Şimdi Ara

CİDDİ ALINIK RTX 3060 Ti veya RTX 3070

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni sistem topladım bi ekran kartı kaldı.
    Uygun Fiyata Güzel bir RTX 3060 ti veya RTX 3070 satacak olan arkadaş bana ulaşsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekohuso33 -- 21 Aralık 2020; 1:46:54 >

• up
  • Hocam netten bulduğunuz en uygun kartı taksitle alın.Bu kartlar şuan forumda zor düşer millet internetten ucuza alıp stokları bitirip forumda yüksek fiyata itelemenin derdinde satma çakallığı yapıyor hiç gerek yok.5700 e vatanda 6 taksitle rtx3060ti vardı cuma günü nette dahada ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanCOO -- 21 Aralık 2020; 11:34:37 >
  • Orta seviye kartların geldiği hale bak. Yazık.
  • RTX 2080 Super 'den daha hızlı olan bir kart orta seviye mi oluyor?

Kart arayan arkadaşa tavsiyem şu olur ben 7 Aralık'ta Palit RTX 3060 Ti OC olanını N11'den Gamegaraj satıcından 5249 TL 'ye almıştım. Marka takıntın yoksa bu firmayı takip etmeniz tavsiye ederim muhtemelen bu fiyattan ya da yakın bir fiyattan tekrar satışa açabilirler ben düz versiyonuna yetişememiştim o da ilk çıktığında 4899 TL'ye satılmıştı bilgin olsun gerçi o zamandan bu zamana dolar da düştü ama fiyatlar ne hikmetse çıkmaya devam etti şaka gibi. Selamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HWS

RTX 2080 Super 'den daha hızlı olan bir kart orta seviye mi oluyor?

Kart arayan arkadaşa tavsiyem şu olur ben 7 Aralık'ta Palit RTX 3060 Ti OC olanını N11'den Gamegaraj satıcından 5249 TL 'ye almıştım. Marka takıntın yoksa bu firmayı takip etmeniz tavsiye ederim muhtemelen bu fiyattan ya da yakın bir fiyattan tekrar satışa açabilirler ben düz versiyonuna yetişememiştim o da ilk çıktığında 4899 TL'ye satılmıştı bilgin olsun gerçi o zamandan bu zamana dolar da düştü ama fiyatlar ne hikmetse çıkmaya devam etti şaka gibi. Selamlar..
    2K İÇİN YETERLİMİDİR ?
  • Yeter tabii ki de niye yetmesin 3070'den FHD'de %9 2K'da da yaklaşık %8 yavaş bir kart ama az bir oc ile kartı standart hızdaki bir 3070 hızına getirebilirsiniz youtube'a bakın bir sürü inceleme video videosu var size bir fikir verecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rtx 3060 Ti sistem önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.