< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kalp damarımda darlık var. Para zaten yok. 2 yıllık ilişkim kötü bi şekilde bitti. Karı kız desen param olmadığı için öyle bi ortama bile giremiyorum. Sence zevk alıyo muyumdur? |
|
Her zaman dediğimi söyleyecem.
Oyun güzel ama yanlış serverde başladık. |
|
hayatımda ne sevgilim oldu ne de doğru düzgün bir arkadaşım. ne param oldu ne ilgilendiğim tek şey olan iyi bir bilgisayarım. akıllı telefon bile bu sene daha yeni aldım ünide lazım olur diye. sosyal fobi vardı atlattım. küçük bir hastalık dönemim oldu atlattım.
geceleyin tok karna, ağrı sızı olmadan gidip yatağıma uzanabiliyorsam mutluyumdur genelde. |
|
Ülkede tüm zevklerin içine ettiler
Not: Tek tesellim 31. Sinir olduğum an patlatıyom bir tane Sizde deneyin |
|
Polyanna gibi olmak mümkün değil tabii ki ancak hayattan zevk almak da sizin elinizde. Bazıları bu yazdıklarımı fakir tesellisi olarak görebilir ancak küçük şeylerden mutlu olmayı öğrenmeniz gerek. Bakın ben de her günümü dolu dolu yaşamıyorum, barlar diskolar ortamlar ordan buraya akmıyorum ancak mutlu bir insanım denebilir. Gece işten çıkıyorum sabah kalkıp spora gidiyorum sonra tekrar işe gidiyorum. Tamam kabul, monotonluktan ben de sıkılıyorum bazen ancak ne yaparsanız yapın zaten hayat bir süre sonra monotona bağlıyor. Öğrencilik hayatınız bitti mesela, iş güç sahibi oldunuz. Bu kafayla giderseniz yine değişen bir şey olmaz ki. Maddi şeyleri zevk kaynağı olarak görmeyin. Paranız olur ama harcayacak zamanınız olmaz mesela. Ya da harcadığınız şeylerden memnun olmazsınız. Bazen öğlen kalkıyorum, ulan yine işe gidicem diyorum bi sıkıntı basıyor. Ama bir şekilde geçiyor yani. Bazen mesela mesai sonlarına doğru ulan eve gideyim de dizi/film izleyeyim ya da arkadaşlarla buluşayım da bi takılalım diyorum mutlu oluyorum. Bazen yeni bir ayakkabı ya da kıyafet alıyorum, ertesi gün onu giyicem diye mutlu oluyorum mesela. Ya da farkında olmadan yaptığım bir hareketten dolayı teşekkür almak, birisine yardımcı olmak beni mutlu ediyor. Böyle yazınca sanki tüm günümü gülerek her tarafa gülücükler saçarak geçiriyormuş gibi gözüktüm farkındayım, benim de kötü günlerim oluyor, bazen sebepsiz yere yataktan mutsuz uyanıyorum ama üstesinden gelmeyi biliyorum bir şekilde. Dini görüşünüzü bilemem ancak bu biraz da şükretmeyle alakalı. Bakın mesela bir çoğumuzun sağlığı yerinde. Sevdiğimiz insanlar var, arkadaşlarımız var. Hayattan zevk almak mutlu olmak sizin elinizde.
4 senelik üniversiteyi hazırlıkla beraber 7 senede bitirmiş olucam. 4 sene boyunca aktif olarak çalıştım, hala çalışıyorum. Akademik olarak istediğim seviyeye gelemedim, barlar diskolar kızlar falan takılamadım. Okulum uzadı mesela ama doya doya bi üni hayatı yaşayamadım. Ya da mesela okulum uzadı ama en azından kendimi geliştirdim diyemedim. Hep değirmeni döndürmek için çalıştım. Evden para almayı kestim, gerektiğinde ben yolladım, kendi ayaklarım üzerinde durdum, arkadaşlar edindim, kimilerine yol verdim. Bazen her şey üst üste geldi çok sıkıntı yaşadım, sıkıntıdan saçlarım beyazladı döküldü. Ama yine de mutlu olmaya çalışıyorum. Hayat filmlerde gördüğünüz gibi değil, elbet zor yanları olacak ancak dediğim gibi mutlu olmak sizin elinizde. Kimse sihirli bir değnekle size dokunup hayatınızı güzelleştirmeyecek. |
|
Tapu kadastro
|
|
18 yaşındayım ikinci kere universiteye hazırlanıyorum. Sabah 9dan akşam 6ya kadar etüt merkezindeyim. Haftalık aldığım 50tl harçılığı yettirmeye çalışıyorum bulunduğum semtten dolayı bi çay simit yaklaşık 5tl (Istanbul/Acıbadem). Yani kısacası param hiç bir şeye yetmiyor bırakın haftada bir gezmeyi dolaşmayı karnımı doyuramıyorum, doysam bile çer çöp. 1 ay önce antidepresanı bıraktım sosyofobi ve sınav stresimden dolayı kullanıyordum. Seçeceğim bölüm hakkında çok kararsızım hangi mesleği düşünsem o mesleği yapan insanlar tarafından linçleniyorum. Bu zamanda bu bölüm okunmaz işsiz kalırsın gibisinden. Hedefime her geçen gün daha da yaklaşsam da zor olanın kazanmak değil okuyup bölümü bitirdikten sonra iş bulmak veya maddi açıdan tatmin edip etmeyeceğini bilerek çalışmak. Sözün kısası mutsuz değilim ama ama ümitsizim. Dediğin gibi de ot gibi yaşıyorum sabahtan akşama çalışıyorum ne zaman gün bitti anlamıyorum. Aylardır böyle sürüyor gidiyor :)
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THIS IS ANGARA V.2 -- 10 Kasım 2019; 11:44:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saygın Üye -- 10 Kasım 2019; 18:30:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|