Şimdi Ara

Ciğer Sarayı, Aksaray (Tadım notları ve Fotoğraflar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu ikinci tadım konusu :)
    Mekan Aksaray metro istasyonu yanında kalıyor. Havalimanı - Aksaray metrosu ile Aksaray son durakta inilip mekana ulaşılabilir.

Ciğer sarayı, Ciğeristan'a göre daha büyük kesiyor ciğerleri, Ciğerin yanında verdikleri salatalar her daim taze ve lezzetli, lavaş ise sıcacık olarak servis ediliyor.
    Daha önce Ciğeristan da yemiştim ama burası daha güzel geldi bana.
    Garsonlar çok hızlı servis yapıyorlar ve müşteriyi memnun etmek için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorlar.
    Ciğerler 5 dk içinde salatalar ile masaya geldi.
    Dediğim gibi Ciğer hem büyük kesim ve sıcak servis edildi. Ciğer istan gibi toplu olarak pişirip, ısıtıp servis etmediler.

Ciğer kebap ta 10 şiş ciğer var, eğer öğlen yediyseniz o gün daha yemek yemek istemezsiniz salatalar ve lavaşlar sınırsız, bittiği zaman tekrar isteyebilirsiniz..
    Tatlıya yer kalmadığı için yiyemedim, yemek sonrası verilen çay çok güzeldi, 3 bardak içtim

Fiyatlara gelecek olursak; piyasa fiyatları ile hemen hemen aynı.
    Tekrar gidilecek güzel mekanlardan birisi olarak yazdım bir köşeye..
     Ciğer Sarayı, Aksaray (Tadım notları ve Fotoğraflar) Ciğer Sarayı, Aksaray (Tadım notları ve Fotoğraflar) Ciğer Sarayı, Aksaray (Tadım notları ve Fotoğraflar) Ciğer Sarayı, Aksaray (Tadım notları ve Fotoğraflar) Ciğer Sarayı, Aksaray (Tadım notları ve Fotoğraflar) Ciğer Sarayı, Aksaray (Tadım notları ve Fotoğraflar) Ciğer Sarayı, Aksaray (Tadım notları ve Fotoğraflar) Ciğer Sarayı, Aksaray (Tadım notları ve Fotoğraflar) Ciğer Sarayı, Aksaray (Tadım notları ve Fotoğraflar) Ciğer Sarayı, Aksaray (Tadım notları ve Fotoğraflar) Ciğer Sarayı, Aksaray (Tadım notları ve Fotoğraflar) Ciğer Sarayı, Aksaray (Tadım notları ve Fotoğraflar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awdasase -- 19 Ekim 2014; 22:37:02 >

• İnceleme güzel,elinize sağlık ama fotoğraflar mobil sürümde gözkmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ops2 -- 19 Ekim 2014; 12:46:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncelemen için teşekkürler..
    Salata ve ikramlar baya bol gözüküyor zaten onları yesen doyarsın
  • Resimler açılmıyor

• Hocam ne yaptın ya. En sevdiğim yiyecek.
  • Sayfanin en altinda tam surum secenegine tiklarsaniz gorebilirsin resimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awdasase -- 28 Ekim 2014; 21:35:44 >
  • Canım çekti keşke düzelttirmeseydin:)

Aksaray Sadık Usta'ya da uğra döneri harikadır.

Uğur dershanesinin orda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sumaklı soğana bitiyorum diyebilirim inceleme güzel olmuş bol fotograf olması güzel.

Dostum tavsiyem inceleme yaparken direkt girme konuya girmeden önce cümleyi toplayıp bir paragraf derim ve ayrıca çok uzun yazıları bi paragraf gibi yazma böyle daha okunabilir oluyor mesela ogameci'yi örnek alabilirsin sıkmadan önce bi paragraf yapıyor mekan hakkında sonra tadım notlarını alt alta ayrı ayrı cümleler halinde kısa yazıyor yalnız sen bol foto koyuyorsun bu güzel oldu ogameci yemeğe yumulduğu için pek fotograf atmıyor galiba.
  • sumaklı soğanı bende çok seviyorum evde de sumak var ama ben böyle yapamıyorum . dinlendiriyorlar mı böyle soğanların ölü olması için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CT Fletcher

sumaklı soğanı bende çok seviyorum evde de sumak var ama ben böyle yapamıyorum . dinlendiriyorlar mı böyle soğanların ölü olması için ?

Öncelikle taze bulmak lazım ve tatlı ve büyük olmalı acı soğan değil bunlar dikkat ederseniz o için suda bekletilir ama tatlı soğan tercihimdir güzel kaliteli bi sumakla aynısı yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

quote:

sumaklı soğanı bende çok seviyorum evde de sumak var ama ben böyle yapamıyorum . dinlendiriyorlar mı böyle soğanların ölü olması için ?

Öncelikle taze bulmak lazım ve tatlı ve büyük olmalı acı soğan değil bunlar dikkat ederseniz o için suda bekletilir ama tatlı soğan tercihimdir güzel kaliteli bi sumakla aynısı yapılabilir.

nasıl yani hocam suda mı bekleteceğiz bir süre ?
  • quote:

quote:

quote:

Soğanlar suda bekletililirse daha iyi olur ama tavsiyem büyük ve tatlı soğan anlamanız o şekilde soğanları doğrayabilirseniz sumaklı soğanı hazırlarsınız ya yemek değil ki bu zor bir şey değil yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Soğanlar suda bekletililirse daha iyi olur ama tavsiyem büyük ve tatlı soğan anlamanız o şekilde soğanları doğrayabilirseniz sumaklı soğanı hazırlarsınız ya yemek değil ki bu zor bir şey değil yani.

tamamdır dostum eyw

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.