Arkadaşlar vucut gelitirme ile ugrasıyorum protein tozuna ilave olarak gunde 3 tane yumurta icmem lazımmış bi anda shot misali fazla tadını almadan veya tatlandırarak içme yöntemleri nedir sadece sarısımı sadece beyazımı yoksa ikisi birdenmi nasıl içicez?
direk yutarsan yutmuş olursun
quote:
Orijinalden alıntı: Yeraltından Notlar
direk yutarsan yutmuş olursun
saol aradığım cevap buydu teşekkürler..
asıl proteini beyazında diye biliyorum.2sini birden içmen lazım.ama fazla içerken sadece beyazını içmen gerekebilir.kolestrol falan yapıyomuş galiba.öyle bişiyler.sağlık bölümüne açsaydın konuyu keşke.
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperchondriac
Arkadaşlar vucut gelitirme ile ugrasıyorum protein tozuna ilave olarak gunde 3 tane yumurta icmem lazımmış bi anda shot misali fazla tadını almadan veya tatlandırarak içme yöntemleri nedir sadece sarısımı sadece beyazımı yoksa ikisi birdenmi nasıl içicez?
üçtane içeceksen ikisinin sadece akı birtanesini sarısıyla iç imkanın varsa içmeden önce iyice çırp yoksa deniz anası kıvamında olacağından yutarken sorun yaşayabilirsin.
Tatlandırmak için muz ve süt ile karıştırıp içebilirsin.Uygun oluyorsa pekmez de eklersen daha güzel olur.
Hayır hayır. Çiğ yumurtayı üstden del altdan del o delikten içmeye çalış bakalım cok güzel oluyor öyle hepsini açıpta icmek mide bulandırıcı (: