Şimdi Ara

Çift ethernet kartlı anakartta internet paylaşımı yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evdeki dağıtıcı sabaha karşı garip şekilde patlayınca(evet ciddi şekilde patladı yanmadı ) bende arkadaşımla interneti benim anakart üzerinden paylaşmak istiyorum mümkünmüdür acaba bu ? asus crosshair anakartım var ve çift ethernet kartı var üzerinde win7 64 bit kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim

• CCprexy adlı bir program var. Üç kisşiye kadar ücretsiz. Aranızda ağ kurulumu varsa bu programı yükleyerek ınterneti sizin bilgisayar üzerinden paylaşabilirsiniz. Arkdaşınızn bilgisayarına program yüklemeniz gerekmez. sadece proxy ayarlarına sizin ip numaranız ve ccproxy üzerinde ayarladığınız port numarası yazılacak. Varsaılan port no 808 olması gerekir.
  • hah saolasın 2 kişiyiz zaten deneyeyim programı hemen arkadaş gelsinde...
  • hocam yaptım ama bir sonuç alamadım açıkcası daha net yardımcı olabilirmisiniz? arkadaş vista ben win7 kullanıyorum onun proxy yi benim ip ye yönlendirdim ama olmadı...
  • Tam oarak olmasade işinize yarar.Aşağıdaki linki ziyaret ediniz.

http://support.microsoft.com/kb/306126/tr
  • Hazır konu var diye yeni konu açmak istemedim. Çok da eskiden açılmış konu ama neyse.

Win7 64 bit işletim sistemi kullanıyorum. Anakart Gigabyte GA-EP45-DS4 Çift eternet kartlı bir model. Daha önce yine Win7 64bitin RC sürümünü kullanırken adsl kullandığım ve diğer pc ye bağladığım iki ağ bağlantısını birbirine rahatca köprüleyebiliyor ve hem interneti hemde dosyaları paylaşabiliyordum. Şimdi bu son sürümde ise internet paylaştığım ağla diğer ağı köprüleyemezmişim. öyle diyo bilgisayarım. Hayırdır dedim önceden oluyordu ama susuyo başka cevap vermedi. Ne yaptıysam olmadı unutmuş eskiden bağlanılabildiğini.

Çözümü bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. :)

Microsoft iki pcyi birbirine kolayca bağlamayı ne zaman becerebilecek? Sadece RC sürümlerini mi kullanmamız gerekiyor anlamadım ki ben bu işi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.