Şimdi Ara

çift hatlı ( çift sim kartlı ) telefon önerisi - yardım lütfen (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
6.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: keftar

quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

M2 dual gayet güzel hatta daha ucuza moto g de olur.

m2 dual'in ön kamerası vga, ve yaklaşık 900 lira. o kadar para verip vga ön kameralı telefon alınmaz bence.

Doğru ben ön kamerayı önemsemediğim için göz ardı ediyorum. Sizin için önemliyse elbette alınmaz 900 liraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende iş icabı 2 telefon taşımak istemiyorum artık. Bu note 3 duos, htc 816 duos var mı başka abartılı fiyatı olmayan telefon? S3 kullanıyorum normalde. Telefonumada çok iyi baktım satmayı düşünüyorum çift hatlı almak için. Note 3'e gözüm takılmadı değil. Nasıldır acaba?

• talhagezer kullanıcısına yanıt
    dostum
    ben önce GM discovery kullandım , TR de ilk partiden alanlardandım ve memnundum.
    sonra
    Jiayu G4Akullandım. gayet basarili bir cihaz.( GPS gec bağlanıyor o kadar ) Kamerası
    şimdi de ZTE Nubia Z7 mini aldım. Cok ama cok iyi bir cihaz.350usdye aldım
    Eşime de sony z3 dual aldım. Bu da manyak bir alet. 620 usdye aldım.

forumda Xseller diye bir arkadas var makul fiyata getiriyor cinden bunlari ve benzeri bircok cift hatlı telefonu.
  • htc one e8.. m8 in plastik kasalı versiyonu
  • htc one e8 Çift hatlımı.
  • Nokia 630 çift simli modelleri varmış ama TR'de satan bulamadım. 1000 liranın altındaki çift sim android telefonlar dandik biraz..1.2 GHZ işlemcileri var ve 1GB ram ile çalışıyorlar 1 sene sonra kasma sorunları ile başetmek gerek. note3 dual var en mantıklısı ama o kadar para vermek istemiyorum. windows8 'li cihazlar hem akıcı hemde az ramle bile çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avk29

Huwaei p7 dual sim ve honor 6 dual sim serisi dual sim dual active(full active) yani yönlendirme olmaksızın ve bir hattan görüşürken diğeri arandığında kapalı vermiyor...Her iki hat aramalara açık...Bu özellik bir de htc one m7 ve lenova k910 vibe z de var...başka telefonlarda yok...Çift sim kullanmak isteyenler için ideal..

her iki hattında aynı anda aktif olması gerçekten çok önemli, bunu yaparken aynı zamanda sar değerinin de düşük olması lazım ben bu özellikle kullandım bugüne kadar çift hatlı telefonlarımı ama akıllı telefonlar çıkınca bu özellik bulunmaz oldu ve sıkıntı başladı
    bunu aşmak içinde yönlendirme yapınca daha büyük sıkıntı oluyor, sene 2016 ya giriyoruz hala adam akıllı bir çift hatlı telefon bulamadım kötü discovery ile gidiyorum
    ya kasası çok büyük ya özelliği kısıtlı ya pili yok ya da kronik sorunlu tam bunu alayım diyorum sd kart yuvası yok diyor
    kısacası hala bekliyorum.
    dual sim çift hatlı bir telefonda olmazsa olmazlar
    1- iki hat aynı anda aktif biri ile konuşurken diğerine çağrı gelince karşı tarafa ulaşılamıyor demeyecek yani diğer çağrı ekranda gözükecek.
    2- kapasitif tuşları ekranda olan hiçbir telefonu almam gerçekten rezalet
    3- 5 inç olan telefonun boyu mümkün olduğu kadar kısa olmalı 5 inç var 135cm 5inç var 150cm ????
    4- nfc 4g lte glonass beidou kesinlikle olsun
    5- bataryası 3000mah altı olmaz adam çift hat taşıyor ne kadar yoğun bir düşünün
    6- sd kart yuvası yoksa bende yokum
    7- hala flaşı olmayan telefonlar yapıyorlar ya çıldırmamak elde değil
    8-internetsiz görüntülü konuşma olmalı 3g umts yani
    9-android one muhabbeti iyiymiş onu da isteriz :)
    10- kamera kamera gibi olacak.
    11-bildirim ledi
    12- su geçirmez de olsun bizim neyimiz eksik
    13- son olarak fiyatta da bir güzellik yaparsanız ehe ehe hehe

eyy firmalar duyun bizi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: pumaken

quote:

Orijinalden alıntı: avk29

Huwaei p7 dual sim ve honor 6 dual sim serisi dual sim dual active(full active) yani yönlendirme olmaksızın ve bir hattan görüşürken diğeri arandığında kapalı vermiyor...Her iki hat aramalara açık...Bu özellik bir de htc one m7 ve lenova k910 vibe z de var...başka telefonlarda yok...Çift sim kullanmak isteyenler için ideal..

