Şimdi Ara

Çiçeksepeti Rezalet! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
22.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hakan , Sakin ol dostum :) Çiçek sepetinde falan çalışmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Hakan , Sakin ol dostum :) Çiçek sepetinde falan çalışmıyorum.

İyi ki çalışmıyorsun
  • Merhaba Sevgili arkadaşlar
    Bu konu açılalı uzun zaman olmuş ama bir çiçekçi olarak bende yorum yapmak istedim.
    sevgili arkadaşlar
    malumunuz internet çiçekçileri moda olmuş durumda. peki bu çiçekçilerin kar marjı hakkında çalışma sistemi hakkında veya finans sistemi hakkında ne kadar bilginiz var.zannetmiyorum ki olsun.
    örneğin bir çiçekçi sitesi adı da x çiçekçisi olsun ve bununla satış ortaklığı yapan y çiçekçisi olsun

müşteri x sitesine girdiğinde bir ürün beğeniyor bu ürünün fiyatı 100 tl varsayalım
    x çiçekçisinin anlaşmış olduğu y çiçekçilerinden birine bu çiçeği göndermesini istediğinde
    100 tl lik bedelden
    x çiçekçisi : %40 yani 40 TL
    y çiçekçisi(bayi çiçekçi) : %60 yani 60 TL kazanmaktadır.

tüm çiçeğin maliyeti de y çiçekçisine ait olmaktadır( çiçekler,vazo vs,gönderim masrafları,vs)

burda çıkarılacak sonuç şudur x çiçekçisi elini kolunu oynatmadan 40 tl kazanmakta tüm iş yükünü çeken esnafsa 60 tl kazanmaktadır.doğal olarak y çiçekçisi maliyeti en aza indirmek için gerek çalışan sayısını gerek çiçeğin kalitesini en aza indirmeye çalışmaktadır.
    Anllayacağınız suçlu burda ne x çiçekçisi nede y çiçekçisi suçlu aslında bu işlerin nasıl yürüdüğünü merak etmeyen tüketicilerdedir.

diyeceğim odurki çiçek siparişi verirken çiçeğin gönderimini yapacak firma ile siparişi alan firma aynı olmalı.
    istanbula çiçek gönderecekseniz istanbul çiçekçisini arayın.izmire gönderecekseniz izmirdeki çiçekçiyi arayın.
    emin olun çok memnun kalacaksınız.

sevgiler

• Konu acilmisken benim bu firmadan tam 2 kere alisverisim oldu.. birincisi gecen sene sevgililer gununde cicek normalde saat 2 de teslim edilmesi gerekirken saat 8 de ve solmus bir sekilde teslim edildi.. Digeride anneler gununde oda ayni sdkilde 12 de teslim edilmesi gerekirken saat 6:30 da kendim de evdeydim.. solmus curumus hatta bu sekilde teslim edildi bende cicekcinin gozu onunde cope attim cunku hemen iki sokak oteden kendim ozel bir sekilde gorerek yaptirsim guzel bir buket ve kucuk de bir hediye. Bence bu ciceksepeti isini iyi yapmiyor.. Ama herkesin yorumu kendine ben akillandim kendim yaptiriyorum bir adrese gideceksede onceden cicekciye soyluyorum kuryesi ile istedigim saat ve sekilde teslim ediliyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bir bayan arkadaşıma çicek ve çikolata gönderimi yapmıştım, yazın ramazan ayında.. çiceği vermişler çikolata yok meydan da, neyseki arkadaşımla sohbet sırasında çikolatanın olmadığını öğrendim.. tekrar aradım durumu anlattım ve 1 saat sonra çikolatayı teslim etmişler, müşteri memnuniyeti içinde siparişini geçtiğim ürünü aynı kişiye 2.kez ücretsiz olarak gönderebileceklerini söylediler onayladım ama tabi onuda göndermemişler.. bende çok çok mecbur kalmadıkca kullanmıyorum, kullandığım zamanlarda da takip ediyorum..

askerden kız arkadaşıma 100 adet kırmızı gül gönderdim, onda da 2 kere ücret çekimi yapmışlar.. itiraz ettiysemde kabul etmediler, kim bilir çicekler nasıl gitti.. tam 100 adet mi gönderdiler yoksa ölmüş güller mi gönderdiler bilmiyorum.. ciceksepeti

• quote:

Orijinalden alıntı: mavera21

Merhaba Sevgili arkadaşlar
    Bu konu açılalı uzun zaman olmuş ama bir çiçekçi olarak bende yorum yapmak istedim.
    sevgili arkadaşlar
    malumunuz internet çiçekçileri moda olmuş durumda. peki bu çiçekçilerin kar marjı hakkında çalışma sistemi hakkında veya finans sistemi hakkında ne kadar bilginiz var.zannetmiyorum ki olsun.
    örneğin bir çiçekçi sitesi adı da x çiçekçisi olsun ve bununla satış ortaklığı yapan y çiçekçisi olsun

müşteri x sitesine girdiğinde bir ürün beğeniyor bu ürünün fiyatı 100 tl varsayalım
    x çiçekçisinin anlaşmış olduğu y çiçekçilerinden birine bu çiçeği göndermesini istediğinde
    100 tl lik bedelden

tüm çiçeğin maliyeti de y çiçekçisine ait olmaktadır( çiçekler,vazo vs,gönderim masrafları,vs)

burda çıkarılacak sonuç şudur x çiçekçisi elini kolunu oynatmadan 40 tl kazanmakta tüm iş yükünü çeken esnafsa 60 tl kazanmaktadır.doğal olarak y çiçekçisi maliyeti en aza indirmek için gerek çalışan sayısını gerek çiçeğin kalitesini en aza indirmeye çalışmaktadır.
    Anllayacağınız suçlu burda ne x çiçekçisi nede y çiçekçisi suçlu aslında bu işlerin nasıl yürüdüğünü merak etmeyen tüketicilerdedir.

