Şimdi Ara

çift monitör muhabbeti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba! biz bilgisayarımızda desen yapıyoruz. 21 inch monitörümüz var. desen yaparken müşteriler desinatörün yanına geliyor. biz buna şöyle bi çözüm düşündük. bizim 21" arkasaına müşteriye bakacak bir monitör daha koyalım. müşteri oturduğu yerden yapılan deseni görsün. ama desinatör istemediği zaman müşteri monitürünü kapatabilmeli ya da kendi yaptığı şeyi göstermeden bir sunu gösterebilmeli. matrox kartlar varmış galiba bunun içinç. ne yapmalıyım. hangi ekran kartını almalıyım. yada ne yapmalıyım. karıştı biraz galiba. :Uzi:



  • matrox ta olabilir..
    ama onları bulmanız zor bu saatten sonra..
    bende radeon gigabyte 9000 pro var ben kullandım çok sorunsuz..
    dandşk marka ekran kartı almayın ramdac leri düşük oluyo o yüzden 2 monitörde yetersiz kalıyo ve görüntü kalitesi bozuluyo.
    gerçi bu kartlada çok yüksek çözünürlüklerdede 2 mon.törden çok iyi sonuç alabilirmisiniz bilmiyorum..
  • :)) hangi desen programını kullanıyorsun? biz proknit(modex) in türkiye dağıtıcısıyız.dediğin işi çift monitör çıkışlı ati radeon ekran kartlarıyla yapabilirsin.ben yaptım.ama ekranı istediğin zaman açıp istediğin zaman kapama olayını görüntü özelliklerine girip her seferde oradan açıp kapaman gerekir.belki ati nin köşede çıkan simgesinden bu iş yapılabilir(köşedeki simgeyi direk kaldırdığımdan hiç denemedim).bu arada program isteyen varsa hemen tanıtıma geliriz.:)
  • bu istediğini bir bilgisayar iki ekran kartıyla yapa bilirsin. bunun için yapman gereken bir ekran kartı daha takmak makinana ister 4 mb ister 8 mb sen bilirsin. ve yapılması gereken bir kaç ayar var eğer o yontemi kullanamk istiyorsan ben yapmış biri olarak sana yardımcı olabilirim bana bi mail at. sana yardımcı olıyım. mail adresim aşağıda yazıyor.
  • ne gerek var 2 ekran kartın al bi radeon bak keyfine..
  • herkezin ekonomik gücü yeni bir ekran kartı almaya yetmeye bilir. hem neden aynı işlemi daha ucuza yapmak varken daha pahalıya kaçıyorsunuz. 4 mb veya 8 mb lık bir ekran kartının fiyatı neki?
  • ama adam 21' ekranlarda sunum yapılacak bi işyerinden bahsediyo.burada sanırım 100 dolar çok gelmeyecektir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.