Şimdi Ara

çift hat,modem ve telefon ilişkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şimdi bizim evde 2 tane hat var.biri black odasında diğeri de salonda.modem ve telefon salonda.ama ben modemi black odasında, telefonu salonda tutmak istiyorum.dediğim gibi iki odada da hat var.böyle bir şey mümkün mü acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hatlar paralelse mümkün. 1 adet daha adsl splitter al. Düşündüğünü yaparsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

hatlar paralelse mümkün. 1 adet daha adsl splitter al. Düşündüğünü yaparsın.

hocam ayrıntılı anlatırsanız sevinirim :) hatlar şöyle, mesela salonda telefon bağlı ya.telefonla konuşulurken, black odasına da telefon takılırsa konuşmalar dinlenebiliyor.

edit: gerek kalmadı hocam hallettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Wall Street -- 23 Haziran 2012; 21:33:07 >
  • arkadaşlar peki her iki odada da modem tutmanın bir yolu var mı?

yani bir hat üzerinden 2 modem kullanacağım.
  • mümkün birini kapatıp diğerini açarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

mümkün birini kapatıp diğerini açarsın.

hocam ikisinin de açık olması gerek.şöyle izah edeyim; salonda modem var, onun yan odasındaki bilgisayarda usb wireless var.ben yatak olarak yaklaşık 7m uzaktaki odaya taşıdım bilgisayarımı.param yok şu an, wireless kart alamıyorum.

Başka bir soru: elimde bir tane daha wireless modem var.bunu salondaki wirelessa bağlanmak için kullanabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Wall Street -- 2 Temmuz 2012; 14:21:51 >
  • aynı hatta 2 modem çalışmaz. ancak elindeki modemlerin marka ve modeline göre kablosuz köprü kurma şansın var.
    yada 2 modem arasına ethernet kablo yani ağ kablosu çekip sistemi kurarsın.
    yani modemin birisi adsl hattına bağlı olur. diğer adsl e bağlı olmaz ethernet ile diğer modeme bağlı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tek hat, 2 modem; aynı anda
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

arkadaşlar peki her iki odada da modem tutmanın bir yolu var mı?

yani bir hat üzerinden 2 modem kullanacağım.

yok öyle birşey... boyle bir baglantıyı neden kurmak istedigini söylersen belki yardımcı olabilirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.