Şimdi Ara

Çiftlik Bank Yeni Çiftlik Fenomeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • çiftlik bank'ı tanıyalım...

    çiftlik bank evinizde,işyerinizde,cebinizde ve hatta arkadaşlarınız ve aileniz ile vakit geçirirken bile oynayabileceğiniz bir çiftlik oyunudur.. bu oyunda aldığınız tavuk,inek ve arılar diğer çiftlik oyunlarına göre tek bir farkı vardır.. size getirdiği yumurta,bal,süt gibi ürünler 'tl' ye çevrilmesidir.. sizde evinizin rahatlığında çiftlik bank oynayabilir eğlenirken kazanabilirsiniz.. oyuna ilk başlayan tüm üyelerimize '15 tl' değerinde altın hediye edilir.. bu altın ile kendinize bir adet 'manisa' tavuğu alarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.. daha fazla kazanmak için daha fazla hayvan alabilir veya oyuna arkadaşlarınızı davet ederek üye olan arkadaşlarınızın yatırımına ömür boyu %10'a kadar ortak olmuş olursunuz.. ancak bu %10 luk kesinti arkadaşınızdan değil şirketimiz tarafından sizlere bonus olarak verilir..

    referans sistemi nedir ?

    referans sistemi oyuna daha fazla üye çekmek için yapılmış bir davet sistemidir.. bu daveti yapabilmek için oyuna giriş yaptıktan sonra sol menüde bulunan 'referanslarım' sekmesindeki size verilen, örnek : (https://www.ciftlikbank.com/?reg=17322 ).. referans link'inizi youtube, facebook, tiwitter, instagram, forum, vb. sitelerde sosyal platformlar'da paylaşarak kendinize referans bulabilir bu sayede kazancınızı sürekli bir şekilde arttırabilirsiniz.. gelen referansların size iki türlü etkisi olacaktır, bunlardan birisi üyeden gelen %10 luk bonus altın ikincisi referaslarınızın toplamından gelen referans sıralaması puanıdır.. referansınız olarak gelen kişiler oyunda ikinci tavuğunu kazandıktan sonra satışını yaptığı her hammadde için size %10'a kadar bonus altın gelecektir..

    referans sıralaması nedir ?

    referans sıralaması bir oyuncunun referans bölümündeki ikinci hayvanını satın almış oyuncuların toplam altın getirisinin rekabet ettiği bir sıralamadır.. bu sıralamada ilk 3'e giren oyuncularımız x2 yani 2 kat daha fazla altın kazanma ile ödüllendirilir.. örnek : günlük oyundan 100 tl kazanıyorsanız bu kazanç 200 tl ye çıkmış oluyor işte bu yüzden referans sıralaması oyuncularımız için çok cazip bir avantajdır.. referans sıralaması her ayın 1 inde yani gece saat 00:00'da sıfırlanır ve yeniden başlar bu yüzden oyuna geç başlamış olsanız dahi referans sıralamasına girip x2 kat daha fazla kazanmak için hala bir şansınız var..

    hediye sandığı nedir ?

    oyunda sol alt menüde bulunan hediye kazan butonuna tıkladığınızda açılan sayfada sürekli online olan ama yatırım yapmaya gücü olmayan oyuncularımız düşünerek eklediğimiz eğlenceli bir özelliktir.. her saat başı açılan bir hazine sandığı ve bu sandıktan çıkan süpriz hediyeler bu hediyeler manisa tavuğu %3 çiftlik bank altın %2, yem %48 hammadde, %47 oranında şans'a bağlı olarak oyunculara hediye edilir.. hiç yatırım yapmayan bir kişi sadece günde 10 ile 15 arası sandık açtığını varsayarsak ayda en az 10 adet manisa tavuğu yüzlerce kilo yem ve hammadde kazanabilir..

    üretim ve yem deposu nedir ?

    üye üretim deposu üyenin kümesindeki hayvanların toplamının ürettiği hammaddenin biriktiği yerdir.. üyenin deposu ne kadar büyük olursa o kadar fazla üretim depolayabilir eğer sık sık oyuna giremeyen bir oyuncuysanız deponuzu sol menüde bulunan depo sekmesinden 1 altın karşılığında 1000 üretim daha arttırabilir. daha az oyuna girerek daha fazla hammadde depolayabilirsiniz.. aynı şekilde yem deponuzda sizin için önemlidir yem deponuzun seviyesini sürekli kontrol etmeli ve yeminiz azaldıkça market bölümünden yem satın alarak yeminizin eksiye düşmemesine dikkat etmelisiniz.. yeminiz eksiye düştüğü taktirde kümesinizde hayvanlarınız ölmeye başlıyacaktır..

    puan sıralaması nedir ?

