Şimdi Ara

çiğköftecinin bana yaptığı ibretlik şaka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen günlerde tam hatırlayamadım. 2 veya 3 gün önce olması lazım. Ayıptır söylemesi canım çiğköfte istedi, dedim gideyim alayım. Saat 23 civarı. Gittim, şişman bi eleman vardı. Tanır beni sürekli giderim. Selamun aleyküm aleyküm selam vs selamlaşmalar. Dedim usta bana 5 liralık paket yapar mısın. Tabi yapayım falan. Neyse bi yandan muhabbet ediyoruz. İçeride de 3 kişi var. Bunlar grup halinde oturuyorlar. 2 sinin sırtı dönük bana 1 i bana doğru oturmuş.

Neyse muhabbet ediyoruz anlatıyor işte diyor bu mesleği icat edenin ben taa anasını bilmemle. Gülüyorum bende. Dedim niye, işte diyo saat öğlen 12 gibi giriyorum dükkana gece 1 gibi çıkıyorum böyle iş mi olur a... falan. Başım dönüyor ayakta zor duruyorum falan diyo. Komik bir dilide var konuşması hızlı falan gülüyorum ben.

Her neyse hazırladı bu, bende parayı uzattım. Elemanın tezgahıda böyle camla kaplı. Parayı , malzemeyi falan üstten alıyorsun. Neyse parayı uzattım. 50 tl vermiştim. İşte diyor herkes parayımı buldu a.. bu nedir böyle ya falan. Gülüyorum gene hani olay olmadan bir an önce uzayalım şurdan havası var bende de.

Para üstünü getiriyordu, kasadan aldı. (kasa tezgaha uzak biraz) Parayı camın arkasından uzattı namussuz, benimde aceleciliğime geldi. Parayı alayım derken elimi cama vurdum Bağıra bağıra kahkaha atmaya başladı. İçerdeki elemanlarda bize bakıyor

Bende durumu kurtarmak için "vaayyy güzeldi" falan diyorum. Gene gülüyor bu "ben böyle numara yaparım adama" falan diyo. dedim " senin mi başın dönüyor benim mi " falan direk çıktım dükkandan koşa koşa eve gittim.

• Cool story değilse yazık olmuş. Sabaha kadar ağlamalisin.

Not: Vaktiniz değerliyse okumayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swen Gtefani -- 12 Haziran 2012; 3:22:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swen Gtefani

Cool story değilse yazık olmuş. Sabaha kadar ağlamalisin.

+41
  • Vakti değerli olan bi adam ne yapsın saatin 3.35'inde DH'de bırakın bu ayakları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emppu

Vakti değerli olan bi adam ne yapsın saatin 3.35'inde DH'de bırakın bu ayakları

• harbi la napıyoz bu saaatte dhde ?
  • hocam en fazla "10–15" kelimelik hikaye.uzun olmasi konu degil de gereksiz uzun olmus gibi sanki...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepimiz DH'liyiz hepimiz işsiziz
  • DH işsizler kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyesssss

hocam en fazla "10–15" kelimelik hikaye.uzun olmasi konu degil de gereksiz uzun olmus gibi sanki...

kısa anlatsaydım komik olmazdı, gerçi şimdi de komik değil ama olsun
  • konuda tegmen'den yukari rutbe yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emppu

Geçen günlerde tam hatırlayamadım. 2 veya 3 gün önce olması lazım. Ayıptır söylemesi canım çiğköfte istedi, dedim gideyim alayım. Saat 23 civarı. Gittim, şişman bi eleman vardı. Tanır beni sürekli giderim. Selamun aleyküm aleyküm selam vs selamlaşmalar. Dedim usta bana 5 liralık paket yapar mısın. Tabi yapayım falan. Neyse bi yandan muhabbet ediyoruz. İçeride de 3 kişi var. Bunlar grup halinde oturuyorlar. 2 sinin sırtı dönük bana 1 i bana doğru oturmuş.

Neyse muhabbet ediyoruz anlatıyor işte diyor bu mesleği icat edenin ben taa anasını bilmemle. Gülüyorum bende. Dedim niye, işte diyo saat öğlen 12 gibi giriyorum dükkana gece 1 gibi çıkıyorum böyle iş mi olur a... falan. Başım dönüyor ayakta zor duruyorum falan diyo. Komik bir dilide var konuşması hızlı falan gülüyorum ben.

Her neyse hazırladı bu, bende parayı uzattım. Elemanın tezgahıda böyle camla kaplı. Parayı , malzemeyi falan üstten alıyorsun. Neyse parayı uzattım. 50 tl vermiştim. İşte diyor herkes parayımı buldu a.. bu nedir böyle ya falan. Gülüyorum gene hani olay olmadan bir an önce uzayalım şurdan havası var bende de.

Para üstünü getiriyordu, kasadan aldı. (kasa tezgaha uzak biraz) Parayı camın arkasından uzattı namussuz, benimde aceleciliğime geldi. Parayı alayım derken elimi cama vurdum Bağıra bağıra kahkaha atmaya başladı. İçerdeki elemanlarda bize bakıyor

Bende durumu kurtarmak için "vaayyy güzeldi" falan diyorum. Gene gülüyor bu "ben böyle numara yaparım adama" falan diyo. dedim " senin mi başın dönüyor benim mi " falan direk çıktım dükkandan koşa koşa eve gittim.

Güzelmiş.

• Ben beğendim valla Dua et kafanı falan çarptırmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi41

quote:

+41

+90980790769
  • 30 sn caldin benden

• quote:

+37

ayrıca çiğ köfteci çalışmaktan kafayı yemiş. müşteriye böyle mi davranılır. ileri de o adam dükkanı kapatırsa haber ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kimyacı_~_Na2SO4

harbi la napıyoz bu saaatte dhde ?

İmzana.
  • Hade len 50tl ustune almadan kosa kosa,evemi gittin
    bu yaz,sicaklarinda iyi geldi serin hikaye
  • Hade len 50tl ustune almadan kosa kosa,evemi gittin
    bu yaz,sicaklarinda iyi geldi serin hikaye

• quote:

tam başlamıştim okumaya ne kadar uzun diye bakmak için aşağıya indiğimde gördüm sağolasin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.