Şimdi Ara

Çıkmış soruları çözemiyorum bende fobi oldu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apotemi türev çap türev cozebiliyorum ama çıkmış soruları çözemiyorum bende fobi oldu resmen..

Birey b fen bilimleri eis SB katı cisimler cozebiliyorum ama çıkmışlari cozemiyorum..

Netlerimde iyi geliyor beklediğim gibi ama çıkmış sorular pert..

Özellikle 2006 ve sonrasında tedirginlik başlıyor kesin zordur cozemem stres aldı başını gitti.

Allah aşkına ben bundan nasıl kurtulurum? Gerçek sınavda da böyle mi olur? Lütfen cevap yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KamyonlaDriftÇekenAdam -- 18 Haziran 2018; 20:16:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2006 nedir,2013ten oncesini cozmeye gerek yok.Bu 345,sarmal,cozum,apotemi,acil dedigimiz denemeler cikmis sorulara nal toplatir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlarda da oluyor reis aynısı biliyorum karekök mps de testleri cozebiliyorum sıkıntı olmuyor ama çıkmış soruları çözemiyorum ne yapacam olum barajda bile kalırım ciddi ciddi

• sınava bu sekilde girersen üslü sayılar sorularında bile takılırsın.Ben aksine 345 apotemiden sonra çıkmış soruların çok basit düzeyde olduğunu düşünüyorum özellikle lti
  • Korkarak hiçbir şeyi başaramazsın.

• thesisoul kullanıcısına yanıt
    Acaba telefondan baktığım için mi yapamiyom?

Ben 345 son testleri hariç çözdüm hocam o da sınav ayarında olmuyor mu

• Ah ulan ben niye çözemiyorum çıldıracam

Mezuna kaldım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence hiç öyle düşünme çöz zaten sorular tanıdık geliyor artık Uruk'un da dediği gibi çözdüklerin eski yılların sorusu.Ben çözdüm gayet iyi netler.Son 4 yılın lys soruları mutlaka çözülmeli mat fen .Ygs ise benim tavsiyem yeni sistemin değiştiği 2010-11 ve 17-16-14 (15 yok zaten)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.