Şimdi Ara

Çıkamadım bu işin içinden.Ne Dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne güzel arabam vardı.(chevrolet Rezzo) dediler chevrolet çekildi benide telaşe düşürdüler karlı sattım.
    Derken ucuz bir araç alayım eşime araba kullanmayı öğreteyim. derken dost kazığı mı desem ne olduğunu anlamadım sözde bana büyük iyilik yapan yeğenim,skodanın hiçbir özelliği olmayan aracı verdi feliia lx modeli 95 model rengide yeşil o yüzden zorlanıyor...şimdi satayım diyorum alan yok.değerinin altında alan çıkıyor araçta sorun yok.ama klimalı araça istiyor çocuklarım.
    Gittim Balıkesir renault akkaşa en ucuz araba dacia mcv mi uzun olan 47.100 tl miş aracımı 9.200 tl ye saydılar borca krediye sarıp alayım mı bilemedim.Eşim alma faiz haram diyor borca girmeye değmez diyor üzüntüden uyuyamazsın diyor.galerilere gidiyorum aracı değerinde 10.000 tl ye alıyorlar ama hem gönlüme göre yok, hemde baktıklarım piyasanın üstünde gözüyor.aracı kendim satıp istediğim aracı bulayım diyorum 9.000 tl alalım diyorlar..offff çıkamadım dostlar sorum şu hiçbir özelliği olmayan(tabiri caizse)dacia logan mcv(doğru mu yazdım)alayım mı 47.100 bu ay bu araç kampanyalımış(sahi bu bayilerde araç fiyatı sabit mi ) aracıım 9.200 tl alıyor.25.000 tl peşin gerisi taksit araçta arka camlar manuel(2016 da olurmu ya)tek hava yastığı
    dacia stepway arkdaş onu al diyor pahalı geliyor 54.000 tl
    bazen diyorum ki konyada rezzo buldum aracımla gideyim oraya bırakayım zarar edeyim eski beğendiğim aracı alayım.29.000 km de 27.000 tl istiyor(yuh)
    evet yazılarımdan anlaşılacağı üzere depresyona gidridm galiba.
    Gönlüm otomobil sınıfında olan muayenesi 2 yılda bir olan berlingo-kango-doblo tarzı sıfır yada 5 yaşına kadar bulayım onunda bulamıyorum galerilerde.
    Şimdi biri yazıyor verirsen yarın sabah geleyim 9.000 tlye alayım diyor aracı.diyorum bazen aracımda sıfır masraf var.vergisi 33 tl 15 kuruş yakıyor.yolda bırakmıyor.haftada kullandığın 20-30 km..bırak çürüyene kadar kullan diyor..bazende.......
    Dostlar tutun elimden ne yapayım....

• Kullan elindeki araci.madem sorunsuz,az yakiyor,birde az kullaniyormussun hic bosa ikinci maceraya girme derim.yapabiyorsan bir sure birikim yap,elinde biraz paran biriksin o sekilde yukseltirsin modelini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor bir durum bu karasızlık, bence ödemede zorlanacaksanız maceraya girmeyin, klimasız da olsa aracınız var, dediğiniz gibi çürüyene kadar binin.
  • Kesinlikle katılıyorum anka0658'e. Kullan abi aracını, koy kenara paranı. Adamakıllı bir araba al. Daciayla falan uğraşma.

• Arabanizdan memnunsaniz satmayin. 0 km alinca bakimi vergisi falan yorar adami. Sadece krediyle bitmiyor ki is.

• Galerilerden uzak durun.

Canınızın yanmasını istemiyorsanız galericilerden alışveriş yapmayın. Sakın onların güler yüzüne, hemşericiliğine, çoluk çocuğun hatırını sormalarına aldanmayın. 2-3 sene birikim yapıp güzel bi araç alabilirsiniz. Dacia için krediye girmeye değmez. Elinizdekine de binmeye devam edin bir süre daha. Şimdilik yapacağınız şey sabretmek.
  • 42 ye otomatik dacia stepway veren bayiler vardı.Bence bir araştırın , ama dacia için krediye değermi bilemem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tek diyebileceğim şey, Akraba ile kesinlikle alışveriş yapmıyorum. Benimde bir çok konudan canım yandı. Kardeşim ne geliyorsa akrabadan - dosttan geliyor. Uzak duracaksın valla.
  • Kardeş 42 ye otomatik stepway veren var demiştiniz...nasıl ulaşabilirim nasıl araştırma yapabilirim.yada direk biliyorsan telefon namrasını verirmisin?

İnanın araç alma işi sıkıntı..hele çocuk çocuğun rızkını oraya verecekken insan uyuyamıyor.ama diyorumki sıfır alayım bi daha arkama bakmayayım zaten senede 1000-2000 km arası yol yapıyorum..

Yardımcılarını esirgemeyin..
    mesela bulunduğunuz yerdeki bayiylerde güzel bir indirim varsa alayım.
    Dacia evet sıkıntı konfor yok ama param ona yetecek...

Bilgisi olanlar lütfen paylaşsın.

Aklımızda 2.el scenic geçmişti denk getirsem arabamı alan bir galerici yada sahibi o da olmadı...
  • akrabandan maalesef asla alışveriş yapmayacaksın.basiretin kapanıyor.söz söylyemiyorusun.bahsettiğim kişi çok yakınım üstelik motor ustası kendisi..abi araba arıyorum dememle arabayı elime tutuşturup aldırması bir oldu..dediki satmaya kalktığında bana haber ver dedi..çok alıcısı çıkar karlı satarsın vs...bakımlarını ben yaptım çok özel araç vs...şimdi satmak istiyorum diyorum git pazara götür diyor yüzüme bakmıyor..bırak karlı satmayı aldığım paraya vericem diyorum ben anlamam diyor.....

Çok üzdü bizi çoook...
  • Arkdaşlar bulunduğunuz il ve yerdeki bayilerde kampanya varsa paylaşır mısınız bitireyim şu işi....
  • Yada sene sonunumu beklesek galiba o zaman iyi bir indirim oluyormuş galiba satamasıkları araçlar için...yoksa her ay dahada artıyor mu
  • satmadan önce düşünmen gereken şeyi şu anda düşünüyorsun. Geçmiş olsun öncelikle.

Kesinlikle sıfıra girmeni önermem bu şartlarda. Klimalı bir araç alacaksan ve uygun olacaksa yine eski bir araç olmak zorunda. Senin yeğen sana satarken klimalı dedi de klimasız mı çıktı ki araç ? hayır. Araç temizse ilana koyup biraz daha fiyat düşün. Gerçi bayram sonrası hareketsizliği olabilir şu sıralar. Aksi takdirde para biriktirip düzgün bişey alın.
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.