Şimdi Ara

Çiğ yumurta nasıl içilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
19.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vucut gelitirme ile ugrasıyorum protein tozuna ilave olarak gunde 3 tane yumurta icmem lazımmış bi anda shot misali fazla tadını almadan veya tatlandırarak içme yöntemleri nedir sadece sarısımı sadece beyazımı yoksa ikisi birdenmi nasıl içicez?

• direk yutarsan yutmuş olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeraltından Notlar

direk yutarsan yutmuş olursun

saol aradığım cevap buydu teşekkürler..
  • asıl proteini beyazında diye biliyorum.2sini birden içmen lazım.ama fazla içerken sadece beyazını içmen gerekebilir.kolestrol falan yapıyomuş galiba.öyle bişiyler.sağlık bölümüne açsaydın konuyu keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

Arkadaşlar vucut gelitirme ile ugrasıyorum protein tozuna ilave olarak gunde 3 tane yumurta icmem lazımmış bi anda shot misali fazla tadını almadan veya tatlandırarak içme yöntemleri nedir sadece sarısımı sadece beyazımı yoksa ikisi birdenmi nasıl içicez?

üçtane içeceksen ikisinin sadece akı birtanesini sarısıyla iç imkanın varsa içmeden önce iyice çırp yoksa deniz anası kıvamında olacağından yutarken sorun yaşayabilirsin.
  • Tatlandırmak için muz ve süt ile karıştırıp içebilirsin.Uygun oluyorsa pekmez de eklersen daha güzel olur.
  • Hayır hayır.
    Çiğ yumurtayı üstden del altdan del o delikten içmeye çalış bakalım cok güzel oluyor öyle hepsini açıpta icmek mide bulandırıcı (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çiğ Sucuk Yersek Ne Olur?
    9 yıl önce açıldı
    boza nasıl içilir?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAltintas

Hayır hayır.
    Çiğ yumurtayı üstden del altdan del o delikten içmeye çalış bakalım cok güzel oluyor öyle hepsini açıpta icmek mide bulandırıcı (:

Bu şekilde tüketirken salmonella bulaşma riski oldukça yüksek.Zaten yumurtayı çiğ yemek bile başlı başına bir zehirlenme nedeni.
  • Çiğ yumurta içmek saçları döküyor diye bir şey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.