Şimdi Ara

Cihaz değişimi olayına son verin artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. El iphone alan( sıfır cihazı olsun diye) yada çizilen iphone u olan genius randevusu alıp cihaz değimi yaptırmaya çalışıyor. Arkadaşlar ayıptır bu kadar suistimal etmeyin bu olayı. Apple bu saatten sonra cihaz değimini kaldırsa ülkemiz için yeridir resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :) senin gibi düşünenler yüzünden bu milletin bi taraflarından bir şeyler eksik olmuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hsnyksr

:) senin gibi düşünenler yüzünden bu milletin bi taraflarından bir şeyler eksik olmuyor...

2000 tl para verilmişse değiştirecekler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DGT D kullanıcısına yanıt
    Yaw he he

Apple kabul ediyorsa sana noluyor ? çekememezlik yapmanın anlamı yok amerikada telefon ufak bi çizilse bile gidip değiştiriyorlar.

• Milletin derdine bak . 2 bin tl para veriyoruz kimse değişim yapıp yapmayacağımıza karışamaz

• Buralarda dışlanırsın.
    Ben değiştiririm sonuçta o kadar para bayılmışım.
    Ama uffacık bir çizik için değil o kadarına utanırım ama büyük ezik vs olursa aşırı elime gelirse değiştiririm sonuçta firmalar bunları kusursuz diye satıyorlar.

• ben 2. el aldım evet kasasında da altta üstte 2 tane vuruk var..kilit tuşunda da sorun yok cihazım değişim programına dahil..değişim hakkımı kullanacağım..yanlız randevu alamadım bir türlü..ne zaman baksam yok yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar sene sonra firma buraya store açmış. Haliyle insanlar en ufak şeyde değişim yapmak istiyorlar. Buna kim karışabilir ki ? Apple sonuçta kendi diyor getirin diye.
  • Çoğu değişim keyfi değil zaten..
    Büyük bölümü, batarya sorunu ve home tuşu sorunu ile değişim istiyor..
    Telefonunu çizdiysen pek değiştireceklerini sanmıyorum.
    Apple telefonu tamir yerine, değiştirmesi gayet güzel ve güven verici bir uygulama..
    Sorunlu telefonları tamir edip, ikinci el olarak uygun fiyatlara satış yapsalar bayağı satın alan olur.. 3 ay garanti verseler yeter bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: mıçanadam

Yaw he he

Apple kabul ediyorsa sana noluyor ? çekememezlik yapmanın anlamı yok amerikada telefon ufak bi çizilse bile gidip değiştiriyorlar.

Valla amerikada kuzen çizikli iphone 5 götürdü store'a değiştirmediler,çizikten dolayı değişim olmuyormuş vs. donanımsal sıkıntı olursa değiştirilir demişler,yani çizildi diye değiştiren ben görmedim duymadım,çiziklerin yanında başka sıkıntı varsa ozaman tamam atıyorum power yada home butonu tutukluk yapıyor çalışmıyor kamerada orda burda sıkıntı varsa değiştirirler çizik diye garanti gitmiyor,apple tamam müşteriyi düşünüyorda en ufak şeyde de değişim çıkartmıyor yani bilesiniz,sadece cizikten dolayı telefonunu değiştirebilen arkadaşlar varsada bilemem.

• Bakın ezik vs. demiyorum kullanıcı hatası olmayan boya atması ve çizikler i değiştiriyorlar özelliklede ip5 modelini bizzat değiştirten arkadaşım var tabi 1 yıllık uluslar arası garanti kapsamında olanları.

• 1: Telefonumun hoparlörü ile arama yaparken aradığım kişi eğer telefonu açmaz ve meşgule atar ise hoparlörümden önce "dıııt - dıııt - dıııt" diye klasik meşgul sesi geliyor. Arkasından 1-2 saniye süren haşır huşur bir ses geliyor. Bu benim için sorun.

2: Telefonumda arka planı beyaz olan bir uygulama açtığımda ekranın sağ ve sol kenarlarında yukardan aşağıya çok soluk ama dikkatli bakıldığında görülebilen yeşil çizgiler mevcut. Bu benim için sorun.

Apple store'a gitmemek için hiç bir sebebim yok.
  • Telefonunda sorun olanlar değiştirecek tabi onlara zaten şaf edilmez. Ama sahibinden e bir bakın swap cihaz dolu. Daha fazla para etsin diye satarken swaplayıp öyle satıyorlar. İlave olarak verilen swaplara güvenmiyorum zaten.

• Apple birsey demediyse sizin demeye hic hakkiniz yok. Swap cihazimda sorun var. Haftaya tekrar gidecegim.

• yaw arkadaş elin abd lisine mi acıyayım yeterince her yeri sömürüyorlar bırakta bizde apple ı sömürelim onlar değişimi yapıyorsa seni geren ney alikıran başkesenmisin apple a ortaklığınmı var neyin kafasını yaşıyorsun asıl sana ayıp...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenga_68 -- 9 Mayıs 2014; 16:49:49 >
  • Bizim milletin açgözlülük ve kazıklama arzusu başka kimsede yok
  • Benden kaynaklı bir sorun olmadığı sürece Apple ilk uğrayacağım yerdir ama kullanıcı hatasıyken acaba bir şeyler olur mu düşüncesiyle gitmek biraz etik dışı görünüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım sanırım şaka yapıyorsun. Hiç mi Youtube'da "iPhone drop test" diye arama yapmadın veya denk gelmedin bu konuyu açmadan önce?

Hakkı varsa değiştirir, firmanın sunduğu hizmetten de sonuna kadar yararlanır, faydalanır tüketici. Bunun suistimalle falan bir alakası da yok. Küçücük bir çizik için bile değişim yapılıyorsa, firma da bunu kabul etmişse, gerisi kuru gürültü.

Kaldı ki, son derece pahalı olan bu cihazları heves edip, yeni veya ikinci el alıp, bu imkandan faydalanmak da tüketicinin hakkıdır, zaten Apple'ın müşteri memnuniyeti bunun için yok mu?

Apple için üzülüyorsan veya bunu suistimal olduğunu düşünüyorsan önce lütfen Youtube'da abuk sabuk yollarla cihazlara zarar verenleri uyarmakla başlayabilirsin bence. Hemen bir örneğini de aşağıya ekliyorum, Vatandaşın kullanıcı rumuzu: TechRax. Parçaladığı cihazın haddi hesabı yok.

• ya zaten degisim kararini onlar inceleyip vermiyor mu ? sanki insanlar icini acip bozup mu degistirtiyor bazi art niyetlilerde var onda haklisin

• quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

ya zaten degisim kararini onlar inceleyip vermiyor mu ? sanki insanlar icini acip bozup mu degistirtiyor bazi art niyetlilerde var onda haklisin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.