Şimdi Ara

ÇİFT VE TEK KAVRAMA ŞANZIMANLARIN MARKALARA GÖRE BALATA DEĞİŞİM MALİYETLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
7
Favori
32.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÇİFT VE TEK KAVRAMA ŞANZIMANLARIN MARKALARA GÖRE BALATA DEĞİŞİM MALİYETLERİ

(En Son Oy Tarihi: 23.8.2022)
Giriş
  • Sorun maliyetin yanında birde yolda kalmak. Mesela ben yeni i30 dct otomatik aracım varken daha 8.000 kmde kalkışta titreme yapıyor diye satmıştım. Ondan önce bulunan fb7 otomatik civic ile antalya kaş taraflarında ki dağı taşı gezmiştim. I30 veya çift kavramalı başka araç olsa inanin o gittiğim yerleri arıza olursa, kime nasıl ulaşırım diyerek gözüm kesmezdi. Tork konvertorlü candır, gerisi heyecandır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsg, edc veya powershift al, ne zaman bozulacak diye haybeden gerçek üstü heyecan yaşa
  • Gerçekten çok faydalı bir konu konu sahibine teşekkür ediyorum.

Otomatik araç arayan bir kullanıcı olarak takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

Gerçekten çok faydalı bir konu konu sahibine teşekkür ediyorum.

Otomatik araç arayan bir kullanıcı olarak takipteyim.

sağolun ama daha 3 kişi hariç bilgi veren çıkmadı.
  • bende geçen yılki faturadan baktım 7 bin lira deği 6800 lira imiş,
    5900 lirası parça imiş. verilen veriler +işçilikten gittiği için bende öyle yazayım.
  • Güncel

• Bugun 508sw 1.6 dizel yari otomatik aracimin baski balata,hidrolik rulman,volan,sanzuman yagi ve 2 adet aks kecesi degisimini ozel serviste parcalari kendim disardan orjinal olarak temin ederek toplam 2500 liraya hallettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

Bugun 508sw 1.6 dizel yari otomatik aracimin baski balata,hidrolik rulman,volan,sanzuman yagi ve 2 adet aks kecesi degisimini ozel serviste parcalari kendim disardan orjinal olarak temin ederek toplam 2500 liraya hallettim.

Yanlis bilmiyorsam o tek kavrama bir sanziman. Ama genede bilgi icin tesekkurler.

• iyi bari en insafli vag cikti. kiaya bak hele
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Aynen tek kavrama. Tamir bakim konusunda mukayesecyapmak isteyen olursa diye yazdim.

• bu fiyatlar ne böyle bunlarda debriyaj balatası yok mu? neden bu kadar pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanabana

bu fiyatlar ne böyle bunlarda debriyaj balatası yok mu? neden bu kadar pahalı.

Debriyaj balatası olduğu için pahalı zaten, tam otomatik ve cvt'lerde böyle bir masraf söz konusu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: un momento

iyi bari en insafli vag cikti. kiaya bak hele

vag da 3500-4000 TL arası tutuyor. 2700 sadece parça.1000 TL işçilik tutar. Ön balata değiştirdik toplam sök tak 10 dakika sürdü. balata 200 TL, 10 dakikalık işçilik 142 TL. Kavrama işçiliğini gel sen hesap et...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitisvinifera68 -- 19 Haziran 2017; 17:24:15 >
  • 1 ay kadar önce Megane 3 edc şanzımanlı aracım yolda bıraktı beni. Baskı Balat'a bitmiş. Neyse servise zor bi hal geldim. Aracım 4 yas ve full yetkili servis bakımlı oldugu icin debriyaj seti + çatal değişimi + işçilik 4.200₺ fiyat verdiler. %60 katılım indirimden yararlandım. Normal de 10.000 lira gibi bir fiyat çıkıyordu masraf

Aracı arızalı şekilde cok uygun fiyata sattım. Sanziman olarak başarılı arac fakat alınmadan önce baskı balatasina baktırmak Laz'ım.

Bu Arada dileyen olursa masraf tutarı gösteren faturayı paylaşabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 18 Haziran 2017; 3:20:23 >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl 2200 tl skoda yeti için işcilik hariç özel servis.
  • 7 ileri dsg için Luk kavrama seti 1500 lira.

Okuduğum kadarıyla işçilik için çok abartı rakamlar isteniyor. Şanzımanı indirme ve geri takma hariç sadece kavrama değişimi yarım saatlik bir iş. YouTube da bununla ilgili onlarca video var. Bana göre olması gereken rakam maksimum 500 ancak Doğuş'un bu konudaki fahiş fiyat politikasından sanayidekiler de nasiplenmek istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clearsky -- 18 Haziran 2017; 23:20:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Vag konusunda celiskili bilgiler var, ilk sayfada fiyat veren arkadaslar yetkili servis degildi anlasilan, yukarida arkadas ozel serviste 2200 demis. Yetkili de bunun 2 kati kadar olacaktir.

Edc konusunda bende ayni seyleri yasadim. Bana indirim vermediler kasim 2016 da iscilik dahil 7000 lira odedim.

Diger markalardanda veri rica ediyorum. Ve gercekten yetkili serviste degisen vag verisi rica ediyorum

Hayirli gunler.

• bana reno servisi 3 yıl önce logan 1.2 manuel için 1600 fiyat vermişti ,sanayide 300 e maletmiştim.

reno servşslerini bu konuda hiçbir marka geçemez.kıyaslayın diye yazdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

bana reno servisi 3 yıl önce logan 1.2 manuel için 1600 fiyat vermişti ,sanayide 300 e maletmiştim.

reno servşslerini bu konuda hiçbir marka geçemez.kıyaslayın diye yazdım

Ayni sey degil edc nin parcacida bile fiyati 5bine yakin.

• Çift kavrama alıp 2 -3 sene km düşükken ya da garanti bitmeden satmak adet olmuş. Asıl ben bu araçları belirli bir km de alıp 1-2 yıl içinde bu masraflar çıkınca şok geçiren insanlara üzülüyorum. Dışarıda kimsenin haberi yok. Otomatik mi tamam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.