an itibari ile gpu z proğramını indirerek ekran kartımın 2 tane olduğunu gördüm değerlere bakınca bilgisayarımın kullanmadığı ekran kartı daha iyi seviyelerde olduğunu gördüm ve onu etkinleştirmek için driverlarını yükledim fakat 512 mb lık olan eski ekran kartından daha kötü sonuçlar verdi bunun nedeni ne olabilir,
edit:driver yüklerken aygıt yöneticisinden baktım görüntüleme aygıtınız kaldırılıyor diye bir ikaz aldım ve driveri iptal ettim .Nasıl yapmalıyım
biri apu keşke kurcalamasaydın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: BILDIRCAN
biri apu keşke kurcalamasaydın
Naıl kurcalamayayım insanın içinde ukte kalıyor.Ne yapmam gerekir
Apu yani işlemcinin içindeki ekran kartı hangisiyse onun driver ını kur. Yeni bir driver kurduğunda her zaman eskisini siler onda korkulacak bir durum yok. İşlemcinin içindeki kartın driver ını yükle. daha sonra da dediğim gibi biosta dual modu bul aktif et. Güle güle kullan.
quote:
Orijinalden alıntı: Roledayz
Apu yani işlemcinin içindeki ekran kartı hangisiyse onun driver ını kur. Yeni bir driver kurduğunda her zaman eskisini siler onda korkulacak bir durum yok. İşlemcinin içindeki kartın driver ını yükle. daha sonra da dediğim gibi biosta dual modu bul aktif et. Güle güle kullan.
teşekkür ederim hemen dual modu uygulicam
quote:
Orijinalden alıntı: Roledayz
abi birşeyler oldu ekran kartı gitti ne yapacağım şaşırdım yardım et