Şimdi Ara

CİDDİ TAVİSYE İSTİYORUM EVDE AKREP VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
106.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sejde -- 24 Kasım 2006; 2:55:07 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Evde Akrep: Nedenleri, Belirtileri ve Yok Etme Yöntemleri

Evinizde bir akreple karşılaşmak ürkütücü bir deneyim olabilir. Özellikle yavru bir akrep bulmak endişe verici olabilir. Akreplerin evlere girmesinin çeşitli nedenleri, belirtileri ve yok etme yöntemleri vardır. İşte bu konuda bazı önemli bilgiler:

Evde Akrep Neden Olur?

• Nem ve Isı: Akrepler nemli ve sıcak ortamları tercih eder. Evlerinizdeki banyolar, bodrumlar ve çatı katları gibi alanlar akrepler için ideal yuvalama yerleridir.
    • Yiyecek Kaynakları: Akrepler böceklerle beslenir. Evlerinizde hamam böcekleri, örümcekler ve diğer böcekler varsa, akrepler bu böcekleri avlamak için evinize gelebilir.
    • Çatlaklar ve Boşluklar: Akrepler çok küçük çatlaklardan ve boşluklardan geçebilir. Pencerelerdeki ve kapılardaki çatlaklar akreplerin evinize girmesine izin verebilir.

Evde Akrep Belirtileri

• Canlı Akrepler: Evinizde canlı bir akrep görürseniz, bu açık bir akrep istilası belirtisidir.
    • Akrep Dışkısı: Akrep dışkısı, küçük, siyah peletler şeklindedir ve genellikle duvarlarda veya taban tahtalarında bulunur.
    • Koku: Bazı akrep türleri, güçlü ve keskin bir koku yayar. Bu koku, evin belirli bölgelerinde fark edilebilir.

Evde Akrep Nasıl Yok Edilir?

• Profesyonel İmha: Akrep istilasını kontrol etmenin en etkili yolu profesyonel bir böcek imha uzmanını çağırmaktır.
    • Kimyasal Spreyler: Piyasada akrepleri öldürmek için tasarlanmış kimyasal spreyler mevcuttur. Bu spreyleri çatlaklara ve boşluklara uygulayın.
    • Toz İlaçlama: Toz ilaçlama, akreplerin yuvalandığı alanlara ince bir toz uygulamayı içerir.
    • Akrep Tuzakları: Akrep tuzakları, akrepleri yakalayıp öldürmek için tasarlanmıştır. Tuzakları akreplerin genellikle görüldüğü alanlara yerleştirin.

Evde akrep çıkmasıyla karşılaşırsanız, sakin kalmak ve uygun önlemleri almak önemlidir. Akrepler tehlikeli hayvanlar olabilir ve bu nedenle profesyonel yardım almak her zaman en iyi seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Akrebi bulamazsın kolay kolay ve evlerde yaşayan akrepler zararsızdır özellikle kış mevsimideysek.
    Abimin elini sokmuştu doktora bile gitmedi oradan biliyorum o zaman konuşulmuştu ev akrepleri öyle korkunç yaratıklar değil yanına bile yaklaşmazlar kaçarlar görünce.
  • tecrübe sahiplerine ihtiyacım war
    bıktım bu öğretmenlikten yta doğuya git terör kurtlar buraya gel batıda akrep narıyoya ne şans bu ya
    nnasıl temizlerim bunları ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sejde -- 24 Kasım 2006; 2:14:10 >
  • bizim evde şimdiye kadar 3 tane öldürdük muhtelif yerlerde.bi kere etrafını yakalım kendini soksun öldürsün dedik beceremedik az daha o bizi sokuyodu ..ama akrep falan pek hayra alamet değil özellikle Allah muhafaza deprem öncesi çıkıyo diye biliyorum..korkma onlardan yaklaş,tanı paylaşımcı ol biraz meenn!!!sen evlenmeden iflah olmucan benden söylemesi bu arada
  • yaw dalga geçmeyin gözünüzü seweyim ya walla iyi ce kafam attı ya bunlar öldürdükçe daha çok piyasaya çıkıyormuş galiba doorumu
    nasıl ortamda yaşıyor bunlar
    apartmandayım ya apartmanda akrebin işi ne
    zeus walla şakanın sırası değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sejde -- 24 Kasım 2006; 2:19:36 >
  • yaw bunlar mavi renge gelmezmiş karanlıkta da gelmezler mi acaba acayi panik oldum ya
  • şaka yapıyom yav hocam yaş kaç bu arada evlen diye arada takılıyoz ama ...korkma bizde de çıkıyo arada bi şey yapmıyolar zaten hiç hareket ederken görmedim öyle duruyolar...yattığın yatağa kadar çıkıp sokacaklarını hiç sanmam..ama insan huzursuz oluyo orası da ayrı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla pis huzursuz oldum yaş 25-30 arası bi şey işte de yaş dinlemiyo bunlar yaw
    ewlenşnce gelmez mi akrep sende be
  • ben arkadaşımdan duymuştum çift geziyolarmış dikkat et.bitane öldürdüm diye sevınme eşinide bul onun
    ben duyduğumu söledim
  • öldürmedim zaten camdan attım da
    mavi renk muhabbeti doorumu acaba gelmiolarmı ki ne
    elimi attığım her yerden çekinir oldum şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sejde -- 24 Kasım 2006; 2:53:12 >
  • evde akrep hemde apartmanda...ilk kez duyuyorum tamda yatıcakken söylenirmi be bu..
  • google baktım hep burçlar war hayret bi şey

quote:

Orjinalden alıntı: woswos72

evde akrep hemde apartmanda...ilk kez duyuyorum tamda yatıcakken söylenirmi be bu..

walla öyle
    bende yarın çelenk takacam bi de yatamıyom korkudan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sejde -- 24 Kasım 2006; 3:00:32 >
  • yatağın altına ve dolap arkalarına bak yatacağın oda temizse sorun yok,sabah bakarsın icabına.
  • nası bakacam icabına işte
  • abicim gidersin eczaneye yada bu haşerelerle uğraşan yerlere alırsın ılacını olayı halledersin

evde heryerde karınca çıkıyodu..aldk ilacı 1 tane bile yok artık

tmm aynı şey eğil ama kimya sanayiine güvenmek lazım
  • neyse yatacaz artık kurşunlar arasında yattık burda da yatarız herhalde
  • İlaçla evi dicem de akrepte ilaçla ölecek bişi değil ki
  • Sen yarın en yakın eczane ya da tarım ilacı satan yerler oluyor ya, oraya git onlar sana uygun olanı verirler.
  • Belki inanmıcaksınız ama ben küçükken başımdan akrep sokmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Belki inanmıcaksınız ama ben küçükken başımdan akrep sokmuş.

etkisi hala sürüyormu peki?

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3213213 -- 24 Kasım 2006; 11:05:20 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.