Şimdi Ara

ÇİFT UYDU ALICI İÇİN NE GEREKİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apartmanımızda çift çanak ve santral mevcut. Benim daireme inen de bir tek kablo var. Acaba bu tek kabloyu iki tane yapıp iki uydu alıcıdan izleme şansımız var mı arkadaşlar ? Böyle bir şey yapan ya da duyan var mı ? Teşekkürler.

• Eğer apartmanınızda kullanılan multiswitch'de boş yer varsa çıkışlardan birine bağlantı yaparak dairene bir kablo daha indirmek suretiyle yapabilirsin.Acaba apartmanınız kaç daireli ve kullanılan switch kaçlı?
  • maalesef 16 daire ve 16 çıkış var. Yalnız şimdi bir arkadaşla görüştüm. ilave multiswitch takılarak yapılabilirmiş. Bu konuda bilginiz var mı ?
  • BENCE İNEN KABLO SADECE BİR UYDUYU GÖSTERİR SEN YİNEDE RECEIVERINA TAK HANGİ UYDU İSE ODUR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

maalesef 16 daire ve 16 çıkış var. Yalnız şimdi bir arkadaşla görüştüm. ilave multiswitch takılarak yapılabilirmiş. Bu konuda bilginiz var mı ?

çift çanak muhtemelen turksat ve hotbird çanaklarıdır.dairenize gelen tek kabloda o iki çanağa bağlı kablodan geliyordur..
    -tek receiverla 2 uydu seyredebilirsin.
    -daire içine gelen tek kabloyu çoğaltsanda sadece veri kaybı olur , diğer receiverda o anda ana receiverın seyrettiği kanalı seyreder.
    -multiswich kullanır isen, 2 receiverı kullanacağın zaman 1. receiver ı kapatman gerekir.

sonuç;
    şu andaki imkanlar ile 2 uyduyu tek receiver ile seyretmeye devam , yada apartmandan bağımsız kendi çanaklarını takacaksın..
  • Exclusive Switch kullan kardeş o şekilde sorunu çözebilirsin arkadaşının ek switch dediği exclusive yane özeldir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.