Şimdi Ara

Ciddi anlamda gnar,lb,syndra,katarina,lucian ne zaman nerflenecek ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
2.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmeren123

Lb nerf diğerleri çöp
    Syndra sonraki yama nerf yiyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanet Olası Federal

LB stun değil snare atıyor. Syndra, oynaması pratiklik gerektiriyor, mobil değil, yediği 1-2 gank sonucu çok rahat geriye düşebiliyor.Luciana OP diyorsan söyleyecek birşeyim yok yani bir şampiyon daha ne kadar nerf yiyebilir? OP olmaktan en uzak ADC dir lucian.

Alıntıları Göster
    şu saydıklarından belki sadece katarina nerfü hakediyor.

daha bu herolardan önce nerf yemesi gereken bir sürü hero var.

corki
    jinx
    reksai
    janna
    j4
    sivir
    fiora
    liss

örnekler cogaltılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dash.

şu saydıklarından belki sadece katarina nerfü hakediyor.

daha bu herolardan önce nerf yemesi gereken bir sürü hero var.

corki
    jinx
    reksai
    janna
    j4
    sivir
    fiora
    liss

örnekler cogaltılabilir.

reksai o kadar op ki onu "op" derecesine koymadım.İmba hero

• TickTok kullanıcısına yanıt
    Yakında onlar için de nerf istersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Yakında onlar için de nerf istersin.

Yukarda dedigim gibi op dediigm bütün herolar nerf yedi.Burada oyunda olan eşitsizligi eleştiriyorum ben.

Sen dediğin için yemedi.
    Yarın.
  • Orada ciddi anlamda çok OP olan Kaşarina var onuda banla gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun en çok vuran ultisi olsun ne ya. o ulti nerf yiyecek ondan sonra en çok vuran ultiye sahip champada mı bunu diyeceksin. kimse bu herolara kötü demedi zaten. skillsetleri sayesinde bu kadar kullanışlılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: samwellreyis

oyunun en çok vuran ultisi olsun ne ya. o ulti nerf yiyecek ondan sonra en çok vuran ultiye sahip champada mı bunu diyeceksin. kimse bu herolara kötü demedi zaten. skillsetleri sayesinde bu kadar kullanışlılar.

Dikkat ettiysen katarinanın sadece bir tane op şeyini yazmadım.Hero hem çok kolay,hem kaçıç mekanizması var,buda yetmiyor manasız bir hero burda yetmiyor oyunda en fazla damageyi vuran ultisi var ve bu ulti tek bir kişiye degil toplu olarak vuruyor.

ve çok kırılgan ultisi en kolay bozulan hero ve range değil ve lane aşaması zor ve anca roamla kill toplayıp güçleniyor ve kolay counterlanıyor ve yakın zamanda nerf yedi

En ufak kitle kontrolünde de tereyağı gibi eriyor. Hiç bir işlevselliği de yok. Master Yi yazmamışsın bu arada şaşırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 30 Aralık 2014; 19:30:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

quote:

Orijinalden alıntı: Wi5rty

gnar,lb,syndra,katarina,lucian

Bakın şu oyunun ufacık bir mantığı var eğer bunu anlamıyorsanız bence boşverin oynamayın. Bu oyundaki her şampiyon eşit güçtedir. Çünkü güç tek koldan dağıtılmıyor, 3-5 koldan dağıtılıyor. Bir şampiyonun agresifliği veya defansifliği güçlü olabilir.. Riot'un dengelemeleri de bu yönde zaten. Aşırı agresifliği mevcutsa ve ani hasar potansiyeli mevcutsa genelde suikastçı olarak geçiyor. Lucianda böyle bir şey yok ki... Lucianın verdiği ani hasar aşırı derecede nerf yedi ve şu anda olması gerektiğinden bile altta bana soracak olursanız. Eşyaların verdiği gücü bir şampiyon üzerinden değerlendirmemek lazım..

Sana saydığın şampiyonların zayıf yönlerini kısa kısa söylemek istiyorum. Unutma bu oyun 5v5 oynanıyor ve rakibin şampiyonuna karşı dezavantajın varsa bunu avantaja dönüştürebilirsin... Yemlersin.. Bu oyuna neden mekanik & strateji diyorlar biliyor musun? Çünkü oyun bilgisi ve becerisi yüksek düşünerek oynayan kişiler iyi yerlere gelebiliyor... Faker'ı örnek al. Rakibin ve tüm oyunun her saniyesi için potansiyel bir hamlesi mevcut. Bu da onu dünyadaki en iyi oyuncu yapıyor.

Gnar, mega olduğu zaman kaybettiği range ve hantallığı sayesinde rakibe karşı bir renekton gibi pasif kalıyor. Eğer ultinizi doğru noktada kullanamaz ve rakip takımın içinde kalırsanız; veya sizin takımınız sizi takip etmezse ne kadar güçlü olduğu önemli değil ölürsünüz...

