Şimdi Ara

Cidden kararsızım: iPhone 4s - Lumia 925 - Xperia M2 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: halog

quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

925 kullanıyorum aldığımdan beri hiç bir bildirim güncelleme vs. sorunuyla karşılaşmadım. Hatta 8.1 güncellemesini trde alan ilk model 925dir. Sosyal ağ uygulamaları sorunsuz. Ben de nexus 4den geçtim gerçekten akıllı telefon keyfini yaşadım 925 ile. Android alıcaksan üst düzey bişey alman lazım. Wp orta-alt seviye için ideal.

Hay yaşa hocam aynı görüşteyim. Orta ayar android illa donuyor. Çok tutulan discovery kullandım bir ara 1gb ram var yetmiyor gerçekten. Wp 512mb ram ile bile yağ gibi. 925 hele tam canavardır diye düşünüyorum. Fakat dürüst ve gerçekçi biçimde iyisini kötüsünü bilmek istiyorum cihazın. Whatsapp foursquare skype viber gibi uygulamaların sorunsuz biçimde çalışması çok önemli. Kızkardeşim yurtdışında onunla iletişim kurabilmem gerek sorunsuzca.

Özellikle whatsapp bildirimleri geç geliyor mu gerçekten? Böyle sıkıntı var mı?

Gönlüm hep windowsphone da fakat 4s alıp konuyu kapatıcam gibi geliyor.

4s alma derim eski cihaz,güncelliğini yitirdi küçük ekran çok daha iyiler var.
    Discovery Elite malzeme kalitesi yok,garanti yok sayılır,çin malı telefon parana yazık.
    Moto G al,Lg G2 al bu cihazlar üzmez.

• Lumia 925 aradığın cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    925 alırsan 4s e gore daha genis ekran ve daha iyi kamera diyebilirim.

| Intel Core i7 4720HQ İşlemci || Nvidia GeForce Gtx 950M 4GB Ekran Kartı || Kingston HyperX Impact 8 GB Ram Total 12 GB Ram || 1 TB HDD|| Samsung 850 Evo 250 GB SSD |

LG V30+ H930
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

925 kullanıyorum aldığımdan beri hiç bir bildirim güncelleme vs. sorunuyla karşılaşmadım. Hatta 8.1 güncellemesini trde alan ilk model 925dir. Sosyal ağ uygulamaları sorunsuz. Ben de nexus 4den geçtim gerçekten akıllı telefon keyfini yaşadım 925 ile. Android alıcaksan üst düzey bişey alman lazım. Wp orta-alt seviye için ideal.

Hay yaşa hocam aynı görüşteyim. Orta ayar android illa donuyor. Çok tutulan discovery kullandım bir ara 1gb ram var yetmiyor gerçekten. Wp 512mb ram ile bile yağ gibi. 925 hele tam canavardır diye düşünüyorum. Fakat dürüst ve gerçekçi biçimde iyisini kötüsünü bilmek istiyorum cihazın. Whatsapp foursquare skype viber gibi uygulamaların sorunsuz biçimde çalışması çok önemli. Kızkardeşim yurtdışında onunla iletişim kurabilmem gerek sorunsuzca.

Özellikle whatsapp bildirimleri geç geliyor mu gerçekten? Böyle sıkıntı var mı?

Gönlüm hep windowsphone da fakat 4s alıp konuyu kapatıcam gibi geliyor.

Telefonun sıkıntısı şarjı bana kalırsa. Bi iphone kadar kötü değil fakat yoğun kullanımda bi günü zor çıkarıyor. 3g açıkken whatsapp face arada internet müzik. Akşama zor çıkıyor.

Skype uygulamasa 8.1 güncellemesiyle geldi telefona. Daha önce denememiştim fakat gelince bi deniyim dedim. Görüntü ön kameranın gerçek kalitesini vermiyor. Biraz daha kalitesiz. Ses net gelip gidiyor. Ben bi sıkıntı yaşamadım şahsen.

Açıkçası wp telefonlar arasında çok fazla bi fark yok performans açısından.Bu video 1 senelik. Şimdi uygulamalar daha hızlı açılıyor.Aradan çok fazla güncelleme geçti. 8.1 geldi. Görsel olarak daha iyi durumda. http://www.youtube.com/watch?v=QmT8gF0v9gA

Sadece oyunlarda fark olur diye düşünüyorum. Çünkü sistemi zorlamayan bi işletim sistemi. Yine de bi ios kadar değil. Ama arayı kapatıyor.

Sosyal ağlarda ben bi sorun yaşamıyorum. Bazen pc tel aynı anda kullanıyorum face bildirimleri tele daha önce geliyor. Pil tasarruf moduna alırsanız bildirim gelmez. Ayarları kurcalayınca anlarsınız zaten.

Ben iphone 4s önermem çünkü ilerki güncellemelerde ios telefonları zorluyor. Bunu herkes bilir. Ekranı fazla küçük. İos almışken en son modeli almak gerek bence. En iyi işletim sistemi fakat eski telefonları yeni güncelleştirmelerle eskitiyorlar.

Neyse sonuca bağlıyım. Orta seviyede tek wp telefon. Ben öneririm. 925in yerini alacak bi wp telefon yok henüz. Kendi fiyat aralığındaki en performanslı telefon. En iyi kamera. Tasarım, malzeme kalitesi konusunda da ciddi anlamda başarılı. Masaya koyduğunuzda bi şekliniz oluyor. Nokianın ücretsiz harika uygulamaları.

Akıllı telefon deneyimi yaşamak için mutlaka almalısınız.

• M2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün tüm cihazlara baktım 925 hariç. M2 ekranı rezalet. Düşük çözünürlük. Kesinlikle beğenmedim. 925 ve 4s bilindik çocuklar. Onlarda sıkıntı yok. Discovery elite i inceleme şansı buldum. Bence muazzam duruyor. Sıfır takılma, mükemmel ekran. Aklımı çok karıştırdı. Sanırım elite i alacağım.

Bugün tüm cihazlara baktım 925 hariç. M2 ekranı rezalet. Düşük çözünürlük. Kesinlikle beğenmedim. 925 ve 4s bilindik çocuklar. Onlarda sıkıntı yok. Discovery elite i inceleme şansı buldum. Bence muazzam duruyor. Sıfır takılma, mükemmel ekran. Aklımı çok karıştırdı. Sanırım elite i alacağım.

tabıkı zevk ve bna baglı kararda senın çil çil paralarda senın,ama nacızane onerım elıte para kaptırmaman olacaktır yınede sen bilirsin.
    İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi
    - 2005 Citroen C4 VTS 2.0 16V 180HP
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.