f85tr arkadasım....bir arkadaşım kullanılıyor TTN MOBİLE d 550 suan hıc bı sıkayetı yok çift hatlı ve epeyde uygun fiyata aldı bende yenı gelecek modelını beklıyorum dsx 900 televizyonlu gelınce alacagım..iyi çıkış yaptıklarını düşünüyorum.garanti süreleri de çok fazla....ben arkadasım adına konusuyorum ve bence TTN al derim :)
quote:
Orjinalden alıntı: Teknode
quote:
Orjinalden alıntı: Maxcrow
quote:
Orjinalden alıntı: han01serkan
arkadaşlar çift hat ve wireless ı olan telefon var mı?varsa hiç düşünmeden almak istiyorum ama henüz rastlamadım rastlayanınız var mı?
daha bende hiç rastlamadım
Yok sanırım ama saçma saçma markalar dolaşıyor etrafta sormak lazım.
slm arkadaşım bi de buna bak arkadaşım aldı cok güzel tavsiye ederim
KESİNLİKLE DÜŞÜNME KAÇAK ÇİN MALI İMEİ Sİ KAÇAK ÇAKMA KAPATILIR BU TELEFONU ALMA GİBİ BİR HATA SAKIN YAPMA YANARSIN...SEVGİLER
quote:
Orjinalden alıntı: mbaycan
merhaba arkadaşlar, ben geçen hafta samsung d780 aldım. çok da memnunum. d880' den daha çok beğendim için bunu aldım, ama tabi ki zevk meselesi. bunun kamerası 2 mp. d880' in ise 3,2 mp aradaki en can alıcı fark sanırım bu.
diğer çift hatlılara gelince, ben diğer markaları güvenilirliğinden emin olamadığım için tercih etmedim. sonuç olarak samsung çok kaliteli bir telefon. imkanı olan arkadaşlara tavsiye ederim.
D880 in 2.hattında ses problemi olduğundan çok şikayet var, 780 bu konuda nasıl acaba, her iki hatta da ses iyi mi?
Sağlıcakla,
quote:
Orjinalden alıntı: sinan1761
arkadaşlar elinizdeki telefonların bataryasını çıkarın bakın isterseniz.çin malı olmasa da elinizdeki en pahalı alet bile ya kore ya da oralardan bi yerlerden.yani aramızda A.B.D, ALMANYA,İSPANYA malı kullanan arkadaşlar yok.çin malını kötüleyen yorumları neye dayanarak yapıyorlar. çin malı almayalım deyip bi telefona 1 milyar verenler daha kaliteli bişi bekliyolar galiba.halbuki aynı şeyi alıyorlar.çin malının iyiside var kötüsüde.zaten kötüsü kendini belli ediyor.ama iyiside gayet kaliteli.neyse paralarına yazık.
Haklısın da, telefonda sorun olduğu zaman fark belli oluyor, servis ve parça sağlamada Samsung çok daha güvenilir haliyle...
Sağlıcakla,
quote:
Orjinalden alıntı: f85tr
arkadaşlar çift hatlı telefon almayı düşünüyorum..
PIRANHA ONIX
INFINITY DS 7700
TTN MOBILE D550
bu modeller arasında kaldım.. Öncelikli kriterlerim görüşme esnasında iki hattada sesin kaliteli olması ve minimum Boyut, minimum ağırlık, arıza vermemesi ...
Hangisini tavsiye edersiniz. Yazdıgım 3 model dışında başka bir modelde tavsiye edebilirsiniz kriterlere uyması yeterli teşekkürler..
çift hat olması haricinde kriterlerini de söylersen daha fazla yardımcı olabiliriz... mesela hepsi farklı "sar" değerlerinde, sonra sen ne zaman kanser olmak istiyorsun o da önemli... eğer sabrım kalmadı bu hayata diyorsan, bekle biraz üç hatlılar geliyor, onlardan alırsın!!
d880 kullanıyom cok memnunum herkesde tavsıye ederım bazı arkadaslar 2. hatta problem oldugunu soyluyorlar ben karsılasmadım oyle bıseyle benım tek sıkıntım telefonumun yere fazla dusmesı :(:(:(
quote:
Orjinalden alıntı: squas
d880 kullanıyom cok memnunum herkesde tavsıye ederım bazı arkadaslar 2. hatta problem oldugunu soyluyorlar ben karsılasmadım oyle bıseyle benım tek sıkıntım telefonumun yere fazla dusmesı :(:(:(
radyasyonun etkileri bunlar; önce elin ayağın tutmamaya başlar(telefonunu falan düşürürsün), sonra görme bozuklukları, unutkanlık, bilinç kaybı ve derken hazin son... şaka bi tarafa allah hepinize uzun ve sağlıklı bi yaşam versin!!
yazdıklarımdan fazlaca etkilenildi galiba, kimsenin sesi çıkmıyor!!
