Şimdi Ara

Çift İşlemci Takılabilen Anakartlar Hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • forum ikinci elde 1200 1300 e satıyor bazen bir arkadaş dışarıdan getirip asus marka işlemcileride var onlarıda 600 den veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Vray kullanıyoruz direk işlemci ve ram a yükleniyoruz yani. 8gb ram yetmiyor açıkçası 16gb olması gerçekten farkettiriyor. Ram etkisi önemli olsada iş cpu da bitiyor. 2600 kullanıyoruz bi makinada 2. Makinayla birleştirebilirsek zaman açısından çok güzel olacak. Sorun müşteriye iş teslimi kaynaklı zaman sıkıntısı tamamen. Max okadar sıkıntılı bir proğram ki belkide biz uzamanlaşmadığımız için her an sorunla karşılaşma ihtimali var sonra müşteriye açıklayamıyorsun

vray RT kullanılabiliyor mu yapılacak iş için, yani uygun mu? GPU render da bi çözüm olabilir o zman.

vray için benim bildiğim lisans, network / creditentals , uzaktan paylaşım / yetki vs. gibi sorunlar çıkıyor makinalar arasında. Bi de farklı işletim sistemi varsa master makina 64 bit slave 32 bit ise çıktıda gariplikler oluyor. Sorun ilk kısım ile kurulum ile ilgili ise çözülebilir sanki bilemiyorum tabi burdan. Wireless vs. kullanılmadığı sürece eth üstünden yeterince hızlı olması lazım.

• 4 CEKİRDEKLİ İŞLEMCİ ALMAK İSTİYORUM AMA HANGİSİNDEN ALMAM GEREKİYOR BİLMİYORUM

YARDIMCI OLMANIZI İSTİYORUM BİRİSİ BANA ŞU İŞLEMCİ ALABİLİRSİN DİYEBİLİR Mİ

ŞİMDİDEN TŞK EDERİM İLGİLENEN ARKADAŞLARDAN... 0554 880 56 40 BANA MESAJ OLARAK YARDIMCI OLURSANIZ AYRICA MUTLU OLURUM...İSMİM ECE ;)

ANAKARTIMIN MODELİ : P4M890-M7 TE

• quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

quote:

Orijinalden alıntı: KaGaNSaN
    anakart 512 gb ram destekliyormuş ama 64 bit işletim sistemleri max 128 gb tanıyabilir 512 nasıl kullancaz

Bu tür konulardan pek anlamam ama Linux kullanılsa? Bi yerde okumuştum, 512 gb kadar desteği vardı sanki linux'un.
    Bu arada şu sayfaya göre Win server sürümleri 4 TB'a kadar destekliyormuş:http://en.wikipedia.org/wiki/Physical_Address_Extension

4tb mi? Bi yolunu bulup rame windows kurardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.