Şimdi Ara

/CİDDİ KONU// İNTİHAT ETMEK İÇİN PLANLADIM KENDİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bakın sakın intihar edecek adam buraya mı yazar lan,csb gibi salak saçma cevaplar yazıp olayı kötüye sürmeyin

artık hayatımın monotonluğundan evdekilerin baskısından okuldaki dersler ve okul baskısından(büyük etmen) cidden çok sıkılmış ve bezmiş duruydayım moralim cidden berbat ve artık en ince ayrıntısına kadar bunu düşünmeye başladım herşeyin planı taslağı kafamda evde tek başımayım şimdi.istesem hemen bitirebilirim bu durumu.

ama genede buraya konu açarak beni vazgeçirecek birini arıyorum hiç yoktan beni vazgeçirmenizi umuyorum çünkü benim artık dayanacak mecalim kalmadı herşey tersine gidiyor gözümden yaş eksilmiyor bıktım bu hayattan yaşım 17 sakın ergenliktir geçer meçer gibi salak saçma yorum yapmayın çünkü inanın bana geçmiyor bu. ve artık çok sıkkın bi durumda bekliyorum dahada düşünüyorum...

• olduğun gun her sey sonlanmis olacak. ha bugun ha 3yil sonra.

gozunu acip kapatana kadar 17yil geçti. tekrar acip kapaticaksin ve yillari geride bırakmışsın.

bunu iyi düşünüp her türlü uğraşın boş is oldugunu kavra.

bi daha dunyaya gelir misin veya farkli bi ortamda tekrar dirilir misin bilmem ancak ölüm diye bir sey oldugunu ve bu oldugunda her türlü sıkıntınin bir anda yok olacağını bil ve hic bir seyi dert etmeden canının yapmak istediğini yaparak yasa. istesen de istemesen de bi gun öleceksin.

intihar girişimlerinin bir çoğu basarisiz olur bunu unutma. vucudunda izler, sakatlıklar, zihinsel engeller gibi durumlara dusebilirsin.

insanlara muhtac şekilde onyıllarca icten içe kahrolarak yasamaktansa kafana hic bisey takmadan yaşama, istedigin yönde kendini geliştirerek renkli bi hayata sahip olma imkanların olduğunu her zaman hatırla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lise bitince üni kazanmak zorundasin yoksa hep annenle yaşayacaksın. calismak bu devirde cok zorlaştı. bosver çalışmayı. devlet yurdu kredisi vs gecinir gidersin bi sure. o sure icinde bolumunle ilgili bi is yapar para kazanmaya baslarsin

• Ya kardeşim bu dh ne ara ruh hastalarının mekanı oldu. 1 yıl önce burada bayağı geyik oluyordu arada bakar gülerdim. Hatta şubatta mı marttamı ne otobüs konuları yok ediyordu ortalığı. Şimdi millet intihar edicem diyor. Trollerim şişe çok güzel bi yöntem derim ama senle konuçacağım.

1_ Hadi as kendini. Git sık kafana. Bak bakalım iç güdün izin veriyor mu ? Hadi diyelim psikolojin yerlerde sıkıntın var iç güdü burda işe yaramaz.

2_ Daha gençsin. Sık dişini çalış en azından polis falan ol. Genç bile değil ergensin. Bende yaşadım saçma saçma düşünceler. Ama bi yandan da mantıkla bakar ulan ben ne düşünüyorum ergenim ben diyip konuyu geçiyor hayata devam ederdim. Hatta bi ara sinirlenme duygum bile yok olmuştu normalde pc yi yok edeceğim durumlarda sinirlenmemeye başlamıştım. Niye sinirlenmiyorum diye çıldırıyodum ama çıldıramıyodum bu kadar saçma şeyler oldu. Güzel bi meslek bul, eşin dostun yoksa bi evcil hayvan al. Dağıtırsın kafanı.

3_ Sen neden böyle triplere girdin aşk acısı falan zırlayacaksan direk ergenlik etkisi. Tipsizlik bir suç değil. Boy kısa ise bu sana bağlı da değil küçük boylarda ünlü olanlar var. Zayıfım/şişkoyum güçsüzüm diyorsan bu sana bağlı.
    4_ Aile baskısı diyorsun hiç mi yurt yok yakınlarda ? Okul baskısı dediğin ne ? Çalışarak halledebilirsin. Kendini keşfettin mi ? Belki sanatta çok iyisin ama farkında değilsin. Veya ekonomi den çok iyi anlıyorsun ama fiziğe gittiğin için hayattan beziyorsundur.

Önce kendine saygı duy, kim olduğunu bul. Bunun yolunda ilerle. Bazen hayat seni uçurumdan atar ama aslında sırtına gizlice roket bağlamış sen tam düşücekken birden yükseltebilir seni. Çocukluğu fakirlik içinde geçip kendini keşfederek çok büyük işler kazanan insanlar var. Aziz sancar gibi. Ne elektrik ne yol ne su olan bi köyde doğumuş ama çok çalışmış şuan ne olduğunu anlatmama gerek yok.

Bu kadar yazdırdın bari troll olmasın o dayın ve yengen konuları gibi.

• Acele etme bak intiharın dönüşü yok aklına grlince de ki zaten sonsuza kadar dönemiycem hayata biraz daha dursam ne kaybederim. Bir düşün, psikiyatriste git. Ben de aynı durumdaydım çok kötü yetiştirildim, ailemin görüşlerinden baskısından nefret ettim hep. Şimdi yurtdışına kaçmak için bir yol arıyorum, bu hem ekonomik hem aileden uzak daha rahat bie hayat için. Sen de öyle yaparsın dostum acele etme bi doktora git önce.

Bi de şöyle şeyler izlemehttps://youtu.be/OWfHmmm-3xA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inferno10 -- 2 Ekim 2018; 22:55:48 >
  • Sonra bi uyanmışsın don da bi ıslaklık..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.