çikolatayı

bende parfumunu beyenmedım deo su daha guzel geldı....koku bence cok ıyı bıraz unısex bı koku ama guzel....
  • ben şu an ondan kullanıyorum gerçekten çok güzel bi kokusu var arkadaşım tavsiye ederim şahsen
  • Peki bunu sıkınca kızlar '' sonunda yicem seni!!! çııldırtıyosuun beniii'' dicek mi?
  • Axe Deodorant 160ML Click kULLANAN VAR MI?
  • quote:

Orjinalden alıntı: silenThief

Peki bunu sıkınca kızlar '' sonunda yicem seni!!! çııldırtıyosuun beniii'' dicek mi?

aldım hoş bi koku . ben üzerime düşeni yaptım artık sıra kızlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-087264E79 -- 28 Şubat 2009; 18:35:44 >

• bunun sampuanı yokmu sadece deo ve parfummu var

• quote:

Orjinalden alıntı: SeZa®

bunun sampuanı yokmu sadece deo ve parfummu var

Duş jeli var
  • Kokusu gerçekten çok güzel lakin kalıcı değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.