Şimdi Ara

Ciddi Ötesi | Aşırı Kalın ve Tek Kaş Sorunu , Hayattan soğuma sebebi . (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
51
Cevap
2
Favori
41.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sol!D SnAk3

quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Bence alınmış hali daha iyi. Ama etrafıyla oynama sakın gayet düzgünler.

Ama dediğim gibi epilasyona kesinlikle gerek yok. Ortası içinde "kaş küsmesi" olayını araştırırsan ilk mesajımda neyi anlatmak istediğimin daha kolay anlaşılacağı görüşündeyim

Dostum dediğini araştırdım da , 1 senedir aldığımı düşünürsek , bu kaşların küsecek kadar onur sahibi olduklarını sanmıyorum.

Ciddiyim rahat 2-3 sene sürdü bende şimdi ayda yılda bir çıkıyor ortasında

Ama sanırım kadınlarda çok çok daha erken oluyor bu olay.
  • İkinci hali muhtesem olmus Hep al bence gayet guzel cillop gibi kaslarin olmus. Ben de aliyorum, herkes aliyor bu devirde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar kasma , benim de vardı lise3 sonunda çıktı birden bire 5-6 tane uzun ve kalın tüy kaş ortasında. Sonra ne kadar ağladım ettim bilsen te işte tek kaşım hiçbir kız bana bakmayacak hayatım boyunca falan diye Annem ablam sğrekli baskı yaptı cımbızla al pişman olmazsın falan diye zaten 6 tane tüy vardı sayıyla :D Ama uzun ve kalın olduklarından çok kötü duruyordu , onları aldım zaten 1 dakika sürdü sürmedi yani. İşte 1.5 senedir falan alıyorum önceden çok sık alırıdm haftada bir falan , artık iyice inceldi tüyler ve çıkma süresi yavaşladı ayda bir gözüme batan tüy olursa onu alıyorum o kadar. Kaş küsmesi olayı demiş yukarda arkadaş dogrudur kaş küsmesi olayı vardır er yada geç sende de olacak alırsan

• ikinci resimde rahatsız edecek bir şey yok bence birinci resimde de yok ama sen kafaya takmışsın rahat ol bence .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sol!D SnAk3

Bunun gibi hatta biraz daha kalın. Ózgüveninden ve kendinle barışık halinden dolayı seni kutlarım.
    Buraya cevap yazan herkesin samimiyetine inandım ve resim eklemeye karar verdim . Öncesi ve sonrası olarak .
     Ciddi Ötesi | Aşırı Kalın ve Tek Kaş Sorunu , Hayattan soğuma sebebi .

Ciddi Ötesi | Aşırı Kalın ve Tek Kaş Sorunu , Hayattan soğuma sebebi .

2. resimde gayet normal. Bence böyle devam et

• Yaz gelmeden al yoksa beyaz kalıyor bir sene belli oldu zamanla kaş alışıyor aldığında belli olmuyor ayrıca bir makas al eline ıslat kaşlarını yukarı kaldır uçlarından al
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinb3y

kardeş kaşlar tek kaş kulaklar kepçe özel olcak biraz ama sorucam. yahudi misin acaba?

Kardeş dalga geçmenin nedeni nedir acaba? Sende mi aynı sorunlardan muzdaripsin yoksa?
  • Konuyu okumadım ama sakın cımbızla her hafta alayım falan deme. Benim sıra arkadaşıda tek kaş, kaşlarını alıyor ama aldığı o kadar belli ki yeni kaş kıllarının kökü gözüküyor hani yanında durup biri kaşlarına baksa dikkat çekiyor.
  • köylü gibisin tarzını değiştir kaş alacağına
  • kardeş benim de kaşlarım normal insana göre kalın bı ss atarmısın özelden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum pmle ss gonderir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.