Şimdi Ara

cidden yardıma ihtiyacım var( ram)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Emek emek topladığım sistemimin parçaları ilk kez buluştu ancak bilgisayar açılmıyor. Anakart p8h77 m–le işlemci g2010 ram: micron 1600mhz 8 gb tek modül. ilk denemelerde bios a falan girebiliyordum hatta windows bile kurabildim ancak çok kısa bir süre sonra dondu res attı açılmadı mavi ekran verdi şimdi hiç açılmıyor dram led sabit yanıyor memok işe yaramıyor farklı ram ile de aynı sorun yaşandı pili söküp takma jumper pin değiştirme ram slot değiştirme işe yaramıyor. Çok moralim bozuldu sorun uyumsuzluk mu yoksa anakart mı bozuk? anakart ekranı hiç gelmiyor 24 saattir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Makina ram saymıyorsa ramden kaynaklı olabilir bu sorun. Ama saymıyorsa Ekran kartından da kaynaklı olabilir. Onboard olarak denedin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.ULK

Makina ram saymıyorsa ramden kaynaklı olabilir bu sorun. Ama saymıyorsa Ekran kartından da kaynaklı olabilir. Onboard olarak denedin mi ?

Onboard hep ram saymıyor sabit kırmızı ışık yanıyor ekrana hiç yazı gelmiyor speaker yakılı hiç ses yok

• Çok ilginç tir sistemi kurmadan önce pin lerde yamukluklar farkedip düzelmiştim. Onları geri yamultunca sistem açıldı kısa devre yapıyordu sanırım

• Benzeri bir problem de bana olmuştu baktılar işlemcinin oturduğu yuvanın içindeki pinler eğilmiş.Acaba sende de aynı problem olabilir mi ?
  • Aynısı hocam ama yamuk olan pinleri düzeltince sorun çıktı geri yamultunca sorun çözüldü

• Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardıma ihtiyacım var
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.