Şimdi Ara

cici bebe ne iş yapar yararlımıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle iyi akşamlar ben profesyonel yüzücüyüm 15 yaşındayım 60.5 kiloyum 180 kadar boyum var yağ oranım %9 %10 arası haftada 11 saat civarı antrenmanım var antrenörüm haftalık hergün 250 g cicibebe 3 yumurta sırasıyla her akşam tonbalığı makarna tavuklu pilav olan bir diyet prog verdi ben cicibebenin yağ şeker oranı yüksek diye biliyorum sizce bu diyet mantıklımı

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadecemusa -- 21 Aralık 2020; 18:39:54 >

• Hocam sağlık açısından bakarsak öyle aşırı yararı olucak bir besin değil ancak yağ oranınız epey düşükmüş kilo kaybınız olmaması için iyi bir kalori kaynağı olarak kullanılabilir.

• Faydalı bir şey değil de bir süre yiyebilirsin biraz kilo aldıktan sonra tüketme şeker sonuçta.
  • OzzyKHAN178 O kullanıcısına yanıt
    yağ oranımın düşük olması kötü bişey mi
  • sadecemusa S kullanıcısına yanıt

Değil tabii ki

• Mantıklımı kısmı amacına göre değişir. Kilo almak veya kilonu korumak isteyip yemek yemekte zorlanıyorsan mantıklı çünkü yemesi kolay, lezzetli ve kalorisi yüksek. Sağlıklı mı dersen hayır, sağlık açısından iyi bir seçim değil. Pirinç, meyve, sebze gibi karbonhidrat kaynaklarının veya kuruyemiş gibi yağ kaynaklarının zengin vitamin, mineral ve lif içerikleri onları çok daha sağlıklı yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 25 Aralık 2020; 15:2:37 >
  • enerji vermesi için az miktarın zararı olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NE İŞ YAPIYORSUNUZ?
    10 ay önce açıldı
    Meydancı ne iş yapar ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.