Şimdi Ara

ÇİĞKÖFTE DÜKKANI AÇMAK İSTİYORUM ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
3.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biri benden bahsetti :) dostum bende çiğ köfteyle meşgulum tüyoları vereyim şimdi çiğ köftenin satmasını istiyorsan bulunduğun yerde üni öğrencisi sayısı fazla olmalı ve yurtlara evlere paket sipariş yapmalısın çünkü özellikle ikinci öğretim öğrencileri genelde hep paket istiyor bu da iyi para bırakıyor diğer husus dükkan işlek bir yerde olmalı ne kadar çok işlek o kadar çok müşteri demektir tenhada olursa sen o müşteriyi unut alacağın markaya gelincede abartısız söylüyorum şu an türkiyede en güzel çiğ köfteyi zarif yapıyor diyebilirim eğer alabilirsen oraya bayilik al zaten vereceklerdir büyük ihtimal çünkü merkez ıstanbulda günlük oraya da gönderirler bu kadar bilgi yeterlidir umarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O resmin olmadığı yerler şubesi olmayandan aç Neydi tam hatırlamıyorum da, o ne efsane bir pozdur öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

biri benden bahsetti :) dostum bende çiğ köfteyle meşgulum tüyoları vereyim şimdi çiğ köftenin satmasını istiyorsan bulunduğun yerde üni öğrencisi sayısı fazla olmalı ve yurtlara evlere paket sipariş yapmalısın çünkü özellikle ikinci öğretim öğrencileri genelde hep paket istiyor bu da iyi para bırakıyor diğer husus dükkan işlek bir yerde olmalı ne kadar çok işlek o kadar çok müşteri demektir tenhada olursa sen o müşteriyi unut alacağın markaya gelincede abartısız söylüyorum şu an türkiyede en güzel çiğ köfteyi zarif yapıyor diyebilirim eğer alabilirsen oraya bayilik al zaten vereceklerdir büyük ihtimal çünkü merkez ıstanbulda günlük oraya da gönderirler bu kadar bilgi yeterlidir umarım

Ben zarif i hiç düşünmemiştim ona da bir bakayım....
    Evet tek beli büken dükkan kiraları onu nasıl yapıcaz bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: eraybal

quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

biri benden bahsetti :) dostum bende çiğ köfteyle meşgulum tüyoları vereyim şimdi çiğ köftenin satmasını istiyorsan bulunduğun yerde üni öğrencisi sayısı fazla olmalı ve yurtlara evlere paket sipariş yapmalısın çünkü özellikle ikinci öğretim öğrencileri genelde hep paket istiyor bu da iyi para bırakıyor diğer husus dükkan işlek bir yerde olmalı ne kadar çok işlek o kadar çok müşteri demektir tenhada olursa sen o müşteriyi unut alacağın markaya gelincede abartısız söylüyorum şu an türkiyede en güzel çiğ köfteyi zarif yapıyor diyebilirim eğer alabilirsen oraya bayilik al zaten vereceklerdir büyük ihtimal çünkü merkez ıstanbulda günlük oraya da gönderirler bu kadar bilgi yeterlidir umarım

Ben zarif i hiç düşünmemiştim ona da bir bakayım....
    Evet tek beli büken dükkan kiraları onu nasıl yapıcaz bakalım

en önemli husus o zaten yani sen 750 1000 kira verirsen sana çok az para kalır tabi bu açacağın yere göre değişir merkezde işlek bir yerde olursa her türlü tutar ona göre dükkanı iyi ayarlamak lazım iyi araştırma yap sonra işler terse sapmasın

• işlek bir caddede acarsan dukkani geliri iyi olur. tenha bölgelerde pek fazla tutulmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baknz : Çiğköfteci Geçen ay kardeşim bayilik aldı gayet güzel işleri.Çiğ köftesi süper yemenizi tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: restak

Baknz : Çiğköfteci Geçen ay kardeşim bayilik aldı gayet güzel işleri.Çiğ köftesi süper yemenizi tavsiye ediyorum.

hangi çiğköfteci ????
  • Ben hep omer ustadan yiyorum guzelde kotu yorumu olani duymadim oneririm helede guzel bi yere actin mi tamamdir hayirli olsun simdiden

• sağlam bi meslek liseli bul yakınına aç
  • Izmirde adım başı battalbey var.

• hocam i? kurmadan önce çevreyi ara?tyr mesala bulundu?un yerde çifköfte satan yerler çoksa risk almys olursun söyliyim

• oses ı bılıyorum otekıler ne
  • Franchising leri ne kadar bunların? Bu arada Ramazan Usta pek yok ortalıkta ama taşıdığını en beğendiğim o

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın bayilik alıp köle olma eğer alırsan hiç bir zaman kendi dükkanın gibi olmayacak yapma derim gördüğüm yaşadığım ve 2yillik çiğköftecilik deneyimin bana verdiği yetkiye dayanarak

• Anlamiyorum boyle yerlerden etsiz cigkofte yiyenleri gidin etli cigkofte yapan biyerden yiyin

• quote:

Orijinalden alıntı: cowboyxD

Anlamiyorum boyle yerlerden etsiz cigkofte yiyenleri gidin etli cigkofte yapan biyerden yiyin

Etli çiğköfte nin satışı sağlık bakanlığı tarafından yasak anca Kıymayı alıp evde yapar tavana yapıştırırsn kıvamına gelmiş mi diye

• Lan canım çekti olsada yesek

• Acele Etme, Bekle....
  • Oses iyidir hocam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.