diyeceğim odurki çiçek siparişi verirken çiçeğin gönderimini yapacak firma ile siparişi alan firma aynı olmalı.
    istanbula çiçek gönderecekseniz istanbul çiçekçisini arayın.izmire gönderecekseniz izmirdeki çiçekçiyi arayın.

sevgiler

lafa bak sen bu kafayla nsaıl ticaret yapıyosun hayret. Sana o x firmasıyla anlaşmayı zorlamı imzalatıyorlar işine gelmiyorsa beğenmiyorsan parayı imzalama arkadaşım. Sonunda size para veren ekmek yediren müşteiriyi haksız bulmakta herhalde uzaylı kafası olmalı. Ben bu kadar saçma bişey ne duydum ne gördüm.

• quote:

sevgili arkadaşlar

100 tl lik bedelden

sevgiler

Allah razı olsun kardeş. Sayende çiçeksepetinden günde 15 müşteri kazanıyorken şimdi ayda yılda bir geliyor. Ama huzurluyum. Sonuçta 100 lira tamamen bana kalıyor değil mi?

• Cicekseleti gülleri felan.

Canli cicekmi arkadaşlar?
    Bunlarin omru ne kadar oluyor bilginiz var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Cicekseleti gülleri felan.

Canli cicekmi arkadaşlar?
    Bunlarin omru ne kadar oluyor bilginiz var mi?

Selam.
  • Konudaki mesajımı silen yöneticiye büyük bir alkış..

Eski bir çiçeksepeti.com çalışanı olarak buradaki insanlara yardım etmeye çalışmam kime battıysa artık, çok da iyi olmuş...
  • 2011 yılında açılan çiçek sepeti konusundan halen tartışma mevcut :)
  • yani fiyatlar hem pahalı hemde fotodaki gibi göndermiyorlar onu geçtm mesela 19 gül alıyorsun kızlar takıntılıdır ya tek sayı olcak bilmemne bigün bi aradı arkadşm bune dedi 20 gül var burda ee nolmş işte 1 gül fazla dedm sen anlamını bilmiosn vs vs vs bla bla bla. cumartesi günü de kek siparişi verdim pasta sanıp ama kek olduğunu anlayınca 1 dakka içinde iptal ettim . normalde 10 dakkada para iadesi geliyor ama para ortada yok..
  • talepleri karşılayacak imkanları kurmadan,her önüne gelen site acarsa normaldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

sevgili arkadaşlar

100 tl lik bedelden

sevgiler

lafa bak sen bu kafayla nsaıl ticaret yapıyosun hayret. Sana o x firmasıyla anlaşmayı zorlamı imzalatıyorlar işine gelmiyorsa beğenmiyorsan parayı imzalama arkadaşım. Sonunda size para veren ekmek yediren müşteiriyi haksız bulmakta herhalde uzaylı kafası olmalı. Ben bu kadar saçma bişey ne duydum ne gördüm.

Suçlu tabiki bilinçsiz tüketicide ve sağ gösterip sol vuran internet çiçekçilerinde.Soruyorum sana çiçekçilerden başka günü birlik hatta saatlik gönderim yapan başka kaçtane sektör sayabilirsin.Sen istanbuldan ankaraya kargo gönder 2 günde gider.ama çiçek siparişi ver dakkasında ulaştırılır doğal olarakta araya aracılar komisyonlar girmektedir.Çiçek sepetinin gönderdiği çiçeği ben müşterime eşantiyon diye gönderiyorum.İnsanları kandırmaktan başka bir kurum değildir çiçek sepeti.
    Bugün çiçeksepeti cicek.com 444cicek gibi siteleri almışken sektör tamamen elindeyken kim ne diyebilirki.Çiçekçiler çiçek sepetnden para mı kazanıyor ki hayır mecbur kaldıkları için iş olmadığı için sizin sıkıntınızı çekiyorlar.
    ben sevgililer gününde kapasitemin üzerinde sipariş almıyorum.ama çiçek sepeti 10 siparişin 4 ünü gönderemiyor.millet aradığında da telefonlar sus pus.bu mu ticaret kafası ??

• bizim sipariştede mutlaka kendisine verilmesini istiyoruz dedik.

Ofisteki görevliye vermiş kurye sonra da arayıp CSW kesinlikle size verilmesini istemişti görevliye verdim bir şey olur mu diye aramış
  • Konu farklı açılardan da olsa hala geçerliliğini koruyor. Çiçek sepetine hiç bulaşmayın, değil sipariş vermek, üye bile olmayın!

İki yıldır, e-posta,telefon vb. kanallardan reklam mesajı gelmemesi için uğraşıyorum, hala kurtulamadım. Bakanlığa şikayet dahil her şeyi yaptım, ben bu kadar arsız bir firma görmedim. Ömür boyu bütün siparişleriniz bedava deseler yine de kullanmayacağım bir firma, artık siz düşünün.

Uzak durun, rahat olun benden söylemesi.
  •  Çiçeksepeti Rezalet!

• çiçek sepeti sipariş iptali etmekte bir dert, para iadesi de almak bir dert

• Samimi söylüyorum bu firmadan uzak durun. Yaptıkları saçmalıkları yazmaya bile gerek duymuyorum. Hiç bulaşmayın. Çiçek sepeti yok. Silin aklınızdan.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.