Şimdi Ara

çift receiver konusunda yardım istiyeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumda yeniyim ve ilk mesajım eğer bir kusur işlersem şimdiden affola

sorunum şu bende 2 çanak var 110 lük bir türksat diğeri,hıtbord e çevirili ve evimdede iki receiver var benim yapmak istediğim sadece türksat çanağından iki receiverı kullanamak istiyorum hıtbord olduğu gibi kalacak
    yıkarıdaki sisteme baktım 4 girişli disec var tek çıkış var oda salondaki receiver gidiyor şu şekilde yapsam doğrumu olur acaba sizlerden bilgi almak istiyorum türksat çanağındaki lnb yi çift lnb alıp taksam ve iki giriş tek çıkışlı bir disec alsam çift çıkışlı lnb nin bir çıkışını gene eski disec e eski şekilde taksam yeni alacağım 2 giriş tek çıkışlı disec tende diğer receıvere kabloyu uzatsam bir sorun yaşarmıyım sizlerinde bilgisini almak istiyorum

• demirkoparan hocam, yanlış anlamıyor isem cihazlardan birinden sadece türksat digerinden önceden oldugu gibi hotbırd+turksat kullanmak istoyorsun. Bununu için sadece çift çıkışlı bir lnb yi türksat antenine tak,çıkışlardan birini türksat ı izyecegin cihaza anten kalosu ile bagla, diger çıkışı ise şuandaki çanaga baglı tekli lnb kablosuna bagla olay tamam dır. kolay gelsin.......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.