Şimdi Ara

çıkma teklifi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
4
Favori
3.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıkmak kadar saçma bir terim olamaz.Sinemaya gidelim mi yeni film gelmiş,gibi cümleler kullan.O da senden hoşlanıyorsa zaten tabi olur der.Hoşlanmıyorsa hayır bugün ödevim var felan der seni geçiştirir.2.yi yaparsa o kızdan ümidi kes.
  • Sen de kıza çıkabilirmiyim de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalbinde bana yer açıp sevgilim olur musun de :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: carteleren

Kalbinde bana yer açıp sevgilim olur musun de :D

O smileyin anlamı başka ama

• quote:

Orijinalden alıntı: PİRi-REYİZ

quote:

Orijinalden alıntı: carteleren

Kalbinde bana yer açıp sevgilim olur musun de :D

O smileyin anlamı başka ama

O zaman başka anlamda söylesin :D kız etkilenmesse adam değilim :D :P
  • Benim olmani istiyorum de. O da sende benim derse , bu konuda çok bencilimdir ama ' sadece benim ' dersin. Ben şahsen böyle yapmıştım. Iyidi yani kabul etti tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerason -- 24 Temmuz 2012; 5:42:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stars4ever

beyler sevdigim kıza teklif edecem sizce nasıl edeyim var mı değişik bi teknik facebookdan falan degil direk söylücem

"Ceylan olsan seni kalbimde otlatırdım." de

• Teklif Ediceğin kızı iyi tanımalısın
    Kimi basit kısa sözlerden hoşlanır Girek Söylersin ''Senden Hoşlanıyorum Kalbimde yerini doldurmak istermisin'' demen yeterli..:)
    Kimi bukadr basitmi der ...) Biliyoruzki Fazla naz aŞık uzandırır...)) Tabi bunun yanında TaTlı ugraş En güzelidir... Aşrı olmamak kaydıyla
    Mesela; Sabah günaydın Meleğim Öglen nasılsın Gülüm GEce İyi geceler, Tatlı ruyalar Prenses şeklinde msj atman yeterli Hep aklında oldugunu bilsin yeter...)
    3 sefer terslenirsen Ümidini kes kardeş...(

En mükemmel anı bekle sonrasında hislerini söyle kaybetme korkusunu düşünme emin ol anlayışla karşılayacaktır...

Kolay gelsin

• Teknik meknik falan düşünüyorsan vazgeç o işten zaten. Biraz ciddi ol, kendin ol, git ve söyle. Başka teknik meknik bir şey yok.
  • bu tür sorunları aşmalıyız artık. eğer bir kızı seviyorsan veya hoşlanıyorsan ilk önce bunu ona belli etmelisin. onunla muhabbet etmeli küçük hediyeler vermelisin. sorunlarını dinlemeli ve çözüm bulmalısın. oturmasını kalkmasını, yerinde ve zamanında ne yapman gerektiğini bilmelisin. mümkün olduğunca internet ortamında veya telefon yoluyla değil yüzyüze görüşmelisin. onunla ikiniz birlikte başbaşa kalmanız için ortam yapmalısın. eğer sevdiğini veya hoşlandığını belli ettiysen o anlayacaktır belkide teklif etmen gerekmeyecektir. herşeyden önemlisi kibar ve mütevazi olmalısın eğer o öyle biri değilse bu işten zaten vazgeç. küfür etmemeli yalan söylememelisin. çünki eğer taraflar birbirine zıtsa ya ilişki yürümüyor yada hiç başlamıyor. gerisi sana kalmış. eğer redderse ki bu pozitif bir olasılık arkadaş kalmayı teklif etmelisin ve tekrar güvenini kazanmalısın. (bu arada söylediklerim genel ve herkes için geçerlidir bu konu eski arkadaş ne yaptı bilmiyorum ama belki başka birisine faydalı olurum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut9334 -- 30 Mart 2013; 4:15:12 >

• bence kızın yerine sen karar ver yani soru sorma...'gel seninle şuraya şuraya gidelim' gibi laflar et..yok olmaz derse o zaman başka sefere dersin gülümseyip uzaklaşırdın...hep iplemediğini gösterirsin böylelikle reddedilirsen..

