Bildirim
çıkma teklifi almak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yorum yok mu -
lise 2 ye geçersen cevaplayacagım koçum -
mesajla cikma teklifi olmaz reddedilmen cok normal.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
17 yasındayım suan çıkma teklifi değil zaten direk gayet iyi takılmıştık kızla lunaparkta filan sonra arkadaş buna dedi senden hoslanıyor fılan bende mesaj attım aynı sekılde sonra goruldu ... -
ask ilkokulda oyun, orta okulda hikaye, lisede yalan, imamhatipte harammıs.. takılma bunlara.. gonul isleri ile ilerde ilgilenirsin koc.. unide sana kız mı yok.. -
quote:
Orijinalden alıntı: onurmaurer
ask ilkokulda oyun, orta okulda hikaye, lisede yalan, imamhatipte harammıs.. takılma bunlara.. gonul isleri ile ilerde ilgilenirsin koc.. unide sana kız mı yok..
doğru da bir çocukluk aşkınla evlenmek var birde ünivde çıktığınla evlenmek hangisi sence ? -
binlerce guzel sev birinde durursun.. sair bile yazmis.. sen hala cocukken sevigilim vardi diyon.. -
- benimle çıkar mısın?
- hayır.
Romantizme, gençliğe bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
herneysede sizce çıkma teklifi almak nasıl birşey güzel değil ama teklif edenlerin hiçbiri -
Lise 4 sün sanırım. Bende Lise 4'üm.
4 senedir İzmir de 1000 erkek 60-70 kızın bulunduğu okulda okuyorum. Zaten o kızlarda fen veya olimpiyat sınıflarında yani başka bir katta özel sınıfları var sevgili derdinde falan da değiller (zaten çok da güzel değiller o ayrı konu). Biz anadolu sınıflarındayız. Yani direk erkek lisesinde okuyorum diyebilirim.
Bunu niye anlattım ? Şimdi 4 senede hiç mi kız arkdaş/sevgili yapmak istemedin dersen hayır diyemem. Özellikle 1 ve 2 de keşke bu okula gelmeseydim dediğim oldu. Fakat sonra düşündüm zaten liseden sonra herkes dağılcak herkes başka ortamlara gidecek o zaman niye geçici sevgiliyle zaman kaybedeyim (ha bizim okulda olsa çıkardım ama başka okuldan bulmak zor geldi). Tabi geçici derken büyük çoğunluğa göre konuşuyorum.
mesela çevremde çok arkadaşım var . Geçen aylarda Bi arkadaş sosyal ağlardan kız bulmuş , sevgili olmuş. Buluşmaya gitcek , kızın yanında arkadaşı da var diye bana diyor gel sana ayarlarız. Bunu normalde bikaç sene önce olsa kabul ederdim ama artık neden bilmiyorum zaman kaybı gibi geldiği için benim yerime başkasıyla git dedim . ( tabi gittiler ve benim yerime giden boşa gitmiş oldu o ayrı bir konu burda anlatmayım )
Bu kadar yazmamın sebebi yukardaki yorumlarda biri üniversiteyi bekle demiş sen de lise aşkı falan demişsin. Bu yorumlara hitaben yazdım.
Benim görüşüm aşk falan yaşamadan güzelce zaman geçirmek için çıkabilirsin ama olmuyorsa zorlamaya gerek yok üniversiteyi bekle (bence)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben sevdiğimi ciddi düşünüyorum evlenirim de yani çok seviyorum konusuyoruz zaten ama hoslanıyom dediğiimde görüldü atmişti şimdi sohbet ediyoz acaba beni üzmemek için mi konuşuyor -
Olabilir ama emin olmak için bir kaç gün konuşmak lazım zaten seni üzmemek içinse anlarsın konuşma tarzından..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X