Şimdi Ara

ÇIKMIŞ Soruları çözmenin şimdi zamanı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen senenin mat geo sorularına bakmıştım hatta sınav ciddiyetnde de çözmüştüm ama çok önceden ama fen sorularına hiç bakmadım tek soru bile görmedim şimdi onları çözmeli miyim ? hep erteliyorum ama 12-13 gün sonra çözsem mi o aradaki 1 haftada ?( bu arada 1-2 gün daha fen çalışıyorum ve bariz bir konu eksiğim yok ama hatırlamadığım yerler olacaktır özellikle biyolojiden )

• yarın başlarsın bu saatte başlanır mı hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: PGAL

yarın başlarsın bu saatte başlanır mı hiç

yok sadece bu saatte sormuş bulundum zaten kötü çıksın diye niye uğraşayım ki
  • kardeş sana bir tavsiyem var bir kulak ver derim,karekök son 6 yılın sınav sorularını tek kitapta birleştirmiş yıl yıl ayırmış bu sayede deneme çözüyormuş havasıyla gerçek sınavlarla test edebilirsin kendini benim önerim şu pazartesiye kadar normal tekrar ve soru çözümlerini yap pazartesiden itibaren günde 2 sınav çöz (160 soru) böylece zihnini de yormamış olursun cuma günü de sana kalsın kafanı topla film izle arkadaşlarınla bulus vs.
  • Kalmis 10 gun zaten simdi cozmicen ne zaman cozcen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: idk18

Kalmis 10 gun zaten simdi cozmicen ne zaman cozcen

iyi de fen sınavına 15 gün 20 saat 20 dk var daha matematikleri zaten çözmüştüm =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pink freud

kardeş sana bir tavsiyem var bir kulak ver derim,karekök son 6 yılın sınav sorularını tek kitapta birleştirmiş yıl yıl ayırmış bu sayede deneme çözüyormuş havasıyla gerçek sınavlarla test edebilirsin kendini benim önerim şu pazartesiye kadar normal tekrar ve soru çözümlerini yap pazartesiden itibaren günde 2 sınav çöz (160 soru) böylece zihnini de yormamış olursun cuma günü de sana kalsın kafanı topla film izle arkadaşlarınla bulus vs.

sağol cuma günü için kesinlikle haklısın ama o denemeleri almayı düşünmüyorum zaten 3 lys var ve ben o soruların bir çoğunu görmüşümdür

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.