edit:haa bi de zamane kızları facebooktan çok yazılmayı seviyolar biraz sohbet et güldür,karikatür falan yolla kıza...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 30 Mart 2013; 6:08:29 >
  • Manyak mısınız lan kaç ay önceki konuyu hortlatmışsınız

• up...
  • Konuyu Hortlanmıssınız Adam Cıkma Teklifi Gecip Suan Evlenme Teklifi Belkide Evlenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankara -- 2 Nisan 2013; 1:08:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankara

Konuyu Hortlanmıssınız Adam Cıkma Teklifi Gecip Suan Evlenme Teklifi Belkide Evlenmiştir

dhli ise arkadaş hala çıkma teklifi dahi edememiştir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

quote:

Orijinalden alıntı: ankara

Konuyu Hortlanmıssınız Adam Cıkma Teklifi Gecip Suan Evlenme Teklifi Belkide Evlenmiştir

dhli ise arkadaş hala çıkma teklifi dahi edememiştir bence

Bu konuyu açtıktan sonra kızla bir daha görüşemedigi ögrenildi

• quote:

beyler sevdigim kıza teklif edecem sizce nasıl edeyim var mı değişik bi teknik facebookdan falan degil direk söylücem

Kızla arkadaş ol eğer deilsen. Davranışların ile ona zaten belli edersin ondan hoşandığını. Eğer oda senden hoşlanırsa oda sana yakınlaşır. Yolda giderken birden elini tut. Çıkta teklifi felan etme. 32 yaşındayım tecrübe ile sabit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

iyi ne diyim o zaman sevgili üniversite bitirmiş yakışıklı playboy arkadaşlar

Hala anlamadin hicbir sey demiceksin

söyledi beni sevdigini bende söyledim ama ortada bişey yok biz neyiz belli degil bunu çözmeye calışıyorum

Sevgilisiniz iste. Yarin sinemaya davet et misir al bir tane 5-6 tane kendin ye sonra bir tane de onun agzina gotur gulumse. O da sana yedirsin. Tamamdir

Daha sonra birbirinizi hatirlatacak bir esyaniz olsun. Gidin iki tane pelus ya da biblo kopek alin.

Lunaparka gidin.

Karsidan karsiya gecerken ara sira belinden tut.

Uygun zamanda elini tut, sonra yanaktan opersin, sonra dudak. Iste bu sevgililiktir. Daha dogrusu flört donemidir.

Buda olur.

K.B.R.O tebrikler

• yaklaş kıza. sakin ol tabi diz çök elinde bir gül olsun.. gülü kıza ver..

Benimle uzun ince inişli çıkışlı bir yola çıkmaya ne dersin de
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut9334

bu tür sorunları aşmalıyız artık. eğer bir kızı seviyorsan veya hoşlanıyorsan ilk önce bunu ona belli etmelisin. onunla muhabbet etmeli küçük hediyeler vermelisin. sorunlarını dinlemeli ve çözüm bulmalısın. oturmasını kalkmasını, yerinde ve zamanında ne yapman gerektiğini bilmelisin. mümkün olduğunca internet ortamında veya telefon yoluyla değil yüzyüze görüşmelisin. onunla ikiniz birlikte başbaşa kalmanız için ortam yapmalısın. eğer sevdiğini veya hoşlandığını belli ettiysen o anlayacaktır belkide teklif etmen gerekmeyecektir. herşeyden önemlisi kibar ve mütevazi olmalısın eğer o öyle biri değilse bu işten zaten vazgeç. küfür etmemeli yalan söylememelisin. çünki eğer taraflar birbirine zıtsa ya ilişki yürümüyor yada hiç başlamıyor. gerisi sana kalmış. eğer redderse ki bu pozitif bir olasılık arkadaş kalmayı teklif etmelisin ve tekrar güvenini kazanmalısın. (bu arada söylediklerim genel ve herkes için geçerlidir bu konu eski arkadaş ne yaptı bilmiyorum ama belki başka birisine faydalı olurum)

Bir an InterPress reklamı sandım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.