Şimdi Ara

ciceksatis.com enpara ile %25 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pek Sıcak Görünmese de Önümüzdeki Sevgililer Günü için Sıcak Fırsata Dönüşe Bilir.

Nasıl Yararlanabilirsiniz?
    Ciceksatis.com üzerinden yapacağınız alışverişlerinizi Encard’ınızla ödeyerek anında %25 indirimden yararlanabilirsiniz.
    Bunun için ödeme aracı seçimi aşamasında ‘Enpara.com Encard ile ödeme’ seçeneğini işaretledikten sonra ödemenizi Encard'ınız ile yapmanız gerekir.

Nelere Dikkat Etmeliniz?
    *Tüm ürünlerde geçerlidir.
    *%25 indirim için herhangi bir alt veya üst limit yoktur.
    *Kampanya, Ciceksatis.com’un indirimli satış dönemlerinde ve özel günlerde de geçerlidir.
    *Enpara.com kampanyası, Ciceksatis.com dönemsel indirimleri dışında başka bir kampanya ile birleştirilemez.
    *Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, geri verilen üründe yapılan %25 indirim, iade edilen ürün bedelinden düşülerek işlem yapılır.
    *Finansbank Enpara.com kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    *Ciceksatis.com alışverişlerinizle ilgili soru ve sorunlarınız için m.hizmetleri@ciceksatis.com e-posta adresinden ya da 444 1 163 numaralı çağrı merkezinden firma ile iletişime geçebilirsiniz.

• sitesinde sorun var galiba enparayı seçince %25 düşmüyor.
  • soğuk bir kampanya
  • Enpara'ya yakışmıyor!
  • Çok lazımdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • encard'da çok süper bir kampanya. bir an önce çiçek alacak karı bulmalıyım. diyeceğimizi mi sanıyodu enpara.
  • Sadece 1 adet gülün fiyatı 35 TL+ KDV (42 TL). Yol Ücreti adı altında üstelik istanbul içine de (Pendik) 25 TL adrese teslim ücreti istiyorlar. Yani 1 adet gül eve 67 TL'ye geliyor. Enparayla 50 TL oluyor.

Bırakın enparanın %25'ini, %75 verse bile bu satış anlayışıyla çalışan firmanın önünden bile geçmem.

Bu siteden alışveriş yapmayın, yaptırmayın!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye genelinde en geniş dağıtım ağına ve en düşük yol ücretine sahip (şehir merkezleri dışına) firmadan üstelik para iadesi ve urun değişimi olan tek firma.
    Alışveriş yapmadan bu şekilde olumsuz yorum yapılması beni uzdu açıkçası.
    Defalarca encard uzerınde sıpariş verdim ve hiçbir sorun yaşamadım tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fundistan

Türkiye genelinde en geniş dağıtım ağına ve en düşük yol ücretine sahip (şehir merkezleri dışına) firmadan üstelik para iadesi ve urun değişimi olan tek firma.
    Alışveriş yapmadan bu şekilde olumsuz yorum yapılması beni uzdu açıkçası.
    Defalarca encard uzerınde sıpariş verdim ve hiçbir sorun yaşamadım tavsiye ederim.

1 gülün fiyatı 42tl ise gerçektende forumdakiler ne dese haklıdır

• tamam

• Bu kadar kazık fiyatlı çiçek sitesi görmedim yakışmadı en para ...
  • satanpist S kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_87862840/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.