Şimdi Ara

Cihaz Secen rMBP Icin Access Point Onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. 2013 Pro cihazim var. Baglanmak icin cihaz sectiginden 3 aydir evde netim yok, iste baglanabiliyorum. Klasik kanal degistirme, b/g/n vs. her turlu kombinasyonu hem Motorola kablonet modemde hem de Airties access point'te denedim yemedi. Surekli bagli ama nete girmiyor. MTU degerleriyle oynayarak zaman zaman kopuk baglantim oluyor.

    Dun Mediamarkt'tan TP LINK TL-WA701ND access point aldim, sonuc yine husran

    Allah askina biri bana evinde Macbook'la sorunsuz kullandigi Access point onersin, direkt onu alacagim.



  • Dostum sorun macbookta olduğuna emin misin? Bende TP link TL-WA701ND var sorun yaşamıyorum. Bence internete gelen modemde sorun var gibi geldi. Modemden kablo ile macbooka giriş yapıp bağlanır mısın? kopmalar olacak mı?

    Benim bu wa701nd cihazındn önce dlink vardı. Tam modelini hatırlamıyorum. Ama duvardan düşünce kırıldı. Tp aldım bende. Dlinkide önerebilirim. Biraz pahalı ama güzel...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dedehakan

    Dostum sorun macbookta olduğuna emin misin? Bende TP link TL-WA701ND var sorun yaşamıyorum. Bence internete gelen modemde sorun var gibi geldi. Modemden kablo ile macbooka giriş yapıp bağlanır mısın? kopmalar olacak mı?

    Benim bu wa701nd cihazındn önce dlink vardı. Tam modelini hatırlamıyorum. Ama duvardan düşünce kırıldı. Tp aldım bende. Dlinkide önerebilirim. Biraz pahalı ama güzel...

    Macbook 2013 model dostum. 2011 ve 2012 early modellerde daha az bu problem benim bildigim. Hatta ayni cihazlara 2011 ile sorunsuz internete girebiliyorken benim 2013 ile giremiyorum. Seninki hangi yil urunu? Kusacagim artik, denemedigim sey kalmadi.
  • Önder Çatalkaya kullanıcısına yanıt
    WA701ND için firmware yayınlamışlar önce onu güncelleyip bağlanmayı dene, diğer konuya gelirsek bende evde motorola modemli kablonet kullanıyorum bende bir sorun yok
  • Sizinki hangi yil peki? 2012 air ve benim 2013 retinada sorunlu. Belkin ve cisco modemde sifir sorunla kullaniyorum, wifi kartim arizali olsa bunu da kullanamam duz mantikla. Tam cikmaza girdi benimki cidden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önder Çatalkaya kullanıcısına yanıt
    Belkin ve cisco modemde sıfır sorunla kullaniyorum demişsin zaten, dolayısıyla bunun yılla yada retina olmasıyla bir sorunu yok. motorola modemin arkasında reset düğmesi var, onu bir iğneyle resetleyip bağlanmayı denemişmiydin

    bendeki model late 2011



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllHELLFIRElll -- 23 Ağustos 2013; 9:54:19 >
  • Hocam ayni seyleri soyluyoruz. Ayni modemden seninki gibi bir 2011 ile internete erisebiliyorum. Modemde sorun yok cunku 6 farkli cihazdan da erisimim var. ayni sekilde airties ap var, yine benim mac internete giremiyor. Tp link de oyle. Mac imin wifi kartinda sorun olmadigini biliyorum cunku is yerimde dedigim gibi sorunsuz kullaniyorum o marka modemlerle.
    Cozemedigim sekilde sadece benim 2013 de sorun var, 2011 de var elimde ve o bunlara senin gibi sorunsuz erisiyor.

    Soyle de bir olay var ki, internete giremedigim motorola modem veya diger 2 ap uzerinden full hizda torrentten download yapabiliyorum 2013 mac imle. Cihaz seciyor derken bahsettigim sorun bu. apple forumlarinda ve macrumors gibi forumlarda da ayni sorunlar mevcut, ancak cogu kisi modem/ap nin yayin yaptigi kanali degistirince duzelmis. Ben tum kombinasyonlari denedim duzelmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder Çatalkaya -- 23 Ağustos 2013; 10:54:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.