Şimdi Ara

Ciddi Bir Rüya Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı konuyu haftalar önce Konu Dışı Özel'e açmıştım ama pek yardımcı olunmadı. Saate de güvenerek, bi umut konu dışına sormaya karar verdim.
    Gelecek cevapların yüzde doksanı saçma sapan şeyler olacak, biliyorm ama düşünün yani o kadar çaresizim ki bu rüyalarımı konu dşına anlatıyorum...

İki tane rüya görüyorum ki sormayın, bir yıldır uyku keyiflerimi benden aldı, sosyal hayatımı aksatmaya başladı, sosyal ilişkilerimin içine etti.

Bütün gün uykusuz geziyorum, haliyle yorgunluktan ötürü hiçbir yere gitmek, hiçbir şey yapmak istemiyorum. Enerjik, eğlenceli kişiliğimi kaybettiğim için insanlarla iletişim sıkıntısı çekiyorum.

daha önce buna benzer bi konu açmıştım ama durum artık çok ciddi bi boyuta ulaştı. Yaşama sevincimi aldı götürdü benden.

Rüyalarımdan birisi, bi anayolda yürüyorum tek başıma. Ormanın ortasında yapılmış bi anayol. Sonra yolun ortasında 90 derece yamuk duran bir araba görüyorum. Arabanın sağını görüyorum yani. Önce boş zannediyorum arabaya yaklaşıyorum ama sonra arkasında biri olduğunu fark ediyorum. Arabanın dışında. Bu tanıdığım birisi. Birkaç yıl önce çok sevdiğim, değer verdiğim bi arkadaşımdı ama sonra ben ona yanlış bi şey söyledim ve o gün bugündür ne konuşuyoruz, ne de yüzünü görüyorum. Neyse, arabanın arkasında onun olduğunu fark ediyorum ve bi süre bakışıyoruz hiç konuşmuyoruz. Sonra ben ona tam bi şey söylemeye çalışıyorum ki o arabanın arkasından elinde kütük parçasıyla hızla üzerime yürüyor beni öldürmek için. O üzerime yürürken rüyam bitiyor.

İkinci rüyamsa daha tuhaf. Rüyamda eşcinsel olduğumu görüyorum. Hatta daha ileri boyutta, bi ülkenin prensiyle birlikte olduğumu ve hamile olduğumu görüyorum Sonra bunu aileme açıklarken de çok mutlu olduğumu görüyorum Homofobik bi insan değilim. Eşcinsellere karşı bi nefretim ya da bi sempatim yok. Sıradan insanlardır beenim gözümde.

Bu rüyalar yukarıda da söz ettiğim gibi hayatımı benden aldı götürdü. Bunun anlamı nedir, bundan nasıl kurtulabilirim yardım edin artık

• biz türkler bu duruma tıpta ... açıkta kalmış diyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panini -- 11 Nisan 2012; 2:51:33 >
  • Uyku düzeni bu sorunu çözer gibi geliyor. Ama bilinçaltın da ne tuhafmış senin.

Benim de vardı. Kimi rüyamda öldürülüyor, kimi rüyamda bir şekilde kaçmaya çalışıyordum bir şeylerden. Sonradan bu kabuslar yerini çok fazla rüyalar görmeye başlamıştı. Hatta bazen uyanır, ulan rüyaymış der ve kaçtığım kişiyi dövmek için tekrar uyurdum.

Bu saatte yazdığına göre de sağlıklı bir uyku düzenin yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jean Jacques Sarbi

Uyku düzeni bu sorunu çözer gibi geliyor. Ama bilinçaltın da ne tuhafmış senin.

Benim de vardı. Kimi rüyamda öldürülüyor, kimi rüyamda bir şekilde kaçmaya çalışıyordum bir şeylerden. Sonradan bu kabuslar yerini çok fazla rüyalar görmeye başlamıştı. Hatta bazen uyanır, ulan rüyaymış der ve kaçtığım kişiyi dövmek için tekrar uyurdum.

Eh evet pek uyku düzenim olduğunu söyleyemem olamıyor çünkü
    Bilmiyorum ya artık psikoloğa bile gitmeyi düşünüyorum yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünemedi

quote:

Orijinalden alıntı: Jean Jacques Sarbi

Uyku düzeni bu sorunu çözer gibi geliyor. Ama bilinçaltın da ne tuhafmış senin.

Eh evet pek uyku düzenim olduğunu söyleyemem olamıyor çünkü
    Bilmiyorum ya artık psikoloğa bile gitmeyi düşünüyorum yani

Uykunu bir düzene sokmayı dene bence ilk başta.

Ben o şekilde atlattım bu sorunu. Eskiden mesela uykum gelmezdi, ama spora gittiğimden beridir 11'de uyumuş oluyorum. Eskiden 12 olmadan yatınca bir şeyler eksik gelirdi.

• Pekala "düzenli uykuyu" deneyeceğim.
    Yalnız dediğim gibi, bu durum bir yıldır gerçekleşiyor. Geçen yıl düzenli bir uyku düzeni mvardı.
  • dua et yat sende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Farkettim de bende uzun zamandır hatırlayabildiğim bir rüya görmedim 1-2 yıl olmuştur heralde... Bu bir sorun değildir sanırım. Birazdan uyuyacağım fakat biliyorum 2 saniye sonra gözümü açtığımda sadece sabah olacak ertesinde bir aksiyon olacağını sanmıyorum
  • Şimdi yatsam iyi olacak. Uyumayı deneyeyim sabah erkenden okulum var zaten.
    Ama ne olur kayda değer bi şeyler yazın. Saçma sapan mesajlar yazmak size hiçbir şey katmayacak, bana da.
    Zaten bu konunun kalıcı olacağını düşünmüyorsunuzdur herhalde. En geç yarın akşama kadar sildireceğim.
  • Geçmezse direk psikolog'a...
  • İyi de bu kadar basit iki rüya neden seni bu kadar etkiledi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

İyi de bu kadar basit iki rüya neden seni bu kadar etkiledi?

Basit mi?

Birinci rüyam bittiğinde ne zaman uyansam kalbim yerinden fırlayacakmış gibi hızla atıyor.
    İkinci rüya.. Basit mi? Hamileyim diyorum, basit mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünemedi

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

İyi de bu kadar basit iki rüya neden seni bu kadar etkiledi?

Basit mi?

Birinci rüyam bittiğinde ne zaman uyansam kalbim yerinden fırlayacakmış gibi hızla atıyor.
    İkinci rüya.. Basit mi? Hamileyim diyorum, basit mi?

Bir rüya olarak değerlendirirsek evet basit?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.