Şimdi Ara

ÇİÇEK SEPETİ % 25 DİREK İNDİRİM GENE AÇIK VERDİLER :) :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
2
Favori
39.183
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciceksepetinde da RTA0025T kodu işe yaradı bende %25 indirim yaptı ödeme ekranında, alacak olanlar kullanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkay

Ciceksepetinde da RTA0025T kodu işe yaradı bende %25 indirim yaptı ödeme ekranında, alacak olanlar kullanabilir.

13 Şubat itibariyle indirim kodu geçerli. teşekkürler sn erkay...

Iphone 6 64GB Gold - Samsung Note 2 Grey -- Ipad 2 16 GB Black
  • Evet arkadaalar neden indirim yapmiyor bi kodlar sabahtan beri ugrasiyorum yavarmi yapabilen

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe

kodlar ındırım bolumunde yazılınca son ekranda gozukmuyor acaba neden

Hocam aynı sorun bende de oldu. Ödeme son aşamasına kadar indirimli fiyat geçerli iken ödemeyi yaptıktan sonra kredi kartımdan indirimsiz olan fiyatı çektiler.
    Bende firmayı aradım, siparişin iptal edilmesini istedim. Siparişi iptal edemeyeceklerini ama indirim kuponu tutarı kadar (20tl) iade edeceklerini söylediler.
    İnşallah uğraştırmazlar.

Ciceksepetinde da RTA0025T kodu işe yaradı bende %25 indirim yaptı ödeme ekranında, alacak olanlar kullanabilir.

bize de 17,5 TL katkısı oldu.. teşekkürler :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahane06 -- 13 Şubat 2012; 14:53:37 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristissinesoledomus -- 13 Şubat 2012; 16:22:20 >

www.cicek.com 30 tl (çikolata kek) MVRYTU4 kodlar markmost.com'dan alınabilir.

www.ciceksepeti.com %25 indirim kodu: akbank1948 akbank veriyor kodu.

www.444cicek.com %25 indirim kodu: trend14 trendyol veriyor kodu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historical2012 -- 16 Şubat 2012; 21:17:13 >

• aslında koda hiç ihtiyaç yok twitter da paylaşılan bu bağlantı ile %25 indirim ile çiçek alın çevremdekilerle birlikte %25 indirim ile çiçek gönderdik.

Teşekkürler, bu kodda bende % 25 indirim sağladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahane06 -- 13 Şubat 2012; 23:53:14 >
  • çiçeksepeti'nin REZALET çiçekleri yüzünden iki defa o zamanlarki sevgilisi şimdiki eşine rezil olmuş birisi olarak, %90 indirim yapsa bile hele hele bugün çiçeksepeti'nden alışveriş yapmanızı KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEM.

Google'dan sevgilinizin çalıştığı oturduğu yere yakın bir çiçekçi bulun, onu arayın sipariş verin. İnanın ON KAT daha güzel çiçek geçer sevgilinizin eline.

hatta daha da güzeli eğer imkanınız varsa, gidin çiçekçiye başında durum çiçeğiniz yapılırken, sonra da kendi ellerinizle götürün teslim edin.

Ben çiçeksepeti REZALETİ'nden beri böyle yapıyorum-10 TANE KUUMUŞ KAVRULMUŞ, VAZSOU YOSUN TUTMUŞ çiçek yerine 5 tane taptaze ellerimle seçtiğim gülü veriyorum, çok daha mutlu oluyor eşim.

hatta artık çiçek yerine TEMA'dan ağaç dikme kararı aldık.
    http://www.tema.org.tr/

Evlilik yıldönümlerinde
    Tanışma yıldönümlerinde
    ve sevgililer gününde 10ar adet TEMA fidanı alıp birbirimize sertifikalarını yollatıyoruz.
    Bir tane kesilmiş güle 5 TL vereceğime, 1 tane ağaç fidesine 5 TL vermek daha akıllıca.

Tavsiye ederim.

Not: Yine de arada sırada bir gül alın sevgilinize. Kadınlar çiçek sever :)

• quote:

Orijinalden alıntı: unique_82

çiçek alacaklar,http://www.interflora.org.tr/ den şaşmayın, hem fiyatları uygun, hemde kargo ücreti vermezsiniz.. Ben çok memnunum... Dünya çiçekçiler birliği olması ayrı bir güvenli zaten...

fiyatları pek de uygunmus...

Orijinalden alıntı: akanthus

www.cicek.com 20 tl kod: 438CV2E

www.cicek.com 30 tl (çikolata kek) GQJADCA kodlar markmost.com'dan alınabilir.

www.ciceksepeti.com %25 indirim kodu: akbank1948 akbank veriyor kodu.

www.444cicek.com %25 indirim kodu: trend14 trendyol veriyor kodu.

Çok teşekkürler hocam sayende 53 liralık çiçeği 39.75 TL ye aldım bu arada 444cicek hakikatende hesaplıymıs bundan sonra adres belli

• www.cicek.com a ulaşabilen var mı?Verdiğim siparişin ödemesinin alınmış olmasına rağmen siparişlerim bölümünde göremiyorum.Numaralarının hepside sürekli meşgul,maillerede cevap yazmıyorlar,ortada kaldık valla
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.