her iki hattında aynı anda aktif olması gerçekten çok önemli, bunu yaparken aynı zamanda sar değerinin de düşük olması lazım ben bu özellikle kullandım bugüne kadar çift hatlı telefonlarımı ama akıllı telefonlar çıkınca bu özellik bulunmaz oldu ve sıkıntı başladı
    bunu aşmak içinde yönlendirme yapınca daha büyük sıkıntı oluyor, sene 2016 ya giriyoruz hala adam akıllı bir çift hatlı telefon bulamadım kötü discovery ile gidiyorum
    ya kasası çok büyük ya özelliği kısıtlı ya pili yok ya da kronik sorunlu tam bunu alayım diyorum sd kart yuvası yok diyor
    kısacası hala bekliyorum.
    dual sim çift hatlı bir telefonda olmazsa olmazlar
    1- iki hat aynı anda aktif biri ile konuşurken diğerine çağrı gelince karşı tarafa ulaşılamıyor demeyecek yani diğer çağrı ekranda gözükecek.
    2- kapasitif tuşları ekranda olan hiçbir telefonu almam gerçekten rezalet
    3- 5 inç olan telefonun boyu mümkün olduğu kadar kısa olmalı 5 inç var 135cm 5inç var 150cm ????
    4- nfc 4g lte glonass beidou kesinlikle olsun
    5- bataryası 3000mah altı olmaz adam çift hat taşıyor ne kadar yoğun bir düşünün
    6- sd kart yuvası yoksa bende yokum
    7- hala flaşı olmayan telefonlar yapıyorlar ya çıldırmamak elde değil
    8-internetsiz görüntülü konuşma olmalı 3g umts yani
    9-android one muhabbeti iyiymiş onu da isteriz :)
    10- kamera kamera gibi olacak.
    11-bildirim ledi
    12- su geçirmez de olsun bizim neyimiz eksik
    13- son olarak fiyatta da bir güzellik yaparsanız ehe ehe hehe

eyy firmalar duyun bizi :D

asus duymuş gibi de fiyatı bilemiyorum. :)

http://www.asus.com/Phones/ZenFone_2_ZE551ML/

• ufujk kullanıcısına yanıt
    Valla o da bir çıksın da bakalım işe yarar mı yaramaz mı? şu amiral modellerin çift hatlıları yurt dışında oluyor türkiyede olmuyor,
    sağlam bir amiral modelin çift hatlısı gelse de alsak. ama dediğim özellikler farz olmak koşuluyla :D
  • pumaken P kullanıcısına yanıt
    valla ben aldım 1099 tl olanı gayet hoşuma gitti şuan kullanmaktayım şirket hattı ve kendi hattım takılı 32 gb hafıza kartı taktım miss gibi oldu. 48gb yerim var.. 1299 lira olan çıkmadı daha, işlemci hız farkı var sadece çokta mühim değil benim işimi hayli hayli görüyor bu telefon tavsiye ederim..
  • asus zenfone 5 veya 6 işini fazlasıyla görür...
  • ufujk kullanıcısına yanıt
    hocam aynı anda iki simde aktif mi diğeriyle konuşurken yönlendirme olmaksızın diğerine çağrı geliyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pumaken

hocam aynı anda iki simde aktif mi diğeriyle konuşurken yönlendirme olmaksızın diğerine çağrı geliyormu ?

evet geliyor dostum
  • galiba zenfone 2 alacağım o zaman, genel olarak nasıl hızı olsun kullanımı olsun bir de hoparlör sesi düşük demişler karşı tarafın sesini duyma da sorun var mı?
    kamerası internet performansı nasıl ?
  • Zendone 2 de sebekeden görüntülü gorusme yok galiba ama...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufujk

valla ben aldım 1099 tl olanı gayet hoşuma gitti şuan kullanmaktayım şirket hattı ve kendi hattım takılı 32 gb hafıza kartı taktım miss gibi oldu. 48gb yerim var.. 1299 lira olan çıkmadı daha, işlemci hız farkı var sadece çokta mühim değil benim işimi hayli hayli görüyor bu telefon tavsiye ederim..

Hocam hangi telefonu aldınız siz?
  • merhaba arkadaşlar bende zenfone 5 var ve iki hatlı kullanıyorum .biri şirket biri özel.ben öncelikle pil sorunu yaşıyorum ikincisi ise emin olmadığım nokta iki hatlı telefonlar dahamı az çekiyor ? arkadaşımda iphone 4s var 4 çubuk çekiyor türkcell bende ise biri türkcell 2çubuk çekiyor aynı yerde. eğer bu tahminim doğru ise tek hatlı telefon alıcam ve şirket hattı içinde malesef tuşlu b ir tel alıp çift telefon taşımak zorunda kalıcam yani çekim gücü nasıl test edilir?
  • aynı anda iki hat da full aktif olan 1000tl civarı , bataryası kamerası üzmeyecek telefon tavsiyesi olan varsa müteşekkir olurum.

ve aşağıdaki linkteki j7 2016 , hem f/p hem de çift hat aktifliği açısından nasıldır ?
    http://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-j7-2016.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesusozz -- 30 Ağustos 2016; 22:19:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesusozz

aynı anda iki hat da full aktif olan 1000tl civarı , bataryası kamerası üzmeyecek telefon tavsiyesi olan varsa müteşekkir olurum.

ve aşağıdaki linkteki j7 2016 , hem f/p hem de çift hat aktifliği açısından nasıldır ?
    http://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-j7-2016.html

Bende cevap bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.