Türkiye'de çift katman tekrar yazılabilir DVD nerden alınabilir? Fiyatının yüksek olacağı kuşkusuz ama gerçekten bir ihtiyaç. Bilgisi olanların paylaşmasını rica ediyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: kalpakci
Türkiye'de çift katman tekrar yazılabilir DVD nerden alınabilir? Fiyatının yüksek olacağı kuşkusuz ama gerçekten bir ihtiyaç. Bilgisi olanların paylaşmasını rica ediyorum.
internet sitesinde görmüştüm.Sanırım gittigidiyor 'du açık arttırmayla satılıyordu....
Ayrıyeten bide Chıp, PC gibi dergılerde çift katmanlı dvd ler veriliyor hediye ama rw özelliği varmı bılmıorum..
quote:
Orjinalden alıntı: Electricity
quote:
Orjinalden alıntı: kalpakci
internet sitesinde görmüştüm.Sanırım gittigidiyor 'du açık arttırmayla satılıyordu....
Ayrıyeten bide Chıp, PC gibi dergılerde çift katmanlı dvd ler veriliyor hediye ama rw özelliği varmı bılmıorum..
Böyle bir DVD'nin maliyeti 30 ytl'nin üzerindedir. Dergi ile verilmesi mümkün değil. Bahsettiğin promosyon DVDler yazılabilir değil, sadece okunabiliyor.
quote:
Böyle bir DVD'nin maliyeti 30 ytl'nin üzerindedir. Dergi ile verilmesi mümkün değil. Bahsettiğin promosyon DVDler yazılabilir değil, sadece okunabiliyor.
Bende katılıyorum 2 tane bundan alacapına 40 gb lık bi harddisk eder neyse. Çift katmanların fiyatları biraz abuk
biraz değil, felaket abes. çift katman R lerin fiytı 10 YTL civarıydı. RW leri hiç bilmiyorum, ve bilmekte istemiyorum...
kalite farki. yaziyorsun, yaziyor. bakiyorsun yazmis. siliyorsun ana dosyayi, zamani gelince backup' indan kopyalamak istiyorsun kopyalayamiyorsun. cunku kendi isim olarak gorunuyor ama okumuyor.
bundan 3ay öce sormuştum.kadıkoy yazıcıoğlunda.13 ytl idi.şimdi daha ucuzdur. ama gerek varmı dedim.yok dedim kendimce 2 tane normal dvd aldım
reklam gelirleriyle sponsorlarla bu işi hallediyorlar.dvd üreten veya satan bir firme için dvd tabiki çok ucuz bir şey reklam parası yerine sponsor olup hallediyorlar.başka bir açıklamda olmaz dimi. derginin iflas etmesi gerekir o zaman
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme