Şimdi Ara

çıkmış sorular denemesi yaptınız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çıkmış sorular denemesi yaptınız mı? yaptıysanız ne zaman başladınız ben akıllı adam yayınlarından aldım ve yarın filan başlayacağım sizce mantıklı mı başlayacak olan var mı başlayanlar nasıl gidiyor?

• Aldım ben. 8. Denemedeyim.
  • ben yarın başlayacağım sence geç mi kaldım bu hafta sonuna kadar bitirebilir miyim 2 taneden
  • Ben de aldım.A yayınları.Kolay bence.Bir de çıkmış soruların pek bir olayı yok neden mi? Çünkü zaten dersanelerin soruları hep önceki senelerin çıkmış sorularının benzerleri.Bu denemeleri çözünce fark edicen.Ve ösym her sene tonla orijinal soru soruyor.Onların hiçbiri eski soruları benzemeyecek.O yüzden sorudan çok konuyu çok iyi bil. yeter.
  • ama olsun insan kendini bi nebzede olsa daha rahat hissediyo diye düşünüyorum hani rahat oluyorsun bilirsin sınav yaklaşınca en son yapılan iş hani çıkmışları çözmektir sonra kapatırsın sayfayı sınava hazırsındır die düşündümm sen başladn mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maftas

Ben de aldım.A yayınları.Kolay bence.Bir de çıkmış soruların pek bir olayı yok neden mi? Çünkü zaten dersanelerin soruları hep önceki senelerin çıkmış sorularının benzerleri.Bu denemeleri çözünce fark edicen.Ve ösym her sene tonla orijinal soru soruyor.Onların hiçbiri eski soruları benzemeyecek.O yüzden sorudan çok konuyu çok iyi bil. yeter.

o yüzden son 10 yıl dışında çözmek faydalı olmuyor. özellikle fen ve sosyal için.
  • Bu sene fen soruları çok değişecek mesela.Bu işin piri 2 soru bankası hazırlayan dersane hocam bizzat söylüyor.Güvender yayınlarına benzer sorular beklior herkes.Yani şekilli orijinal sorular.Hem fizik hem kimya hem bio da şekilli sorular olacak diyor.Sosyal dede son 10 yıl hariç tamamen gereksiz.Hep benzerlerini soruyorlar olayı yalan.Türkçe sadece çıkmış sorular yeter.Orada her sene benzer.Mat ta da problemler dışında benziyor.Faydası olur elbet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hücre kesiti verip saçma salak organelleri sormaları yok mu deli oluyorum o tip sorulara
  • teşekkürler cevaplar için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.