    puan sıralaması oyun genelinde oyuncunun sattığı bal,süt,yumurta satışı ile artmaktadır.. en çok ürün satışı yapan (hammadde) üye sıralamada en üst sıraya gelecektir top 10 listesinde ilk ü oyuncumuz ödüllendirilecektir.. birinci olan oyuncumuz rastgele bir hayvan ile ödüllendirilir ikinci olan oyuncumuz bir depo hammadde ile ödüllendirilir (deposunun seviyesi kadar).. üçüncü oyuncumuz bir depo yem ile ödüllendirilir.. puan sıralaması her hafta pazar günü gece 00:00'da sıfırlanır ve ödüller hak sahiplerine dağıtılır..

    birlik sistemi nedir ?

    birlik sistemi oyuncuların gruplar halinde ortak bir amaç için bir araya gelerek ortak bir kar elde etmesini sağlayan bir sistemdir.. bu sistemde bulunan tüm oyuncular diğer tüm oyunculardan belirli bir çıkar sağlamaktadır.. bunu kısaca özetlersek 10 kişilik bir birlikte saatlik 100.000 hammadde üretildiğini düşünelim bu hammadde tüm üyelerin saatlik üretiminden %1 %10 %15 ve %20 bonus olarak birliğin hammadde deposuna aktarılır.. bu hammadde deposu dolduğunda birlik başkanı bu depodaki ürünleri satarak birliğin tamamını eşit bir şekilde altın aktarılmasını sağlar.. bu sayede birlikte bulunduğunuz için extradan %1 %10 %15 ve %20 gibi extra kazançları birlik sıralamasına göre kazanabilirsiniz..

    birlik sıralaması nedir ?

    birlik sıralaması birliğin birlikteki kişilerin toplam puanı ile şekillenir ve en iyi 4 birlik %1 %10 %15 ve %20 hammadde üretimi ile ödüllendirilir.. en iyi birlik %20 üretim payı alırken 4 üncü olan birlik ise %1 lik pay ile deposuna katkıda bulunmuş olur.. dördüncü sıradan sonra gelen tüm birlikler %1 katkı payı ile ödülledirilir.. birlik deposunda biriken katkı payı dediğimiz bu hammmadeler birlik içindeki kişilerden kesilmez.. bu şirketimiz tarafından oyunculara verilmiş bir bonus hammadde desteğidir.. birliğinizde ne kadar üretimi fazla olan oyuncu var ise birlik deponuz o kadar fala üretim yapar ve sıralamanızdabuna göre şekillenir.. birlik kurmak isteyen oyuncular sol menüde bulunan birlik sekmesine tıklayarak birlik kur bölümünden kendine ait birliğini 100 altın karşılığında kurabilir ve knd, ekibini oluşturabilir.. birlik başkanı olmanın en büyük avantajlarından birisi her ay yapılan krallık seçimlerine aday olabilme imkanıdır.. birlik profilinizde birliğinizin ne kadar deposu olduğunu görebilir ihtiyacınıza görebu depoyu büyütebilirsiniz.. depoyu büyütebilmek için birlik başkanı olmanız gerekmez bir birliğe üye olan herkeso birliğin deposunu ve üye limitini kendi altınları ile arttırma yetkisine sahiptir.. ancak depodaki ürünleri sadece birlik lideri satabilir.. yeni bir oyuncuyu sadece birlik lideri birliğe davet edebilir diğer oyuncular diğer birlik üyeleri yeni bir oyuncu daveti yapamazlar.. gelen birlik teklifini görmek için profil kısmındaki birlik teklifleri sekmesinden birlik tekliflerini kabul veya red edebilirler..

    kazandığım altınları nasıl paraya çevirebilirim ?

    kazandığınız altınları paraya çevirebilmek için bazı şartlarımız mevcuttur.. 1. kümesinizde en az 2 hayvanınız bulunmalıdır.. 2. en az 20 altınınız olmalıdır yani (20.000) altına tekabul eder. 3. bir iban numarasına sahip olmanız gerekmektedir.. bu şartlara uygun iseniz para çekmenizde herhan gibi bir problem yoktur.. para çekme talebenizi sol menüde bulunan 'ödeme al' butonuna tıkladıktan sonra kişisel bilgileriniz ile birlikte çekmek istediğiniz tutarı yazarak para çekme talebinde bulunabilirsiniz. para çekme talebiniz en geç 24 saat içerisinde eft yolu ile çiftlik bilgi işlem bilişim tarım hayvancılık tic.ltd.şti. hesapları tarafından adınıza eft yapılarak gönderilir ve size sms ile ödemenin yapıldığı bildirilir.. eft ücreti tüm bankalar için 3 tl dir.. garanti bankasına özel eft ücreti alınmamaktadır, bunun dışındaki bütün bankalar ücretlendirilecektir.. 100 tl ve üzeri para çekme taleplerinizde eft ücreti oyuncularımıza yansıtılmayacaktır.. şirketimiz tarafından size yapılan ödemelerde gider makbuzu kesilecektir.. bu yapılan ödemelerin reklam geliri karşılığında yapıldığı ve ödemenin üyeye yasal bir yol ile ödendiğinin kanıtı olacaktır.. üyelerimiz bu makbuzları istediği zaman alıcı ödemeli olarak posta yolu ile adresine isteyebilir..