Leblanc bir assasin şampiyondur ve bu onu yüksek hasar potansiyeli, düşün defans değerleri, yüksek kaçış mekanikleri v.s. v.s. yönünden etkili bir konuma getirir. Yapacağın şey karşısına alacağın heroyu iyi düşünmek. Eğer sen leblanc karşısına gidip de ahri, orianna gibi bir şampiyon alırsan ister istemez zorlanırsın. Çünkü yüksek agresifliği ile seninle eşit olmayacak takaslara girecektir. Yapacağın şey de aslında çok basit eğer hero konusunda dezavantaja sahipsen rakibi yemle ve koridor baskını ile skor çıkarmaya çalışın. Bu baskın skora dönüşmese bile onun biraz daha dikkatli oynamasına sebep olacaktır...

Syndra'nın kaçış mekanikleri sıfır. Eğer stununa dikkat edersen ve yüksek hasar kombolarını bilirsen rahatlıkla yetenek atışlarından kaçabilirsin. Syndra rakibine minyon kesmekte sıkıntı yaratan bir şampiyondur. Bu yüzden safe minyon alabileceğin şampiyonlar seçebilirsin. Fakat en önemlisi syndranın kaçış mekaniği olmadığı için koridor baskınlarında rahat düşeceğidir. İlk başta üzerine gidin ve en kötü flash atın. Ardından flashı olmadığı için daha dikkatli olacaktır...

Katarina bu oyundaki snowball şampiyonlarının en belirginlerinden. Yapacağın şey katarinayı minyon almaktan uzak tutmak. Çok sık roam atacaktır ve bunlarla ilgili takımını uyarmalısın; takımın dikkatli davranmalı. Eğer snowball efektini yakalatmazsanız zaten geri kalacaktır..

lucian koridorda eğer destek şampiyonundan koparsa oldukça geriye düşecektir... Bot lane oynamayı sevmem ve bu koridor hakkında fikir verecek kişi olduğumu düşünmüyorum. Fakat ben lucian karşısında çoğu adc'nin avantajı olduğunu düşünüyorum. Örnek olarak onun vereceği burst dmg gravesin yarısı bile değil... Düşük range'i değerlendirerek karşısına agresif bir support alınabilir ki minyonlarla olan ilişkisi biraz kesilsin.

Ben bu oyunu bildiğimi iddia etmiyorum ama iyi bir ligdeyim ve seçim yaparken, oyun esnasında düşünerek hareket ederim. Bu da en azından dikkatli oynamama olanak sağlıyor.

Bak senin anlamadıgın şey ne biliyormusun.Böyle teknik konuşuyorsun ama işin "güç" kısmını her zaman unutuyorsun.Niye bir ez,niye bir janna,niye bir sivir,niye bir shen,niye bir ahri için bu konular açılmıyor ? Ban,win rateye baktıgımızda bile bu heroların op oldugunu görebiliriz.

Sende bir şeyi unutuyorsun dostum, bu tip konular affet beni lafım için fakat silver-bronzların bir maç kaybettikten sonraki sitemlerini içeriyor... Bahsettiğin heroların yarısı dengelendi. Bazıları güçlendi bazıları zayıfladı fakat dengelendi. Beğenirsin beğenmezsin ben riotun oyuna müdahele şeklini seviyorum. Birileri memnun değil diye nerf gelmez.. Bir şampiyon gerçekten aşırı dengesiz konuma geldiyse o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: K i R i K a Z e

hepsi çöp zaten

syndra gnar luci?

Hadi luciyi nerflediler graves sivir biraz öne geçti

Syndra?
  • quote:

En ufak kitle kontrolünde de tereyağı gibi eriyor. Hiç bir işlevselliği de yok. Master Yi yazmamışsın bu arada şaşırdım.
    csbci tick tock

luci nerf yedi zaten daha vursunlarda graves teklesin luci izlesin
    syndrayı kullanmak zor karşına gelip seni mi ezdi
    lb atlarken arada eriyor zaten lane de çok zorlanmazsın düzgün oynarsan
  • quote:

Lucianı win kapısı olarak görenler hemen tepkisini göstermiş.Boşa umutlanmayın elinde sonunda nerflenecek.

Adam haklı ne eksiliyonuz la? ne zaman garanti olsun win alıyım desem lucian alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: captain orta kapı

quote:

Lucianı win kapısı olarak görenler hemen tepkisini göstermiş.Boşa umutlanmayın elinde sonunda nerflenecek.

Adam haklı ne eksiliyonuz la? ne zaman garanti olsun win alıyım desem lucian alırım

Alıntıları Göster
    Lucian biraz daha nerf yerse biter zaten olayı lane agresifliğiydi onu çok fazla düşürdüler pasifi 3sn ye düştü hasarıda düştü falan.Katarina nerf yemesi lazım haklısın tam soloq canavarı syndra vb dengelei şuanda

• quote:

Orijinalden alıntı: Starixa

Lucian biraz daha nerf yerse biter zaten olayı lane agresifliğiydi onu çok fazla düşürdüler pasifi 3sn ye düştü hasarıda düştü falan.Katarina nerf yemesi lazım haklısın tam soloq canavarı syndra vb dengelei şuanda

Alıntıları Göster
    bence irelia nerflenmeli sadece
  • quote:

Bir stuna gider mantıgını degiştirin abi.Bir stuna gitmeyen adam var mı bana söylesene ? Anca tank olursun öyle.Yazdıgım herolar ciddi anlamda çok op.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.