Bildirim
Çıkmaza Girdim İçinden Çıkamıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Zamanın mı yok hocam tek tek bakacaksın işte örneğin akredite belgesi var mı yok mu bunlara bak yök atlastan tustaki başarılarına bak ona göre karar ver. ( zaten tıpta uniden uniye cok bi farkta yok hangisi evine yakınsa ona git hocam)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: greatteam
Zamanın mı yok hocam tek tek bakacaksın işte örneğin akredite belgesi var mı yok mu bunlara bak yök atlastan tustaki başarılarına bak ona göre karar ver. ( zaten tıpta uniden uniye cok bi farkta yok hangisi evine yakınsa ona git hocam)
Kadavrası az oluyor usmle başvuramıyorsun doçenti az oluyor hastanesi yetersiz oluyor mükemmeliyetçiyim biraz en uygun olanı seçmek istiyorum
Be diyeyim hocam işin zor atatürk uni baya köklü ona bak istersen
quote:
Be diyeyim hocam işin zor atatürk uni baya köklü ona bak istersen
Biliyorum da şehir sıkıntılı
Batıda olmasından yanayım
Hocam valla akılsız başın yükünü ayaklar çeker diyebilirim. (11k cok iyi ancak sizin istediginiz 3-4k olan yerler) Hakkınızda hayırlısı olsun hocam.
quote:
Hocam valla akılsız başın yükünü ayaklar çeker diyebilirim. (11k cok iyi ancak sizin istediginiz 3-4k olan yerler) Hakkınızda hayırlısı olsun hocam.
Atatürk gibi saklı cennetler lazım bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X