    altın nasıl satın alabilirim ?

    altın satın alabilmek için bir çok ödeme yöntemimiz mevcuttur bunlar : 'kredi kartı,inninal kart,ön ödemeli kartlar,bankamatik kartları,maaş kartı,kısaca master visa logosu bulunan bütün kartlar,havale,eft,ptt ve mobil ödeme.. yöntemleri ile kolaylalık ile hesabına altın alabilirsiniz havale ile altın alımlarında 1 altın 1 tl den işlem görür kredi kartları ile 1 altın 1.05 tl den işlem görür.. mobil ödeme ile 1 altın 1.10 tl denişlem görür mobil ödeme yapmak için facebook sayfamızdan iletişim kurmanız gerekmektedir.. kart ile alınan altınlarınız hesabınıza otomatik geçecektir mobil ödeme ve havale ile ödeme yapacaksanız bizim ile iletişimegeçmeniz gerekmektedir..

    hemen üye ol: ciftlikbank.com







  • Daha önce eğlence için oyunlara para attığım çok oldu ama ilk defa yatırım amaçlı bir oyuna para yatırdım ve gerçekten yavaş yavaş kazanmaya başladım. Şirketin elemanı, trol filan da değilim kimseyi kandırmak, aldatmak gibi bir niyetim de yok. Araştırdım, güvendim, yatırdım, kazandım. Sizde gelin birlikte kazanalım, neticede parayı benden alacak değilsiniz ya 😄 ''isterseniz para yatırmadan bir süre deneyin'' diyeceğim de ne gerek var zaman kaybına. Yinede siz bilirsiniz bir süre para yatırmadan denemek sistemi görmek isteyebilirsiniz. buyrun link https://tr-2.ciftlikbank.com/index.html?ref=9SER57

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Açıkçası başta güvenmiyordum ama şirketin çiftlik yatırımı gibi fiziksel yatırımları görünce güvenim arttı. Deneme amaçlı küçük bir miktar para yatırdım ve şu an gözlemliyorum. Tabi para yatırmadan kazanç çok az oluyor. İlerleyen zamanda biraz daha para yatırabilirim. Sorularınız varsa mesaj atabilirsiniz. Merak edenler ise vereceğim linkten ücretsiz kayıt olabilir.

    Bana destek olmak isterseniz referanslı linkten kayıt olabilirsiniz. Çok teşekkürler



    https://tr-2.ciftlikbank.com/index.html?ref=110S04

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Daha önce eğlence için oyunlara para attığım çok oldu ama ilk defa yatırım amaçlı bir oyuna para yatırdım. Birkaç aydır oynuyorum ve gerçekten yavaş yavaş kazanmaya başladım. Şirketin elemanı, trol filan da değilim. Kimseyi kandırmak, aldatmak gibi bir niyetim de yok. Araştırdım, güvendim, yatırdım kazandım. Çiftlik babamın çifltiği olmadığından batar mı çıkar mı bilemiyorum haliyle, zaten kimse böyle bir garanti veremez. tavsiyem riske edebileceğiniz bir miktar ile geç olmadan başlamanız, zira oyun henüz 1 yılını bile doldurmadı. kısa süre zarfında bişey olacağını pek sanmam. %100 garanti yok tabi(ytd).
    Oyun hakkında sorunuz olursa mesaj atabilirsiniz. (((hangi hayvanı almalıyım? depoyu kaçıncı seviyeye kadar yükseltmeliyim? yem deposunu hangi seviyeye yükseltmeliyim? alacağım xxx hayvanı yatırdığım parayı ne kadar süre zarfında geri kazandırır, kaç ay sonra kar etmeye başlarım?))) gibi...
    Sizde gelin birlikte kazanalım, neticede parayı benden alacak değilsiniz ya:) buyurun linkhttps://tr-2.ciftlikbank.com/index.html?ref=9SER57




  • https://www.facebook.com/ciftlikbank/ Arkadaşlar çiftlik bank belgeri açıklandı buyrun aklandı çiftlik bank böylelikle daha fazla yatırım yapabileceğiz korkmadan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.