Şimdi Ara

Cidden yeter artık (ağır qq)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ranked her maç jungle voli/hecarim, adc mf, mid lux solotop singed görmekten bıktım. Oyunda singed kadar op bir hero yok lanede 0/10 olsa bile teamfightlara ağzına ediyor rahatlıkla. 25 sn ulti nedir ya teamfight başından sonuna kadar trollüyor resmen. Lanet silver I de kaldım 75 lpden böyle aptal champler yüzünden silver II ye düştüm tekrar.

• Sonuç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim haklısın
  • çok iyi olduğunu düşündüğün heroları sende al
  • ağır ağlama duvarı
  • Soraka'yı unutmuşsun kardaşım.

• bende hero düşünüyordum.sayende singed aklıma geldi ve alayım dedim.yarın bi gün alırım saol

NOT: ciddiyim almayı düşünüyorum
  • Sende singed oyna, bak bende öyle diyorum oynamaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

ağır ağlama duvarı

senide gördüksss xdd
  • Eğer singed opsa siz alın bunuda mı ben söyleyeyim?

• Singed zevkli bir hero bence oynamalısın.
  • Heca oyun taşır ben bıkmadım vala
  • Yine bir maç, karşı taraf singed pickledi adam 6/0 gitti 30. dakikaya kadar.. Last pick kadar lanet birşey yok ne kadar gerizekalı varsa top/ mid seçiyor. Support-jungle oynamaktan gına geldi. ve yine yenildik
  • her oyunumda üst düzey oynuyorum az önce 2 afk vardı. ondan önceki 3 oyunu kazanmıştım. o 3 oyun öncesindede 9 civarı kayybettim ard arda. kill alıyorum kill aldırıyorum ama takımda iş yok napıyım soğudum iyice oyundan. troll pickler de cabası. 2 solo top alırlar biri jungle gider 20 dakika jungle yapar. ezici üstünlükle götürdğüm maçta 3 kişi kaldık 3v5 tf leri alıyorduk o rakibe bile 3 kişi olduğumuzdan bi süre sonra verdik oyunu. bıktım be çıka çıka puanlarım düşüyor normal takım olsa afk feeder
  • oha yav singed pickledim karşı teemo aldı:s
  • aynen bıktım her oyun mf voli singed ketlin taric lux her oyun aynı herolar baydım yeter ya
  • Hecarim nerf yerse ölür, çok dengesiz bir karakter. İlk 10 dk sıfır gibi bir şey, Late'de çok OP. Mid ve Late'de Nasus'la yarışır. Nerf yerine dengelesinler Q ve E'sinin damage'i artsın W'si nerf yesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 14 Mart 2013; 18:35:56 >
  • Sende al yani ne yapak o kadar noobsan . Yok o bana tek atıyor yok bu benim kayın biraderim yetti be . Aptal aptal konu açmayı bırakın ya . Kilise mi lan burası ?Hz . İsa'ya haykırmaya mı geldin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eleutherioss -- 14 Mart 2013; 18:47:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eleutherioss

Sende al yani ne yapak o kadar noobsan . Yok o bana tek atıyor yok bu benim kayın biraderim yetti be . Aptal aptal konu açmayı bırakın ya . Kilise mi lan burası ?Hz . İsa'ya haykırmaya mı geldin ?

İlgilendirmiyorsa cevap yazmamak çok mu zor? He de geç yani.
  • Sende singed oyna yoksa singed TR serverinda isen yollayabilirim sana singed .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.