çiğ et derken mesele tavuğun but'u yok mu çok leziz birşey gerçekten yeme de yanında yat
ya da kurbanlık etler hani küp biçiminde kesilir ya kavurma yapmak için işte o etleri sakız çiğner gibi tadını alarak yemek çok hoşuma gidiyor.
ya da balık. hamsiyi temizleyeceksin , ortasını açıp kılçığını alacaksın , bi güzel tuzladın mı of enfes birşey oluyor canım çekti şimdi ama tabi öyle abartmam en fazla 3-4 adet yerim. nolur nolmaz.
zaten bunları pişmiş yesem bile en fazla az pişmiş yerim ki kan'ın tadını alabileyim. lezzeti orda onun çok hoşuma gidiyor o tad
bu çiğgiller içinde en tadı en fazla hoşuma giden ise tabikide kıyma ! hayatımda aldığım en güzel , en lezzetli tadlardan biri gerçekten şuana kadar çiğ kıyma yememiş varsa boşuna yaşamış şuana kadar. müthiş bir tad !
kurt yapıyor falan diyorlar ama hiçde değil. eğer cüzi bir miktar yersen ve üstüne maden suyu içersen birşey olmaz. maden suyundaki asit eritir o kurt'u
benim anlamadığım insanlar neden garip hiç çiğ balık yiyeni görmedim , tabi elbet vardır da o çiğ balık yiyenlere karşı hep tepki gösterirler. sizce sorun insanlar da mı yoksa bende mi
Hayvandan farkın kalmamış ki
tüm vücudunu parazitler bastığında görürüm ben seni