selam arkadaşlar ben yaklaşık iki aylık araştırmamdan sonra dün bir çift sim kartlı telefon aldım. TTN mobile DX900. bu modeli biliyorsunuzdur. cebit iletişim fuarında analog tv özellikli dünyanın en ince ebatlara sahip telefonu seçilmiş. özellikleri pek önemli değil benim için yalnızca çift sim kartlı telefon olduğu için aldım. arkadaşlar bir çok artısı var bu model bir kere samsung d880 in menüsünün aynısı hatta geçişleri bile aynı yapmışlar. fazlası bile var isterseniz menü geçişlerini değiştirebiliyorsunuz. Tuş takımı biraz karışık herhalde pda görünümü vermek istemişler. karışık ama kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra alışıyorsunuz sonra sizde kullanışlı olduğuna karar vereceksiniz. benim amacım TTN d800 modelini almaktı ama henüz satışa sunulmamış. bu ay sonuna kadar farklı faal yetkili satıcılarında satışa sunulacakmış. TTN d800 ün menüsü dx900 ile aynı ise tasarım itibari ile ben onu alacağım. hem ben tv li telefon istemiyorum DX900 ün eksilerine gelince 1- çift sim kart gayet iyi ancak samsung d880 deki gibi sim1 ile görüşme yaparken sim2 ye gelen çağrıları kullanıcıya bildirmiyor. çünkü sim2 o sırada çevrimdışı oluyor yani karşı taraf sim2 yi aradığında ulaşılamıyor mesajını dinliyor. BU BÜYÜK BİR EKSİ 2-TV özelliği kötü zira 4. katta bile iyi bir yayın alamadık anten yetersiz. 3-T9 sözlüğü yok benzer birşey var ama ingilizce yani t9 var ama ingilizce türkçe değil. 4- rehber de aramayı sadece ilk harfe göre yapıyor örneğin mehmet için sadece m ye basıyorsunuz e ye basınca e harfi ile başlayan isimlere gidiyor. 5- kamerası normal yani en yüksek çekim modunda bile vga kameralar gibi çekiyor. çünkü toplu iğnenin arkası kadar objektifi var o kadar küçük bir objektiften çok fazla kalite beklemeyin. 6- internette söylendiği gibi java desteği yok. yani ben bir cep ingilizce diye bir program indirdim *.jar uzantılı ama telefonda açamadım. 7- arka kapak telefonun bütününü kaplıyor ve açması biraz zor.
Bunlar haricinde herhangi bir sorunu yok. Şimdi artılarına gelelim
1- çift sim kart özelliğindeki ses kalitesi çok iyi ikinci sim kartta herhangi bir boğulma yok. 2- Menü çok hızlı herhangi bir takılma yok ve menü tasarımı harika samsung d880 in kopyası gibi. 3- mesaj yazım hızı gayet iyi ancak eski sistem yani t9 sözlük olmadan yazmak gerekiyor. 4- müzik ses kalitesi hem hoparlör hemde kulaklık gayet iyi hoparlör çok yüksek ses veriyor ama müzik dinlerken çok ses açarsak ses kalitesi bozuluyor. kulaklıkses kalitesi piyasadaki diğer çin malı çakma diye tabir edilen telefonlardan çok daha iyi. 5- hafıza kartını çıkarmak için bataryayı çıkarmak gerekmiyor arka kapağı çıkarmak yeterli. 6- telefonda java olarak yüklü bir msn programı var isterseniz o program ile cepten msn keyfini yaşıyorsunuz.ancak başka program çalıştırmıyor yada uyumlu program bulamadığım içindir. 7- bluetooth hızı iyi 2mb bir dosyayı yaklışık 20 sn de aktarıyor. 8- radyosu normal ses kalitesi iyi ama nokia lara kadar güzel çekişi yok. 9- ekranı çok net ve güzel. cihaz 123kb tel hafızası olmasına rağmen çok hızlı her özelliği ile. 10- çift sim kartın sinyal seviyesi çok iyi avea da ikisi de ful çekiyor ve telefon kapanış ve açılış süreleri çok kısa. yani hızlı kapanıp açılıyor. 11- telefonun bataryası çok iyi kutudan çift batarya çıkıyor ve her batarya 900MAh lik 12- kutu içeriği çok iyi çift batarya, kulaklık, bileşik kablolu şarj cihazı, usb kablosu, Araç şarj kiti ve cihazın kendisi. 13- kamerası hızlı yani takılma yapmıyor ancak yüksek piksel seçildiğinde zoom yapmıyor. 14- iki sim kart içinde bütün ayarlar ayrı. zil sesi ikisi için de ayrı çağrı merkezi ve bütün çağrı geçmişi ikisi için de ayrı.
bunlardan başka özellik aklıma gelmiyor biraz daha inceleyeceğim daha sonra devamını yazarım
5 aydır d880 kullanıyorum, memnunum şikayetim yok, bekleme süresi şaşırtıcı, keşke biraz daha küçük olsaymış...
quote:
Orjinalden alıntı: SiyahPelerinliAdam 5 aydır d880 kullanıyorum, memnunum şikayetim yok, bekleme süresi şaşırtıcı, keşke biraz daha küçük olsaymış...
dostum koyulaştırdığım yerde ne demek istediğini anlayamadım. açıklar mısın? bekleme süresi uzun mu kısa mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme